sözde adam gibi adam olan ibrahim tatlıses' in hayvansı sözlerinden diğeri için ;
(bkz:
benim nasıl bir binici olduğumu bilir)
kendini sütten çıkmış ak kaşık gören insan evladı söylemi.
bu iğrençliği yaratan bizleriz, türkiye ona "imparator" diyor, "vur" dediği vuruluyor, "asena dans etmeyecek" diyor, kız iş alamıyor.
var böyle erkekler malesef. iş yerlerimizde var, onlarla tartışmaya girmiyoruz; çünkü ağızlarının ayarı yok. çünkü bir odada, bir toplantıda böyle bir hakaretle karşılaşmak bir kadın için en kötü kabustur. yanından bile geçmeseniz de öyle bir durumun o tokat suratınıza patlatılmıştır. üstelik başka kulaklar da o patlamayı duyar.
yıldız tilbe, kötü günler yaşamış biridir. doğru, belki daha da yaşayacaktır; bu da doğru. ibrahim tatlıses de esrar içmiştir, kokain kullanmıştır, deniz seki gibi işleri iptal edilmiş midir? onun gibi 3. sınıf ahu tuğba filmlerindeki seks ve uyuşturucu temalı partilerin içinde hayal edilmiş midir? edilse bile, eline, beline, diline sağlıktır tabi.
bu öyle bir şey ki; bundan sonra o programa konuk olacak kadınlara, onun şovunu izlemeye gidecek kadınlara artık acımak gereksiz. o kişilere istediğinizi söyleyin sayın(!) ibrahim tatlıses!
bu giri moda tabirle "g.te girebilecek giri" midir bilemem; ama "neden hep kadınların g.tüne girmektedir?" belki siz bunu bilirsiniz...
bir kuş soğuk bir kış gününde yiyecek bulmak için kanat çırpıp duruyormuş. hava o kadar ayazmış ki minik kuş dayanamayıp karın üstüne düşmüş. minik kuş çaresiz soğuk karın üstüne ölümü beklerken oradan geçen bir inek kuşun üstüne sıçmış. kuş öyle bir sinirlenmiş ki kanatları donmamış olsa kalkıp ineği dövecek sanki . bide bakmış ki bokun sıcaklığı ile kanatları çözülmüş, yaşama geri dönmüş. öyle bir sevinçle ötmüş ki oradan geçen bir kedi bunun sesini duymuş ve boku eşeleyip kuşu boktan çıkarmış, kuş buna da çok sevinmiş kediye'ye teşekkür edecekmiş ki kedi onu yemiş!
hikayenin ana fikri : seni her pezevenklerin elinden kurtaranı dostun sanma. pezevenk kedilerin yanınada yaklaşma.
"vayy bee ne delikanlı adammış baksana neler yapmış.." diyen insanlar olduğu sürece bu ülkede koltuk sahibi olmaya devam edicek olan adamın canlı yayında sarfettiği sözlerdir.
hala bu adamın
* showlarını izleyen prim verenlere yakışır dedirten cümle. gerisi için ;yorumsuz.
*
bu ülkede birilerinin karşısında bir kadın olduğunda aklı ile, bilgisi ile, görgüsü ile tartışamayıp onu cinselliğe vurgu yaparak ezmeye çalışmaktan vazgeçmediğinin ve vazgeçmeyeceğinin en güzel örneklerindendir. kendi silahı ile vurulmalıydı belki ve hatta şöyle bir cevap alsaydı anlardı belki de ne kadar alçaldığını;
(bkz:
pezevenk sensin el de sana girsin)
"yine de anlamazdı mı" dediniz? bende öyle düşünmüştüm.
"başkasına yapılan iyilik anında unutulur, sana yapılan bi ömür unutulmaz." sözünü gerekli kılan cümle.
tabi kendilerinden böyle bir nezaket beklenemeyeceği, çünkü kendisinin bir adet orijinal kıro olduğu, "herşeyi ben bilirim" edasıyla ortalıkta salındığı ama sesi olmasa en basit işe dahi alınamayacak kadar gereksiz bir insan olduğu, ayrıca am peşinde koşmaktan minco kadar beyni kaldığı için kadınlara da değer vermesinin imkansızlığı zaten artık teori değil tamamen gerçek.
nankör kedi şarkımsısını söyleseymiş iyi gidermiş, hem kendini hem de sevenlerini mest ederdi, bu ne lan ben neyin altına yorum yapıyorum, mevlam sen beni bu pezevenkgillerin yardımına düşmekten koru...
arkasından söylediği yalnızım dostlarım şarkısı güzel olmuş.
bu kafayla sen daha çook yanlız kalırsın.
şu adresten izlenebilecek olan abuk olaylar örgüsüdür;
http://www.youtube.com/...
bu küstahlık karşısında,kendisini hiç sevmesem de yıldız tilbe'nin takındığı tavır,kadının erkekten farkını ortaya koymuştur kanımca.bu farkın daha belirgin ortaya çıkması için bahse konu olayın kişilerinin yer değiştirmesi suretiyle o erkeğin bu küstahlık karşısında alacağı tavrı gözlemlemek gereklidir.zira bunu söylerkenki saldıranlığı ve kabalığı,mağdurken nasıl bir tezahürle peydah olacağının işaretidir.
orda bir "serçe" lafı da geçiyor. aman serçe severler duymasın.
ve ayrıca yağmurdan kaçarken doluya tutulma lafını da tekrar etmek gerekir.
ve artık ben bir daha "tamam kişiliği şöyle böyle ama sesi çok güzel" diyenlerin mekanına da uğramam.
yekten sen orospuluk yapıyodun da , ben seni kurtardım demeden ; kelime oyunu ile aynı manaya getirmenin a babasıdır.
ibrahim tatlıses'in programında gereksiz ve bir o kadar da itici cümlesi.
"denize düşen yılana sarılsın ama ibrahim tatlıses'e asla" dedirten cümle.
türkiyenin,kültür kalitesini gösteren bir mevzudur aslında.bu adamı zamanında o kadar yüceltmişler ki,adam istediğine posta koyabiliyor.halbuki,sesinden başka bu adamın dinlenecek ve izlenecek hiç birşeyi olmaması gerekir.
cahil bir toplumuz.ve daha cahilleri kendi ellerimizle zirveye yerleştiriyoruz.
yazık bize ne diyim...
sarfedene , "biz seni niye geri kalmışlığın,ahlaksızlığın elinden kurtaramadık a saygısız" denilesi afkuruk.
şehir efsanesi midir bilemem ama çok büyükşehir belediye başkanı bir başkanımızın çok belediyesel bi tv kanalında konuk olduğu programa bağlanan son derece kibar bir bayanın başkan bey'e "ben bu çok büyükşehrin bir genelevinde vesikalı olarak çalışan bir hayat kadınıyım. burada çalışan tüm arkadaşlarım ve ben icraatlerinizi ilgiyle izliyoruz. ben tüm arkadaşlarım adına şunu söylemek istiyorum: biz bu büyükşehrin bütün ...spuları biraraya gelsek, sizin gibi bi evlat doğuramayız." dediği rivayet olunur.
muhtemelen aynı kadın ibrahim tatlıses'e de bağlansa aynı şeyi söyleyecektir.
seni pezevenklerin elinden kurtardım, diyor ama kurtarmasaydı bu kadar çok kişiye rezil olmazdı kadıncağız o ayrı.
tiksindim yemin ederim tiksindim... bu kadar uzun süredir bu kadar çok para sahibi bir adamsın, azıcık yontulmaz mısın mübarek azıcık ya?
olayın nasıl gerçekleştiğini bilmiyorum ama normal bi sohbet esnasında söylenecek türden laf değildir, kavgada bile söylenmeyecek türden gurubuna girer. olayın nasıl gerçekleştiğini hayal etmeye çalışınca komik oluyor, nerde niye söylenir ki böyle bir şey:
- yıldızcım hoşgeldin yeni gaset etmişin?
- evet ibocum.
- hayırlı olsun, aklıma geldi seni pezevenklerin elinden nasıl kurtarmıştım ama.
- evet ya az kalsın orozbu olcaktım, allah senden razı olsun.
- saol, hadi bi şarkı söyle.