görseller
serdar turgut 

belki ilginizi çeker
  1. · volga sorgu
  2. · dumb
  3. · yiğit karaahmet
  4. · çavuşu tokatlamak
  5. · hamit turgut
  6. · şahsi bir new york biyografisi
  7. · bence medeniyetin sonu
  8. · takım değiştiren köşe yazarı
  9. · akşam
  10. · cehennemden gelen sesler
gündem
  1. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  2. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  3. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  4. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  5. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  6. · dünyanın en seksi şarkısı
  7. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  8. · yeni gelen yazarlardan nefret etmek
  9. · ayna

serdar turgut  

sayfa  / 4
  1. türkiye'de aynı yazı içince en çok penis kelimesi kullanmak, genel yayın yönetmeniyle dalga geçmek gibi uğraşları varken, birden bire öteki türkiye hakkında yazılar yazmaya başlayarak okuyucularını şaşırtan, ardından da başka bir gazeteye geçip öteki türkiye yazılarına devam ederek karizmayı çizdiren köşe yazarı, süper kültürlü insan.
    (kay scarpetta, 12.05.2004 10:56 ~ 14.09.2008 11:41)
  2. new yorkta yaşamış bu yüzden new york aşkıyla yanıp tutuşan, eşi rana'yı yazılarına konu eden ve lugatlara beyaz türkleri sokan; eski hürriyet, şimdilerde akşam gazetesi yazarı.
    (sensey, 12.05.2004 11:04 ~ 11:10)
  3. (mitya, 08.02.2006 14:15)
  4. rahmetli oğuz aral'ın karikatülerinde ve yazılarında "serdar verigut" olarak tanıttığı köşe yazarı.
    (marsellus wallace, 08.02.2006 15:48 ~ 15:48)
  5. göbekli ve şaşı bir şahsiyettir kendisi. bir dönem yıllık izin alabilmek için kedisini öldürmek ile tehdit etmiştir.
    (anubis, 29.03.2006 17:14 ~ 17:14)
  6. iktisat doktorası vardır kendisinin, öyle ekonomi filan bilerek yazar yani.
    (gelirsemkal, 29.03.2006 17:34)
  7. (şimdiki gazetesinde) yazdığı bir yazıda, bizzat kendinden dallama diye söz edebilmiş komik adam.
    (naevius, 08.06.2006 20:04)
  8. kendisiyle dalga geçebilme erdemine sahip yazar. farklı gazetelerin farklı köşelerini mesken tutmuş, birbirinin aynı düşünceleri farklı kelimeler ve anlatımlarla yazaduran onlarca yazara karşıt olarak ısrarla yepyeni bambaşka konuları bambaşka anlatımlarla bezeyip yazabilen yazar.

kendisine alabildiği mesafenin ürünü bu sanırım.
    (ynitm ynits, 11.02.2007 12:39)
  9. kesinlikle okumuş sıfatını sonuna kadar hakeden adam. şahsi bir new york biyografisi adlı kitabı nasıl bir ortamda kendini yetiştirdiğini çok güzel anlatır.
    (tazmanya canavarı, 13.03.2007 00:18)
  10. "birinci cumhuriyetin sonu" başlıklı yazısıyla beni benden almıştır. tayyip erdoğan'ın cumhurbaşkanı olmasından sonra atatürk döneminden beri devam eden sıkıntılı sorunlu birinci cumhuriyetin sona ereceğini, sıkıntısız, sorunsuz bir ikinci cumhuriyet dönemi başlayacağını belirtmiş kendisi.

sorunlu sensin, birinci cumhuriyet de sana...
    (selenge, 18.04.2007 10:28)
  11. zamanında "keşke komşularımız şu dallamalar olmasaydı" diyen köşe yazarı. kastettiği dallamalar ise, iran, ırak ve suriye'dir.
    (kabuklu badem, 19.04.2007 23:14)
  12. beynim:em sevdiğim ikinci organım başlıklı yazısıyla türkiye'deki magazin alemine bir başyazar olarak kendisi de katılmıştır. hoş yazının sonunda yaptığı olayı magazainsel değil de bilimsel olarak nitelemiş ama yine de olayı kurtaramamıştır.

http://www.aksam.com.tr/...
    (reut, 04.05.2007 21:58)
  13. halkla yolculuk yapmaktan hoşlanmayan, halkın çocuklarına "hoşt" diye hitap eden akıl fukarası...

(mayakovski, 20.06.2007 02:04)
  14. (bkz: penis)
    (hplovecraft, 20.07.2007 01:01)
  15. cüneyt ülsever, ergun babahan familyasından bir yazar. yeri gelir babahan ve ülsever gibi akp iktidarının bu ülke için ne kadar büyük bir nimet olduğundan bahseder, hulusi kentmen edasıyla köşesinden akp'ye maddeler halinde tavsiyelerde bulunur, halkın iktidarı akp'ye methiyeler düzer, yeri gelir marksist olduğundan dem vurur, çiğ solculara karşı "siz gelirken ben dönüyordum" bilgiçliklerine başvurur. papermoon'da yediği yemekleri, rana ile olan penisi bol maceralarını, elit hayatının inceliklerini neşreder, abd hatıralarını bazen ırkçılıkla da karıştırarak en pespaye şekilde anlatır. kendisinde en çok göze batan şeylerden biri hiçbir zaman bir tarafa yaslanmamasıdır, sürekli kutup değiştirir, bazen solcu damarı tutar, proleteryadan dem vurur ama ne olduğu da ortadadır, sermaye şakşakçısıdır nihayetinde. son zamanlarda skyturk'te nagehan alçı ile birlikte sosyal bilgiler adlı bir programı sunmakta kendisi.
    (poltergeist, 09.08.2007 10:16)
  16. yazılarını argo - bohem edebiyatıyla bezeyen nadir yazarlardan olması bir yana patron - çalışan zincirine karşı bir isyanı var ya da bana öyle geliyor zira çok değil birkaç yıl öncesinde ekmeğini yediği -hiç değilse- aydın doğan kişisiyle ilgili şimdilerde kafasında filler tepişiyor olmalı ki bugün itibariyle kendisine konuyla ilgili fazla genişletilmiş bir manevra alanı yaratmış bulunuyor.
    (gastral, 10.09.2007 21:30)
  17. fenerbahçe'nin son flaş transferidir.

"bunun zamanlamasının ters olduğunun gayet de farkındayım tabii ki. yanlış anlamalara neden olmasın diye şunu hemen açıklamalıyım ki; ben bu yazıyı kaleme alırken maça daha 8 saat vardı. o nedenle ‘ben de fenerbahçeliyim’ dememin maçın sonucu ile hiç alakası yok. inşallah kazanırız. kazanamasak da gururla göğsümü gere gere ‘fenerbahçeliyim’ diyebiliyorum."

(ontheroad, 09.04.2008 14:47)
  18. (aintitfunny, 09.04.2008 17:37)
  19. aynı anda 3 churchill kitabı okuyormuş. aferin. yabancı dilin olduğunu haykırman güzel. peki ya birikim? çok var dünyayı gezip tozmasına rağmen yoz kültürün ötesine geçememiş böyle zengin derebeyleri. kazansaydı ülkenin anasını satacak bir liderin içki muhabbeti beni zerre kadar ilgilendirmiyor. yok, kendini ingiliz, amerikalı hisseden varsa gitsin o ülkede yaşasın. bu ülkede yazarlık yapmasın. varlığından yeni haberdar olduğu mayaları diline dolayıp sonradan görmeliğini haykırmasın. arz-talep kanunu diye bir şey var, kime yazıyorsunuz kardeşim?

ayrıca (bkz: yiğit karaahmet)
    (bkz: küba büyükelçisinden ders)
    (electro, 06.06.2008 14:51)
  20. ergenekon'u fena sulandırıyor. uzantısı olmasın? amanın ...

(chixculub, 16.07.2008 15:10)
  21. prof. dr. yankı yazgan'la yaptığı ve akşam gazetesi pazar ekinde yayınladığı sohbetinde bu hafta, türklerin genetik yapısını sorgulamış ve "geleceği görme yeteneğimiz körelmiş!" başlığı ile yayınlamıştır.

(stylebrisbane, 27.07.2008 09:43)
  22. kendisini en iyi kendisinin anlattığı yazar... kendini anlatmasının bir tuzak, oltanın ucundaki yem olduğunu düşündüğüm kişi...

kendini anlatır, içini açarken, insanlara farkettirmeden elindeki büyüteci toplumun üzerinde gezdirme gibi bir alışkanlığı olan yazar.

gazetedeki köşesinden patronuna, eşine vb açık mektuplar göndermiştir:

"from: serdar turgut
    to: patron
    sevgili patron,

daha fazla paranın insanı mutlu etmeye yetmeyeceğini teorik olarak biliyorum. bana bu gerçeği pratikte de görmem için bir fırsat tanımanızı, bunu yaşayarak görmemi sağlamanızı rica ediyorum."

"from: serdar turgut
    to: rana turgut
    sevgili rana,

bu artık böyle devam edemeyecek, artık baskıya dayanamıyorum. sen çocuğumuzla birlikte dünyanın merkezindeymişsin ve diğer tüm insanlık âlemi buna uygun yaşamak zorundaymış gibi davranamazsın artık.

özetle; oğlanın okul servisi her sabah saat 07.30’da kapıda oluyor. yani saat 07.31’de oğlana kahvaltı masasında ‘son bir lokma daha ye’ diyen halde bulunmanın ve üstelik bunu her sabah kural sanki buymuş gibi tekrarlamanızın makul bir açıklaması var mı?

yazar yazmaz yanlış yaptığımı anladım, sorumu geri çekiyorum. çünkü sen mutlaka bunun bir açıklamasını da yaparsın...

her sabah aynı gecikme olacak diye bunu kafama takmış durumdayım ve her gün sabaha karşı dörtte kalkıp gecikme dakikalarının başlamasını heyecanla bekliyorum. hatta bazı günler sabaha karşı beşte filan gecikme başladığı anda ne tür stratejiler izleyeceğimizin provasını bile yaptığım oldu.

biliyorum bu haberim sana çok travmatik gelecek ama yarından itibaren sabah programındaki her şeyi 10 dakika geriye almış oluyorum. bu evliliğimizde tek başıma aldığım ilk ve son karardır.

servis yetkilileri bizi kendilerini erkenden bekler halde gördüklerinde eminim ki şok geçirip bayılacaklardır ama bu da alınabilir bir risk benim için.

ps: önceki gün sabaha karşı yaptığım gecikme tatbikatında sevgili köpeğimiz yaman üstümdeki penye pantolonu yedi ve ben güneş doğarken bahçede birden kendimi sadece donla buldum. umarım beni kimse görmemiştir. bütün bunlara rağmen görüyorsun ne kadar da sakinim.

bir kez daha gecikmişken, kapıdan tam çıkarken oğlana bir yudum daha vişne suyu filan içirirsen üzülerek ve hâlâ daha sinirlenmemeye çalışarak söylüyorum ki; maalesef seni öldürmek zorunda kalacağım."

kaynak: 18 eylül 2008, akşam
    (stylebrisbane, 18.09.2008 23:14 ~ 23:29)
  23. babıali'nin penis yazarı.

okutur o ayrı.
    (sugibiazizol, 18.09.2008 23:23)
  24. gözlerim beni yanıltmıyorsa bugünkü yazısında ukranya şeklinde bir kelime yer alan renkli kalem.
    (xix, 24.10.2008 16:08 ~ 16:11)
  25. bugünkü yazısının başlığı olan "zaman derin düşünme zamanı" başlıklı yazısında ne kadar derin düşüncelere sahip olduğunu gördüğümüz yazar. benzin fiyatlarının bu düzeyde kalması durumunda bir fahişeler ordusu kiralayıp pezevenkliğe bile başlıyabileceğine değinmiş yazıda. tamamı için;

(bkz: http://www.aksam.com.tr/...)
    (zarpandit, 14.11.2008 11:43)
 sayfa  / 4

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil