belki ilginizi çeker
  1. · seni sevmeme izin verme
gündem
  1. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  2. · ezel
  3. · kar yağarken hissedilen duygular
  4. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  5. · aşk
  6. · disko kralı
  7. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  8. · dolomitler
  9. · internet cafe

seni unutmama izin verme  

1. (madalyonun güzel yüzü, 25.05.2007 00:45)
  2. ilgi isteme cümlesi
    (warbringer, 25.05.2007 18:05)
  3. (hamsili ekmek, 25.05.2007 18:16)
  4. (rhododendronluteum, 25.05.2007 18:31)
  5. arada bir çaldır yeter...
    (bakarsinbirigelirelimdekielmayiyer, 25.05.2007 18:34)
  6. "bana kal de" ya da "gitme" demenin ayrı bir şeklidir. eğer gerçekten gitmesi gereken bir taraf ve istemeyerek de olsa kalan bir taraf varsa iç parçalayan bir cümle olma olasılığı vardır. ancak insanın aklına"onun unutturmaması neden bekliyorsun ki, sen unutma" şeklinde bir soru işareti de getirir.
    (fihimafih, 27.06.2008 19:25)
  7. seni unutmama izin verme bebeğim.. cünkü sen benim için cok özelsin.sakın benden uzaklasma olur mu... arkadaşlığın bile benim için çok önemli. nefes alışımda sen saklısın... olmamış çocuklarımın amcası ol sadece. yanımda ol her zaman. seni unutmama izin verme...
    (coksevdimseni, 03.02.2009 17:44)
  8. buna izin verme.
    yanıma tek kar kalan şey .. bari onu benden alma..
    seni unutmama izin verme.
    gülüşünü konuşmanı gözlerini
    unutursam yok olursun.
    benim zihnim var edendir seni.
    unutursam sende bitersin
    hep var ol hep ruhumda ol..
    unutmama izin verme seni..
    (dekadans, 05.07.2009 23:58)
  9. kutsinin ilan-ı aşk şarkısında geçen sözlerdir.
    (myth, 23.08.2009 18:36)
  10. seni sevdiğim halinle hatırlamak istiyorum hayatımın sonuna dek; beni sevdiğin, senin olduğum halinle.
    aşık olduğum adamı hatırlamak istiyorum.
    senin içimde biyerlerde olduğunu bilmek, her baktığımda görmek istiyorum.
    daha fazla üzme beni, git ve arkana bakma.

seni unutmama izin verme.
    (mire, 23.08.2009 19:10)
  11. kendi açından bana açık kapı bırak anlamına gelir. zaten o sana açık kapı bırakırsa unutman imkansızlaşır. ne zaman olucak diye düşünür durursun. son günlerde fazlasıyla tekrarladığım şey :
    seni unutmama izin ver.
    (lahanaturşusu, 23.08.2009 19:15)
  12. bir gün bir adama mektup yazdım.
    verip vermemek konusunda kararsızdım,sonra düşündüm o mektubu bugun vermezsem şayet aylar sonra verdiğimde onun için hiçbirşey ifade etmeyecekti,şöyle bir okuyup buruk bir şekilde gülümseyecekti sadece ve katlayıp bir kenara atacaktı yada silecekti.
    o yüzden onu o gün verdim,okuduktan sonra ağlamış,evime gelmek istemiş(gelmedi)..

birinden ayrıldığınız ilk zamanlar tepkisiz geçer,zaman ilerledikçe ona ait olmadığınız için daha değerli olursunuz biraz daha zaman geçtiğinde ise gerçek bir anı olursunuz.

o yüzden bazı şeyler geri çevrildiğinde iyi düşünülmeli,sen izin vermesende o seni unutacak çünkü,kurallar böyle,döngü bu şekilde,
    bir gün diye erteleme.
    (maladie, 23.08.2009 19:16 ~ 19:17)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil