yılda ortalama 100 kişiyle tanışsam,bunlardan yüzde 90 ı klasik bilindik tipler olur.anlaşamazsın,muhabbet edemezsin,iletişemezsin vs vs..yani tanışma anında belli olur herşey.bide 10 kişi olur,ilk cümlede,ilk kelimede farkettirir kendini,senoş ta bende böyle bir izlenim bırakan bi yazar.hoş sohbet falan klişe olacak.umarım sözlük semalarında salınır her daim.
5. nesil yazar arkadaş, hoşgelmiş. bugün gözüme çarptı birşeyler yazayım mı diye düşünürken bir giride sena ismindekilere takılan lakaptır falan okuyunca nevrim döndü. sena kız ismi lan dedim! ne duruyorsun karala bişeyler.
tam böyle bahar, aşk, kelebek, kuş falan süper bir giri karalayacaktım ki reklama ihtiyacı olmayan ünlüler başlığındaki girisini gördüm ve biraz yıklıdım*. dedim yok bu da tipik bir 18fizmir vakası.
ama yine de kuşlu, böcekli girimi word'e kaydettim. bir mesaj atarsan bunu siler onu koyarım aklında bulunsun.
5. nesil yazarlardanmış,adıma bişeyler yazmış,sözlüğe uzun süre girdikten sonra karşıma pat diye çıkmış,gecenin bi yarısı kalbimi çırpındırmıştır.hoşgeldiinnn...