|
|
- güzel bir grup koridor şarkısı. başta bilindik pop şarkısı gibi gelse de sonra sevdiriyor kendini.
beni biraz anlasaydın nolurdu
gecelerim gündüzlerim kayboldu
oysa düşlerim vardı
içimde yarım kaldı
benliğimi benden aldı
yaşanacak çok şey vardı
aşkına esir kaldı
artık sana dönemem ki
senin o gözlerin var ya
her şeyi bitirdi
yazık ettin geçen günleri
hani o verdiğin sözler
yalan mıydı birer birer
artık seni sevemem ki
aslında seni hiç tanımamışım
seni kendime hep yakın sanmıştım
zamanla alıştım ben
yalnızlığa
geceleri uykusuz kalmaya
zamanla alıştım ben
yalnızlığa
geceleri uykusuz kalmaya
sen dört mevsim aşkı yaşadığım
sen koca bir of çekip hasretle yandığım
sokakta gezip haykırdığım
biricik sevgilim
boşa mı geçirdik bir ömrü istanbul kıyılarında
sen gittin ben gidemedim
sen unuttun ben unutamadım
ben unutamadım
- (bkz: vatan millet sakarya)
(bkz: ibrahim erkal)
- müzik edip akbayram (hatta aldırma gönül), şiir ayna tadı veren tanıdık şarkı. haketmedim seni biraz daha orjinal gibi. ama arkadaki bayan vokal olmamış.
edit: an itibariyle ihtiyacım var sana şarkısınıda dinlemiş bulunmaktayım. bu şarkıda nev kokuyor. bende mi bir sorun var yoksa çocuk çok mu iyi taklit yeteneğine sahip anlayamadım.(ice t, 30.01.2007 23:12 ~ 23:21)
- "birini sağ eline birini sol eline veririm" diye devam edebilmesi muhtemel cümle. yalnız direk olarak böyle bir cümleye maruz kalırsanız, kaçınız efem.
- sanki daha önceden duyduğum bir parçadır kendisi...hatta eski bir parça olduğunu bile savunabilirim...edip akbayram'ın bile olabilir hatta.
edit: yok valla bunlarınmış...ulan kesin duydum ama sanki bi filmde ya!
- - senin o gözlerin var ya...
- evet!
- bakma .mına koyim bu yana, tırsıyom!
mesela... gözlerde kaplan gözü lens varmış!(steinmetz, 30.01.2007 23:21 ~ 31.01.2007 05:04)
- eğer güzel gözlere sahip bir bayansanız yolda yürürken kendini bilmez sapkın tiplerden sıklıkla duyabileceğiniz laf atış şekli.eğer renkli gözlü bir bayansanız çok daha sık duyup dolayısıyla çok daha sık rahatsız olursunuz bundan sebep
- damar.
(bjaso, 19.03.2007 15:20)
- - senin o gözlerin var ya...
- evet?
- sana girsin... ehehehe..
(lan buraya pek yakışmadı ya, neyse)
- gizli numaradan arayıp,bu şarkıyı dinletip iş yaptığını sanan insanların vazgeçilmezidir..yasaklamak için bi kampanya falan olsa başı çekeceğim garantidir.
- (bkz: küfür gibi iltifat)
- boşa mı geçirdik lan bir ömrü istanbul kıyılarında sözleri ile sevgilisine argo kullanan şarkıdır
- "yazık ettin geçen günleri" gibi bi kullanım yanlışlığına sahip olan şarkıdır.
- gitar üstü arabesk şarkı. güzel şarkı velakin tam bir ayna şarkısı gibi duruyor aslında. hele sonunda okuduğu şiir "sele mi kapıldık yoksa istanbul yamacında" tadında. * hani erhan güleryüz çıkıp "bu şarkı benimdir" dese hiç şaşırmayacağım.
- -senin o gözlerin var ya
* ee?
- var ya sevda mı dağlara yazarım var ya gözümü kırpmam yakarım.
* ayhan sence de karışmadı mı?
- farkettim , tamam.
|