bana göre alanında(rock) türkiye'nin en iyi gitaristi. gereksiz hız yapmak yerine yüreğinden gelen tınıları çalar, gerektiğinde de hızını yapar yani...
zamanının en iyi cover gruplarından olan indians ın gitaristiydi. bu insanlar çarşamba ve cumartesi günleri alt kemancı da çıkarlardı . dönemdaşlarını belirteyim ; o dönem kemancıda şimdi kendisinin bile dinlemiyeceği müziği sadece para kazanmak ve ünlü olmak adına yapan aslı gökyokuşun mary jane i,josephine,jack daniels ,suitcase ,kutsal hazine avcıları vb ekipler sahne alırdı. tabiki serdarın çaldığı indians bu grupların hepsine ayarını veriyordu. bu adamın sad but true attığı soloyu canlı performanslarında metallica atamıyodu . bulutsuzluk özleminde akın eldez in verdiği havayı hiç veremedi bence . ayrılması gerektiğine onu bulutsuzluk özleminde dinlediğim ilk gün karar vermiştim zaten. onu keşke herkes indians ta dinliyebilseydi derim başkada hiç bir şey demem.
mutluluğun gözyaşları albümünü dinlemeden önce bu albümde vokal yaptığını bilmiyordum. açıkçası bir sükut sever olarak bu albüme henüz ısınamadım ki sebebi inanılmaz kötü serdar öztop vokalidir. keşke sükuttaki gibi o sadece çalsaydı, bıraksaydı da her şarkı için kendi öykümüzü kendimiz yazsaydık. çok kötü çok sevemedim, sevemem.
mutluluğun gözyaşları albümündeki şarkıların bir kısmı vokalli bir kısmı da vokalsizdir..vokal genelde başarısız olsa da.."dünya" isimli şarkısı yine de "eh işte" cinsinden bir uyarlama olmuş
kendini hiç kıpırdatmadan o gitardan o sesi nasıl çıkarttığını algılayamadığım şahsiyet.sahnede ki soğukkanlı ve sert tutumuyla şimdi o ses senin gitarından mı çıktı? sorusunu sorduran insan
sukut parçası beni benden almıştır klibi de pek hoştur ki zaten hayatından bazı kareleri yansıtmış ki çok orjinal olmuş velhasıl çok dramatik insanın duygularını okşayan bir parça..
ayrıca soloları da çok hoştur. 2 solo albümü bulunmaktadır sukut (2002) ki haftada bir kere dinlenir bizim evde ya da seyhat sırasıda 2.albümü ise mutluluğun göz yaşı (2005)..
açıkcası kirk hammett'a benzetilmesi konusunda arkasında olduğum gitaristtir.ben de kendisi kadar gitarın tekniğini yalamış yutmuş olsam bu benzetme hoşuma gitmezdi.yine de şöyle demek lazım: kendisi kirk hammett'a kıyasla daha iyi bir enstrümantalisttir, ama müzisyenlik ve beste gibi konularda kirk'e yaklaşamaz.