genelde hatunların başına gelen ve rahatsızlık yaratan durum...
sevgiyi gösterememekten daha kötü olmayan durum
seni seviyorum söz grubunun söylenmesinde geç kalınmaması gerektiğini bilmeyenlerin seçtiği yol
dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olma korkusu ile insanların çok ileri gidip karşısındakini ürkütme korkusu da engel olur ss demeye.ya karşıdaki de öyle düşünüyorsa... işte karşılıklı olduğu için müthiş bir haber denebilir ama yan yana raylarda gidip de hiç birbirine değmeyen iki tren gibi trajediye döner...
o ordadır. yanıbaşında... ama söyleyemezsin bir türlü. belki arkadaşındır o senin, onu kaybetmekten korkarsın; belki de eski sevgilindir, aranızda bişeyler bitmiştir, onu sevsen bile artık söylemeye hakkın yoktur.ne seni seviyorum diyebilirsin içinden geldiği gibi bağıra bağıra ne de çekip gidebilirsin. sürünüp gidersin...
karşıdaki insan seni seviyorum der.ama sen sadece hoşlanıyorsundur. seni seviyorum desen yalan olucaktır. birşey söylemezsin. ya sonradan sevmezsem, o da kaptırıp giderse, bir sorun çıktığında üzülüp hayal kırıklığına uğrarsa diye düşünürken, o senden onu sevdiğini söylemeni bekler.sende sadece gülümseyip sarılırsın. sonra gerçekten onu sevmeye, hatta ona tapmaya başladığında, ona bu sözleri çok daha güzel söylersin. çok daha hissederek söylersin ve bu hem sana, hem de söylenen kişiye, daha önce edeceğinden, kat kat daha fazla anlam ifade eder, aynı zamanda aradaki güveni ve samimiyeti de krallar gibi sağlar.
türkçe bilmeyenlerin içinde bulundukları sorunsal.ama çözümü vardır:ingilizler bunu "ı love you" diyerek aşmışlardır mesela.
seni seviyorum dedikten sonraki saniyelerde cevabı beklemekten nefret etmek
seni sevmiyorum demek yerine bulunmuş bir kaçış yolu...
günde bin defa seni seviyorum diyerek olayı çişim geldi, acıktım demek kadar basitleştirmekten daha hayırlı olacak durum.
karşındakine ümit vermemek için düştüğün sıkıntı
(mavio, 06.10.2004 16:12)
genelde erkeklere has bir problemdir bu,bazıları gururlarına yediremediklerinden mi
*,yoksa hatun havalanmasın diye mi düşünürler bilinmez,ama ortada kalplerden taşan bir sevgi varsa söylenmesi hatta bağırılması gereken bir cümledir
seni seviyorum
türk zihniyetine sahip olmaktır.
türk olup baba olmaktır.
diyecek doğru kişiyi bulamamaktır..
sorun olan seni seviyorum dememek değil, sevdiği halde bunu söyleyemektir. böyle insanlar hayatları boyu yalnız kalmaya mahkumlardır. kimse sevgisini dile getirmese ve hep karşıdan beklese, sonuçta kimse mutlu olamaz. bunun hiçbir şekilde bir bahanesi de olamaz. seni seviyorum diyebilmek karşılığında alınacak yanıt olumsuz bile olsa gurur duyulması gereken bir şeydir; çünkü sevgiden utanılmaz.
kimi zaman reddedilme korkusu kimi zaman da arkasından gelecek olayların yaşanmasından korkulması sebebiyle içine düşülen durumdur.
insanlar genellikle yaptıklarıyla değil yapmadıklarıyla pişmanlık duyarlar.bu yüzden bayan yada erkek, keşke dememek için korkmadan söylenmesi gereken bir cümle.
kimseyi sevmemek durumunda içinde kalınan durum.
günlerce uykusuzluğa sebebiyet verem durum.
günde on defa birine seni seviyorum demekten daha iyi olan durum.
söylenmesi gerken birşeyin söylenememesi durumudur. ilacı şudur: sevdiğiniz kişinin gözlerinin içine bakıp "kakam geldi" demeye çalışın. göreceksiniz ki "seni seviyorum" demek o kadar kötü, zor ve imkansız değilmiş. o dakika ağzınızdan "seni seviyorum" sözleri çıkmazsa ben de birşey bilmiyorum.