görseller
serdar özkan 

belki ilginizi çeker
  1. · kayıp gül
  2. · egemen korkmaz
  3. · filip holosko
  4. · egemen korkmaz
  5. · 5 ağustos 2007 fenerbahçe beşiktaş süper kupa maçı
  6. · 3 mayıs 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  7. · colin kazım richards
  8. · 28 ekim 2007 beşiktaş istanbul belediyespor maçı
  9. · sigara içen futbolcular
  10. · batuhan karadeniz
gündem
  1. · aşk ı memnu
  2. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  3. · insanın hayatına sıçan şeyler
  4. · dersim katliamı
  5. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  6. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  7. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  8. · bürokrasinin a k
  9. · arenabg

serdar özkan  

sayfa  / 2
  1. beşiktaş'ta ilk olarak 16 yaşındayken forma giyen, lucescu döneminde bu şekilde yavaş yavaş bir yıldız adayı gibi hazırlanmaya başlamışken sonraki gelenler tarafından zaten kalabalık olan kadrolarda iyice heba olmasın diye 2 yıl boyunca kiraya verilmiş olan, hatta bu sezon da burak yılmaz transferiyle antalyaspora verilmiş olan lakin nasıl olduğunu anlayamamış olduğum bir şekilde bu sezon beşiktaşta yer alacak olan yetenekli ortasaha oyuncusu.
    (hanspeterberigel, 24.07.2006 01:18 ~ 01:19)
  2. lucescu'nun zamanında yeni sergen olarak addettiği genç oyuncu. ondan sonraki süreçte beklenen gelişimi gösteremedi ama hala çok genç. burak yılmaz transferi sırasında yönetim tarafından antalya'ya gönderilmek istenmiş fakat bunu kabul etmemiştir. yönetim de bunun üzerine antalyaspor'a fazladan para vermiştir.
    (bardij, 24.07.2006 15:11 ~ 15:12)
  3. hazırlık kampında a takımla birlikte çalışmış futbolcudur. kısa boylu ve oldukça tekniktir, sergen'e taş çıkarır. forvet arkası konumda oynar. lucescu döneminden bu yana zaman zaman beşiktaş'ta oynama fırsatı da bulmuştur. bu adamdan hala birşeyler olabilir, üzerine düşülmelidir.
    (eskiunited, 26.07.2007 05:34)
  4. 1 ağustos 2007 beşiktaş fc sheriff maçı ndaki performansıyla göz doldurdu,yetenekli olduğunu gösterdi.bu sezon patlama yapacakmış havası verdi.

edit:ben daha cok beklerim heralde.
    (kaytan, 01.08.2007 23:33 ~ 25.01.2009 21:34)
  5. a milli takım aday kadrosuna çağrılmıştır fatih terim tarafından.
    genç de olsa oynama hırsıyla haketmiştir bunu ve belki forma şansı bulamaz ama iyi bir motivasyon olacaktır mutlaka kendisine milli takıma çağrılmak.
    (big bang, 01.09.2007 00:42)
  6. (bkz: lionel messi)
    (khaki, 01.09.2007 01:01)
  7. cennet mahallesinin gururu. mahallemin çocuğu. yürü serdar , kimse tutmasın seni.
    (hplovecraft, 01.09.2007 01:03)
  8. ukrayna ile oynanan ümit milli maçında man.utd'li anderson vari bir çalım atmıştır..biri solak diğeri sağlak fark bu ..gerçekten mükemmel..
    (bkz: http://www.youtube.com/...)
    (optimist, 16.10.2007 23:04)
  9. medyada hakkında real sociedad'a transfer olacağı yönünde haberler çıkan, önümüzdeki yıllarda türk milli takımın vazgeçilmez futbolcularından biri olacak beşiktaşlı genç yetenek.
    (cymbaline, 21.03.2008 02:49)
  10. gerek tipi gerekse de oyun içindeki az da olsa çirkef tavırlarıyla bana ayhan akman'ı hatırlatan tekniği ve top sürüşü harkulade olan futbolcu.
    (shagrath, 19.04.2008 02:33)
  11. barcelona tarafından istenildiği söylenen futbolcu medya nın yalancısıyım
    bundan hiç bişey olmaz balon futbolcu
    (hawthome, 16.06.2008 01:49)
  12. son imajıyla feci şekilde matias almeyda yı andırır olmuş.
    (hammerfoot, 20.08.2008 22:37)
  13. kanımca beşiktaş'ın en önemli ve en yetenekli futbolcusudur.beşiktaş ondan uzun süreler faydalanabilir.eğer isterse de çok iyi paralara pazarlayabilir.
    (sturridge, 29.09.2008 03:06)
  14. (bkz: overrated)
    (maslow, 16.12.2008 11:46)
  15. trt'de yayınlanan , beşiktaş - werder bremen maçında , spiker tarafından sürekli olarak serdar özcan olarak isimlendirilen genç yetenek.
    (erşan kuneri, 15.01.2009 20:00)
  16. beşiktaş ikiye iki yakaladı,sağ kanattan serdar özkan'la geliyor,serdar özkan birinci adamı geçti,ikincisini geçmeye çalışırken kendini yerde buluyor,hakeme bakıyor,hakem kalk diyor.evet sayın seyirciler bir atak daha p.ç oldu bu herif yüzünden.

(bkz: seni futbolcu yapanın)
    (fade to black, 28.01.2009 22:14)
  17. bu çocuğun inanılmaz bir kredisi var her geçen gün görebiliyoruz bunu. buna verilen şansın 70te birini bile göremeden aydın karabulutu çöp torbası gibi kapının önüne koyanlar utansın. ama yeter artık kardeşim. neden kulağı çekilmez bu itici adamın anlamıyorum. bu kadar şımarık ve bir o kadar yeteneksiz bir futbolcu nasıl üstüste maçlara beşiktaş formasıyla ilk onbirde çıkar. tv başında kahrolmaktan bıktım kardeşim senin futbolun yüzünden. birgün sırf senin o 16 tellik bıyığını yolmak için izmirden inönüye gelip sahaya atlıycam. evet bıyığını.
    (thedude, 01.02.2009 22:30)
  18. arda turan ın "çalım atmayı ondan öğrendim" dediği futbolcu.

edit:kendinizi tatmin yollarınızda problem var heralde.adam demiş ben yazdım niye eksilenir anlamak mümkün değil?
    (muvo, 01.02.2009 22:31 ~ 16.02.2009 22:10)
  19. sağdan atan futbolcu. işte tek sorunu soldan geçemiyor. bazen sağdan atayım adamın içinden geçeyim diyor, 55 kg olduğu için onu da yapamıyor. bence bu gidişle istatistiklere yeni bir hane ekletecek "sağdan attığı top sayısı". ayağına 20 top gelse 16'sını birinin sağından atıyor. attığı bir topu da alamıyor, ya taca gider, ya auta çıkar ya adam buna bir omuz vurur serdar bertaraf olur. nasıl manyak bir futbol tarzıdır ben anlamadım.
    (peace sells and i m buying, 01.02.2009 22:32)
  20. beşiktaş'ın son üç maçını izlemiş biri olarak bu adamın bu üç maçta ayağına gelen bütün pozisyonları harcadığını söylemekten hiç gocunmam. bu maçlarda bir tane de asisti var ama o bile yanlışlıkla. isyanım bunadır.
    (togisama, 01.02.2009 22:36 ~ 22:37)
  21. bu adamı bu kadar vazgeçilmez yapan şeyleri allahını seven sıralasın. ben haftada birgün lanet etmeden niye maç izleyemiyorum çünkü seni görüyorum be adam. benim bir diğer merak ettiğim husus da şudur. inönüde taç çizgilerinin kenarındaki rakip futbolcunun ıslıktan küfürden ayakları tirtir titrerken bu adama hiç mi "adam gibi oyna len" diye bağırılmaz da bu adam babasının çiftliği gibi dolanır sahada?
    (thedude, 15.02.2009 21:52)
  22. her hızlı koşan atletin beşiktaş'ta forma giyebileceğine dalalet olan futbolcu.
    (elpinoras, 15.02.2009 21:56)
  23. sezon başında * ertuğrul sağlam'ın takımda kendisini tuttuğu için teşekkür yağdırıp, kendisini kiralık verenlere eleştiri kusan, 1-2 maç * güzel oynayıp sonra şımarıp kendisini kiralık gönderenleri haklı çıkarmış olan beşiktaş forması giyen futbolcu. beşiktaşlı demiyorum çünkü yüzlercesine yazık olur. pascal'a, imansız'a, kahveci'ye küfür olur. takımda bir tek hırsla hevesle oynayan nobre var onun da yetenekleri sınırlı. o da farkına varmış olacak ki tek adam kaldığını eşek yüküyle para istemektedir.
    (kymindis, 15.02.2009 22:02)
  24. birileri tarafından "baba çok büyük topçu olacaksın. acayip de yeteneklisin. beşiktaş'ın geleceği sensin." denilerek kandırılmış olma olasılığı çok yüksek olan futbolcu bozması. takım oyunundan bihaber olmasını, futbol zekasından yoksun olmasını, top süreceğim derken pozisyonun içine etmesini ve topu ayağında gevelemesini, takımımıza ve futbola hiçbir şey katmamasını geçtim bu kişide standartın üzerinde hiçbir futbolculuk vasfı göremiyorum. madem yeteneklerin kısıtlı o açığını daha fazla mücadele ederek, basit oynayarak kapat* desen o da yok. ve bu futbolcu bozması artık sahada mücadele adına hiçbir şey sergilemediği için taraftarın gözünden düşüyor. kaldı ki biz beşiktaş taraftarının gönlünü kazanmak için totti kadar yetenekli olmaya ya da inzaghi kadar çok gol atmaya gerek yok. sadece giydiğin o kutsal formanın hakkını vereceksin. nefesinin tükendiği yere kadar mücadele edip koşacaksın.*

geçen sezonun başında 3-4 maçta sergilediği normalin biraz üzerinde (ki o dönemde somut olarak takıma yaptığı katkı (asist ve gol) da öyle aman aman değildir) performans sayesinde yetenekli, gelecek vaad eden futbolcu sıfatlarını alan ve bunun sayesinde 1.5 sezondur takımda şans verilen bu futbolcu bozması artık kredisinin tükendiğinin farkına varmalıdır. kanımca yapılması gereken bir an evvel kadro dışı bırakılıp sezon sonunda bonservisiyle beraber gönderilmesidir. o kutsal formanın hakkını vermeyenler o kutsal formayı sırtına geçirip taraftarın karşına çıkmayı haketmiyor.
    (lepaca kliffoth, 21.02.2009 01:46 ~ 02:05)
  25. formasından uzak kalmak ona yaramış sanırım. 4 nisan 2009 beşiktaş kayserispor maçında yaptığı çok güzel bir asistle geri döndü.
    (karizmatik, 05.04.2009 02:08)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil