sanırım şu anda kendisiyle sevişmekteyim, az kaldı geliyorum. bir garip oluşum tabi nihayetinde saniyede 24 giri eksileme kapasiteleri de var. canım ya.
kendisine yöneltilmiş eleştirilere katlanamayarak cevap yetiştiremeyince yeni gelin misali yazarın entrylerine dadanan yaratık. takıntılı üretme kabızı. içlerinden birini yakından tanıdım son 2 dakikada.
2 gündür nickimi okşayan şahsiyet. bugüne kadar 2 zirveye katılmışımdır, kimsenin düşüncelerini kötülecek bir yazı da yazmamışımdır. lan göt ben anlamıyorum, bu nick' e 2 gündür niye taktın?
güzel kardeşim , vaktini boşa harcıyorsun. tahminimce dinin hakkında hoşuna gitmeyen şeyler söyledim diye beni seri eksiye bağladın, tamam. ama bil ki bu umrumda değil. sen böyle yapsan da ben yine de yeri geldiğinde senin dinine söverim, kitabına boşalırım, tanrına tükürürüm, yaparım bunu.
karmamı düşürerek beni susturmaya çalışma denemelerin gerçekten güldürüyor , ama yine de bilmeni istedim. sessiz kalsam belki de bu mesajı alamayacaktın , o kadar derin düşünebildiğini sanmıyorum.
ama dediğim gibi , sıradan tüm girilerimi eksilesen de , cemaati toplayıp her gün organize çalışsan da bu benim umrumda olmayacak zira karma için yazmıyorum.
içindeki o "ooohh eksiledim , şimdi sinirden kudursun" umudunu sikip attığım için kusura bakma , ama böyle.
sana bazı sözler var bak burda* eksili oylarını al da sok bi tarafına ortamı bozup insanı asabi yapma var git bir daha yoluma çıkma işine git benim kafamı bozma
sistematik bir şekilde statümü düşürmek için götünü yırtan varlık. yalnız şunu unutuyor hatırlatmak isterim bu çabasına karşılık ben ağzımla gülmeyi bıraktım artık diğer organlarımı çalıştırmaya başladım. ha unutmadan kaale bile alınmıyorsun ama zamanında senin bir taraflarını sağlam oymuşum ki hala kendini hırpalıyorsun. yazık be güzelim. bu hayatta statükocu olmamak lazım. sen oyna statümle nasıl olsa gerçek hayatta buradaki statüm bir etki sağlamıyor.
saygı duyuyorum ben bu arkadalara. azimliler. yani düşünün ki biri sizin tüm girilerinizi tek tek araştırıyor. merakından değilse bile eksi vermek için. bunun için küçümsememek gerekli bu arkadaşları. bu azimi daha doğru şeylere kanalize edene kadar yada sizin bu oylama durumuna aldırmadığınızı farkedene kadar devam edeceklerdir aktivitelerine.
ben bu tür atraksiyon içinde olan yazarların bu kadar takıntılı, obsesif durumlarını çözemedim sadece. seri bir şekile tüm giriler eksi oylanınca kimse fikrini değiştirmiyor, en azından bende olmadı öyle bir durum, o durumda olan birini e tanıyamadım hala.