iade-i ziyarette gecikmiş olduğumdan dolayıdır ki az
mahçup bakarım kendisine şuan. sözlüğe ilk girdiğim an yapmış olduğum
yazılarını okumak oldu daha tanışmamışken. fikir uyuşmazlığının
beni rahatsız etmediği yegane insandır sözlükte .rahatsız etmiyor aksine fikrini adam gibi anlatabilitesi olduğunu gösteriyor. değerli bir yazar ve
önsezilerim, anlaşılabilirliği ve derinliği konusunda bana her geçen gün
biraz daha değerli olduğunu söylüyor.
her insana doğarken ya da ölürken onun adına yazılmış bir lügat gönderilseydi bu yazarın lügatı şiire benzerdi. neden? çünkü şiir genellikle güzellik ve iyilik çağrışımları yapan duyguları betimleyen kelimelerden örülüdür. bu yazarın lügatında da buna benzer kelimeler var hep.
mesajlaşmaktan en zevk aldığım yazarımızdır kendisi. çok seviyeli ve birikimli ama en önemlisi saygı kelimesinin anlamını iyi bilen... sevgiler efenim.
moralim az biraz bozuk olduğunda ve ne zaman melankoliye sarmaya kalksam olaya el atan, çok da iyi yazan, bilmediğim bir çok konuda rahatlıkla yardım alabileceğim kaliteli bir yazar.
daha sözlüğe girmeden hakkında iyi şeyler duyduğum, duyduklarıma hiç tereddüt etmeden inandığım, tanışmak için sabırsızlandığım, dayanamayıp mesaj attığım, verdiği cevaplarla ne kadar saygılı, sevecen, sempatik biri olduğu kanısına vardığım, yaptığı jestle mutlu olduğum, yazdıklarını beğeniyle okuduğum kişidir.