belki ilginizi çeker
  1. · seray sever in çıplakkenki sesi
  2. · seray sever in çıplak vucudu
  3. · ses
  4. · taş plak hışırtısı
  5. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · marjinal isim meraklısı aile
  2. · insanın hayatına sıçan şeyler
  3. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  4. · recep tayyip erdoğan
  5. · boylumlama
  6. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  7. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  8. · ırkçılık
  9. · flash back

seray sever in çıplak sesi  

1. seray sever'in çıplak vucudunu yeğleyecek olan türk insanına türk magazin gazının armağanı olan nongüzide şarkıcı hanımın bilgisayar editorlüğünden geçmemiş olan sesi...
    (bkz: billur)
    (halukk, 27.02.2006 16:14 ~ 16:14)
  2. ehemmiyetli bir hadisenin sebebi olan ses. geyik yapmıyorum; hakikaten ehemmiyetli bir hadise.

sadece bu memlekette değil, dünya genelinde popüler olmanın basamaklarını çok iyi tanımlayabileceğimiz bir hadise.

olay kadın ol. müzisyen sevgili bul. kaset çıkar. magazin basınını yönlendir.
    bu kadar basit.

vatandaş artık görsün gerçek ses sanatçısı olmak nasıl zor bir şey. vatandaş birinin albümünü alırken verdiği paraya dikkat etsin.

ben paraya hiç önem vermeyen biriyim. ama tutup seray sever'in albümünü alsam, 30 yıl boyunca "lan kasedi alacağıma köşedeki dönerciden yarım ekmek döner alıp yesem daha iyiydi be" diye hayıflanırdım herhalde.

dip not: bir de "çıplak" ve "ses" kelimelerini görünce fantezi içerikli bir şeyler aklıma geliyor ama buraya yazamıyorum; yasalara aykırıdır. siz gözlerinizi kapatıp hayal edin. şimdi seray... ... ...
    (eksiksizuyum, 27.02.2006 16:24)
  3. (bkz: seray sever in çıplakkenki sesi)
    (julian apostate, 27.02.2006 17:13)
  4. beyazın konuyla ilgili yorumu süperdi. "insan ağzından çıkanı duymalı"
    (bkz: bence de)
    (bkz: seray şarkı söylicekmiş kaçın)
    (betty blue, 28.02.2006 12:51)
  5. (bkz: yatıracaksın masaya pat pat pat)*
    (eksiksizuyum, 28.02.2006 15:26 ~ 15:27)
  6. konser de verecekmiş kendileri. ilk konserine gidip şu şarkıyı isteyeceğim.

karga karga gak dedi
    çık şu dala bak dedi
    çıktım baktım o dala
    bu karga ne budala.
    (dlord, 28.02.2006 18:16 ~ 18:16)
  7. (bkz: kıçımın kenarı)
    (fado, 03.03.2006 02:18)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil