"gün boyu alışveriş yapayım, kuaförden çıkmayım, marka giyineyim, arabasız gezmeyim ama bunların hepsini sevgilimin / kocamın parasıyla yapayım, o çalışsın ben yararlanayım" şeklinde düşüncelere sahip olan dişicanların, bütün bunları yapmaya parası yetmeyecek sevgili / koca adaylarına sarfedeceği cümlecik. bu kardeşlerimiz annelerinin karınlarından da makjayla doğmuşlardır, şaşırmamak gerekir.
"ay şekerim bugün alışverişte gördüm estee lauder'in yeni bir allığı çıkmış inanılmaz birşey yani %70 ipek içeriyor o kadar doğal durdu ki dayanamadım hemen aldım. sonra birden aklıma geldi ona uygun rujum da bitmiş. ee haliyle ruj dedin mi christian dior'dan şaşmam bilirsin. o kadar güzel ki.. ışıl ışıl bir görsen.. sonra tam çıkıyordum leopar desenli bir çanta gözüme çarptı la prairie'dan 3 cilt bakım ürünü alana veriyorlarmış, zaten evdekiler de bitmek üzereydi dedim bu fırsat kaçmaz hemen göz çevresi, serum, nem maskesi,gece kremi falan alıverdim. ee biraz pahalı oldu ama napim canım ihtiyaç bunlar yani.." diyebilen hatunların kurabileceği cinsten bir cümledir zira bu gidişe pek para dayanmaz.
yüzündeki makyaj miktarıyla evin küçük odasının duvarlarını boyayabileceğinize inandığım kadın cinsidir. tamam evleneceğiniz kişinin biraz para kazanmasını aç kalmamak başkalarına muhtaç olmamak gibi yönlerden düşünmek mantıklıdır ancak bu şekilde reddeden kadının da kafasının içi boştur. onunla olsanız da sizi batıracak, cemi cümleye rezil edecektir...
-senin kazandığın para benim makyaj parama yetmez!
-ama hilmi!!
-öyle kızım palyaço olmak zor bin türlü boyası var bunun
-alırız
-organik kızım bunlar deli para...!! yetmez
-........
"sana aşık olmam içinde suratına dünyadaki bütün makyaj malzemelerini sürmen gerek e ona da para yetmez tabi.haklısın" diye cevap verilebilecek kadın cümlesi.böyle bir cümle duyduğunuz da koşarak uzaklaşınız...
+senin kazandığın para benim makyaj parama yetmez!
-doğru böyle surata türkiyenin dış borcu kadar para yatırsanda kâr etmez.
+hayvan.
- lan bak elimin tersindesin.
+ paaat *
- ah bide vurdu şimdi sıçtım ağzına kaçma mna koduum.
bu tarz şeyler söyleyen hatunlar genelde haklıdır.zira yüzlerinden çıkacak boya ile 100 metrekare bir ev çif kat boya yapılabilir.e hergün makyaj da şart olduğu için kazanılan para yetmez doğal olarak.
-tekin senden ayrılıyorum
-neden bebeğim neden ama neden
-senin kazandığın para benim makyaj parama yetmez de ondan hem soyadını da sevmiyorum ilerde taşıyamam ben onu acar ıyyyyyyy
-ben de sana bunu yedirmezsem...
-senin kazandığın para benim makyaj parama yetmez!
+bir iş var hayatım onu hallediyim söz lancome'a gömücem seni..
-olmuyor böyle boş konuşmakla..
+bu sefer ki başka hayatım çok büyük bir proje..
-valla bilmiyorum hemen yeni bir aşık bulunur yerin çok çabuk doldurulur..bebekte üç, beş tur atar sonra da sinema ve miami yapar seni kepaze ederim herif..
+eğğööhh .ikerim ulan! üç kuruşluk aklınla sözleri bile aklında tutamamış kağıda yazmış ordan okuyosun görmüyorum mu sanıyosun allahın beyinsizi..
-sende az da olsa gurur varsa evde bekliyorum..
+siktir lan..siktir..istemiyorum artık seni..
- senin kazandığın para benim baraj parama yetmez!
+ ama tansu..
- uzatma özer, şimdi çıkıyorum.
+ nereye tansu'cuğum?
- haydar alibey'le görüşmem var. çocuğun askerlik işini halledeceğim. kolay mı bu işler.
- senin kazandığın para benim makyaj parama yetmez!
+ berke'nin daha fazla parası var di mi?
- evet.
+ ne kadar?
- benim seni onunla aldatabileceğim kadar.
+ ha iyi o zaman. ben senin ağzını burnunu kırayım da plastik cerrahi masraflarını da üstlensin.
- !?!??
+ aklım sende kalır sonra.