|
|
- biraz nefes alalım yeter artık kampanyasıdır. bugün dinlediğim bir serdar ortaç şarkısında " gitmeden önce son bir defa, gülümü okşa biraz" diye bir bölüm duydum ve bu kampanyayı başlatmaya karar verdim.
- bir gün yanlışlıkla je taime ille de je taime şarkısını radyoda çalarken boş bulunup bilinçsizce sözleri dinlemem sonucu sinirlenip bozuk olan müzik seti kumandasını radyoyu kapatamam üzerine kırmama sebebiyet veren adamın değil albüm çıkarmak müzik yapmasını yasaklayan bir başka kampanyanın öncüsü olmasını dilediğim kampanyadır.
(bkz: serdar baksana kaç kişiyiz saysana)(quaver, 03.05.2007 18:31 ~ 18:32)
- (bkz: serdar ortaç dans etmesin kampanyası)
- fetonun afrikadaki okullarından birine gönderilip türkçe öğrenme cazası verilmesini talep etmesi gereken kampanyadır.
tehlikenin farkında mısınız?
- sonuna kadar desteklediğim kampanya. yürüyün malkoçoğulları..
- zaten yaptığı tüm şarkılar aynı, aynı melodi benzer konular benzer sözler. gerek yok albüme. yazsın 300 500 şarkı atsın bir dvd ye sürsün piyasaya.
- mantıklı ve benim de katıldığım kampanyadır. hem sonuçta 7 tane nota var, bunlarla kaç beste yapılabilir ki, değil mi? serdar ortaç yapabileceği kadar yapmıştır, daha fazla devam ederse kendini tekrar etmiş olur.
şu anda etmiyo aslında canım..(ntcik, 02.10.2008 00:41)
- ''hayaat beni neden yoruyosuun'' deyerekten kampanyayı bu sloganla destekliyorum.
- bu korkunç sonu geçen senenin ocak ayında malesef konuşuyorduk, yaz gelecek serdar patlatır bitane yine kusarız serdardan dedim ev arkadaşım güldü ama bu kadar geniş çaplı olacağının farkında değildim. aynı zamanda toplu taşıma araçlarının ve halka açık mekanların kapatma imkanı olmayan radyolarında çalmaya başlayınca, ortamda bulunan bir kızda parçaya tüm içtenliğiyle katıldığı an ve benim de bunu farkedip sartrevari bir bulantıya yakalandığım an hulk olup mekanı dağıtasım geliyor cinleniyorum apansız. kampanya'ya donate bile gelir benden.
- sonuna kadar desteklediği kampanyadır. serdar ortaç burdan sana sesleniyorum! bari single çıkar da tek şarkıyla idare etsinler. koca bir albüm yani en az 10 şarkı eder. 10 şarkıdansa tek şarkıyı tercih ederiz.
- sorgusuz sualsiz imzalayacağım kampanyadır.yeter artık bir yazı da serdar ortaç'sız geçirelim;şeytan dedik,bebeğim dedik,dansöz dedik;yeter!yazın sıcaklar zaten hiç çekilmiyor bir de üstüne serdar ortaç...serdar ortaç;nolur git
ufak tefek şeylere kızıp git
|