belki ilginizi çeker
  1. · i love this sözlük
  2. · aşık olunan kişinin sevgilisinin olması
  3. · sözlük yüzünden aç kalmak
  4. · itü sözlük
  5. · sözlükte duygu seli
  6. · seni seviyorum itü sözlük
  7. · ekşi sözlük
  8. · beklenmedik bir anda seni seviyorum demek
  9. · orhan asena
  10. · başka okulda okuyup itü sözlükte yazar olmak
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · aşk ı memnu
  2. · thierry henry
  3. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  4. · her yerinden öpüyorum rüştü
  5. · ugg düşmanı ezik kızlar
  6. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  7. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  8. · msn manifestosu
  9. · beğenilmeyen bir kadının birden güzelleşmesi

seni seviyorum sözlük  

1. bu sabah bir çok yazarı ile birlikte beni çocukluğuma götüren sözlüğe söylediğim söz..bugün çocukluğumu hatırlayacağım gelmemişti aklıma..gerek eski kartuşlu atari oyunları olsun,gerekse ilk okul yazıları,fişleri,kaçak kömürlü sobalarda ayva pişirmenin dayanılmaz keyfi...hepsi için seviyorum.* *
    (close2death, 01.07.2004 10:52)
  2. sözlüğe duyulan sevgi ve muhabbetin kelimelere dökülmüş hali.
    (ba of, 01.07.2004 12:38)
  3. sözlüğe duyulan minnet duygusu sonucu söylenen cümle.
    (where is my mind, 01.07.2004 13:42)
  4. (bkz. sss)
    (phriksos, 01.07.2004 15:34)
  5. 1-içindeki sevgiyi zapt edemez hale gelen sözlük yazarının sevgisini herkese ve de her şeye haykırmasının bir neticesi olarak sözlüğü de çok sevdiğini düşünüp dile getirdiği cümle..
    (bkz: sevgiyi zapt etmek)

2-yazarları, okurları, tartışmaları, zirveleri, kırgınlıkları, paylaşımları, saçmalıkları, güzellikleri, kazandrıdıkları; kısacası her şeyiyle sözlüğü gerçekten seven yazarın sevgisini ifade eden kelime öbeği..
    (tenekeci, 28.09.2005 17:32)
  6. (azwepsa, 28.09.2005 17:36)
  7. ben de seni sevgilim cevabını almak istediğimiz cümlesel.
    (anarko, 28.09.2005 17:37)
  8. az önce yürekten söylediğim söz öbeği. vallahı seviyorum lan, çocuğumu keserim şerefsizim*
    (zomig, 31.03.2009 02:18)
  9. (barex, 31.03.2009 03:21)
  10. (cezayir menekşesi, 31.03.2009 10:23)
  11. gün içersinde işten ve yoğun tempodan bunaldığım zaman,açıp bir sözlükle nefes aldığımı hissediyorum.iyiki varsın sözlük
    (nedense, 31.03.2009 11:38)
  12. deli gibi seviyorum seni sözlük. öyle böyle değil bu. hani olur ya sevgilinin boynunu hafifçe öpersin, nefesinle ona sıcaklığını hissettirirsin, öyle öpesim var seni. sımsıcak, az önce yudumladığım kahvenin ardından gelen camel dumanının hissettirdiği kadar sıcak.

istersen seninle orta dünya'nın kıyılarına gideriz. valinor'un ışığı altında sevişiriz bak, earendil güneşi tekrar gözlerimizin önüne serene dek. kasvetli ay yeniden karanlık suların üzerine düşene dek.

tüm acılarımızı kuma gömeriz. sonrasında o kumlardan kaleler yaparız, içinde adeta mandos'un görkemli salonlarında yaşar gibi yaşarız. ta' ki iluvatar yepyeni bir dünya yaratana dek. melkor gibi boşlukta yuvarlanırız öylece. sen iste yeter.

istersen meyve şaraplarım, nikotin bantlarım da var. hiç bilinmeyen sözcükler, harflar yaratırız hatta. yüce iluvatar'ın temalarını aşıp, melkor gibi görkemli notalar çığırarak şarkılar söyleriz. ulmo'nun karanlık sularının ta' derinlerine yüzeriz.

işte böyle seviyorum seni sözlük.

evet.
    (black tape for a sacreneous, 25.09.2009 16:11 ~ 16:13)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil