belki ilginizi çeker
  1. · alçak
  2. · beddua gibi şarkılar
  3. · şarkı içinde şiir okuyan şarkıcı
  4. · canısı
  5. · sofist tepen sokrates
  6. · filozof diyalogları
  7. · iç acıtan şarkı
  8. · ayrıldıktan sonra söylenen imalı şarkılar
  9. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  2. · tunceli alevileri dinsizdir
  3. · 2012
  4. · domuz gribi
  5. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  6. · annelerin yakışıklı anlayışı
  7. · dersim katliamı
  8. · karizmatik cevaplar
  9. · itü ikinci türkçe günleri

serdem coşkun  

1. zannedersem ilk kez kral tv de vj olarak boy göstermiş ilerleyen senelerde şarkıcılığa soyunmuş sanat icra eden şahıs. çıkarttığı arabesk kaset tutmayınca bir süre ortalıkta görünmemiştir. şu sıralar kral tv de tekrar vj olarak boy gösteriyor.
    (benikoyupgitmeneolursun, 22.02.2007 18:01)
  2. kendisini kanal 6'da yaptığı fantastik müzik programlarıyla tanıdık. sonra birden arabesk bir şarkıyla ortaya çıktı ki hepimizin ağzı açık kaldı. alçak diye bir şarkısı vardı tek hatırladığım, ve aklımda kalan en abuk cümlesi: sen bir yılanın uykudaki hali.

edit: yazdıktan sonra baktım ki youtube'ta varmış bu şaheser. (bkz: http://www.youtube.com/...)

edit2: ablanın tarzını merak edenler veya hatırlamak isteyenler sakın kaçırmayın (bkz: http://www.youtube.com/...)
    (excalibur, 22.02.2007 18:22 ~ 18:26)
  3. adını 1998 yılında çıkardığı alçak isimli albümüyle duyurup 2 sene sonrada bana uzak ol isimli 2. albümüyle gönüllerde taht kurmuş.2000 den sonra ortalardan kaybolmuş ve sevenlerini çok üzmüş olsa da uzun süren suskunluğunu bugünlerde çıkardığı söz müzik isimli albümüyle birlikte tv lerde dönen hey sana diyorum klibiyle bozmuştur...ayrıca ibrahim erkal canısı şarkısını kendisine yazmış ve defalarca evlenme teklifinde bulunmuş lakin netice alamamıştır.
    (turkosi, 10.06.2007 16:22 ~ 16:25)
  4. "hey sana diyorum" adlı parçası şu sıralar kral tv'de sürekli dönmekte.

sözlerini de yazayım tam olsun:

"hey kime diyorum?
    hey sana diyorum!"
    (atavratsilah, 11.07.2007 16:36)
  5. alçak şarkısıyla beddua nasıl edilir en güzel şekilde anlatan güzide insan hoş bir sese sahip kendisi. sözleri mi tabiki buyrun.

kabus dolu günlerin gecelerin olsun
    yastığın taştan yatağın toprak
    gözlerinde yaş yerine kan bulunsun
    çok seviyordun böyle mi alçak

bırakıp kaçmak
    sana yakışır ancak
    senin bir adın yalancı
    bir adın alçak

acı dostun cehennem yurdun olsun
    gittiğin yok tuzak yolun uzak
    derdinin dermanı ecel, ecel olsun
    çok seviyordun böyle mi alçak

bırakıp kaçmak
    sana yakışır ancak
    senin bir adın yalancı
    bir adın alçak
    (dedim ve noktayı koydum, 22.05.2008 01:36)
  6. eski kral tv vj i, aynı zamanda şarkıcı. ferdi tayfur'un klibin çektiği, "bırakıp kaçmak, sana yakışır ancak, senin bir adın yalancı, bir adın alçak!" konulu şarkısıyla meşhur olmuştu. klibinde serdem abla aşkısıyla kah bir cafede el ele tutuşuyor, kah sahillerde koşuyordu. gözlerinde kibrit çöpü, düğün gününü bekliyordu, uyku girmiyordu gözlerine. belki de ilk kez elini tutan erkek, ilk aşkı, adamı, hayatı her şeyi, öyle güzel bakıyordu ki gözlerinin içine... düğün günü geldi çattı. heyecanlıydı serdem abla. dünya evine sevdiği adamla girecekti... saatler geçti, salon doldu, nikah memuru geldi. yoktu ortalarda sevdiceği. (klibin tam burasında içinde sevdiceğin olduğu tahmin edilen uçak havalanır) kimsenin yüzüne bakamıyordu serdem, ağlıyor, haykırıyor, koşuyordu üzerinde beyaz, o her genç kızın hayali beyaz gelinliğiyle. birkaç gün evvel elini tutup yürüdüğü o sahilde artık tek başınaydı. sonra bir kaç kelime döküldü dilinden iskelede ağlarken: "sen? sevginin soğuk kanlı katili! en bir yılanın uykudaki hali, sen tertemiz kalbin kirli sahibi, sen öylesin, alçaksın kiii!!! alçak... alçak..."
    (skalupcur, 17.08.2009 21:21)
  7. biraz önce içeride kimse izlemediği halde açık duran televizyondan sesi kulaklarıma çalınan, kanal 7 deki programında konuk çağırırken söyledikleri ile beni benden alan şarkıcı, sunucu kişilik.

konuğun kim olduğunu bilmemekle birlikte kendisi serdem coşkun tarafondan şu şekilde davet edildi.
    " ... evet ses, hançere, böbrek, dalak, ciğer, her şey..." ( çok değişik bir tarz kabul et. )
    (büşütük, 01.11.2009 15:42)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil