belki ilginizi çeker
  1. · sen ha
  2. · gizli el
  3. · çocuklara verilmemesi gereken isimler
gündem
  1. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  2. · günün tek cümlelik özeti
  3. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  4. · the twilight saga new moon
  5. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  6. · aşk ı memnu
  7. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  8. · sabah sabah seda sayan
  9. · 23 nisanda admin koltuğuna çocuk oturtulması

seniha  

1. bir zamanalar denizfeneri.de ile türk gencinin serverlarını aşındırdığı sitelerden birisi. herkesten gelen hikayeler varken çok kez sitesine saldırı yapılmıştır bu kızcağızın. artık kendi hikayeleri bulunmaktadır. *
    (cyberboy, 08.05.2004 00:16)
  2. yaş aldıkça giyim tarzını değiştiren göze çarpmak için taklalar atan genç şarkıcı
    (jamal, 08.05.2004 00:40)
  3. sırf giydiği kıyafetten ötürü aydın isimli mutantın programına 2 saat boyunca katlandığım,bana bu vücüt bu endam bu küçük ibo kılıklı kızda nasıl olur dedirten hatun
    (tifosi, 22.06.2005 17:16)
  4. ilknur soydaş ın kocasını elinden aldığı ileri sürülen genç şarkıcı.
    (muvo, 07.01.2007 14:15)
  5. hüsnü şenlendiricinin kuzeni.bugün esra ceyhanda etliye sütlüye bulaşmamak adına oturduğu yerden kırk takla atmasıyla benim takdirlerimi kazanmıştır.hüsnü beyin evliliği ve aile içindeki olayları yuvarlamak için "hiç birşey bilmiyorum.onlarla 2-3 kez görüşmüşlüğüm vardır." demiştir.peki cin fikirli,akıl küpü,yılların eskitemediği kadın programcısı esra hanım bunu yutmuş mudur?ben zap yapmadan önce yüzünde kızgın bir ifadeye "yapma seniha.aile içinde olan şeylerden nasıl haberin olmayacak?yalan söyleme" diyordu.
    (premature bebek, 10.05.2007 23:39)
  6. reşat nuri güntekin'in gizli el'inde; kadın ana karakterin adıdır.
    (göğem, 09.10.2009 14:10 ~ 14:10)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil