belki ilginizi çeker
  1. · seni kimse benim kadar sevemez
  2. · gözlerimin içine bak ve beni sevmediğini söyle
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  2. · sözlük yazarlarının itirafları
  3. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  4. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  5. · thierry henry
  6. · uykusu olup da uyumayan insan
  7. · banu güven
  8. · azwepsa
  9. · ilginç kokular

seni kimse benim kadar sevemez  

1. terkedilmek üzere olan şahsın son bir umutla söylediği söz öbeğidir. etkisini artırmak için gözlerin içine bakılarak söylendiği görülmüştür. karşı tarafta beklediği tepkiyi yaratmazsa ardından agresifleşip ''benim gibisini zor bulursun'' diyerek bünye bir nebze de olsa rahatlatılmaya çalışılır.
    (applepie, 12.07.2006 12:58)
  2. -seni benim kadar seven birini bulamazsın semiha... ama ben bulurum. nihat!nihaat!
    -efendim abi.
    -şunu benim kadar sever misin? tuvalete kadar gidip gelicem.
    -allah belanı versin.
    -yalnız nihat çok fena meme eller söyliyim.

(bkz: yiğit özgür)
    (haşmet asilkan, 12.07.2006 14:42)
  3. him den love you like i do yu dinledikten sonra gaza gelen insan düşüncesi...gerçekten de him insana bu hissiyatı verdirir..ville valo ya selamlar...ailecek beğeniyoruz...
    (fakespeare, 12.07.2006 14:49)
  4. (bkz: yalan)
    (impera, 12.07.2006 14:52)
  5. (bkz: beni seç beni seç)
    (touch of pink, 12.07.2006 18:36)
  6. sadece bir annenin dudaklarından döküldüğünde gerçekliği tartışılmaz olan cümle.
    (billy, 12.08.2008 00:10)
  7. 10 sene önce 2 yaşındayken şöyle bir şarkı sözü duymuşluğum vardır.

leyla sevmek hoştur ama mecnun olmak başkadır başka.

(bkz: deli yürek)
    (hopeless, 12.08.2008 00:51)
  8. bütün aşıkların dudaklarından dökülmüş, dökülüyor, dökülecek olan cümledir. çünkü tüm aşıklar kendi aşklarının en büyük aşk olduğunu düşünürler. karşı taraf önemli değildir aslında duyulan aşktır bu cümleyi söyleten.
    (roselife, 12.08.2008 01:30)
  9. (bkz: beni kimse benim kadar sevemez)
    (zinkafnun, 20.08.2008 17:51 ~ 17:51)
  10. (bkz: so fucking what)
    (kubelik, 18.01.2009 20:41)
  11. karşı tarafı ezmek, yola getirmek için kullanılan öğretilmiş cümle. neymiş beni onun kadar kimse sevemezmiş. haydi azcık içine girelim cümlenin. 'öyle şahsiyetsiz, öyle çirkin, öyle basit bir insansın ki sana rağmen seni seviyorum. senin de benden başka talibin çıkmaz' bakın böyle daha dürüstçe oldu. itiraf etsenize artık 'seni kimse benim kadar sevemez' yerine ' senin kadar kimseyi sevemem heralde' desenize. bir de suçlayıp, bütün yükü üzerine atıp ezmeye çalışmak neden. nefret ediyorum başkasına ağırlık koyayım derken ağırlığınızın, açık sözlülüğünüzün, dürüstlüğünüzün, casaretinizin kalmamasından.
    (hoptirininaynaynaynayninaynom, 05.03.2009 14:51)
  12. (bkz: sevmek yerine sikmek koyulabilecek şarkı sözleri)
    (eğreti damat, 05.03.2009 15:13)
  13. kanımca en acıtanı closer'da natalie portman tarafından jude law'a söylenmiştir.

natalie portman'a hayran değilseniz bile hayran olacağınız bir güzellikle jude law'a bakarak: "seni kimse benim kadar sevemez" demiştir çaresizce.
    (sharliey, 05.03.2009 15:45 ~ 15:47)
  14. daha seninle işim bitmedi, bitmez
    aşk gün yüzü görmedi, görmez
    sana söylemeye değmedi, değmez
    seni benim gibi kimse sevmedi, sevmez
    **
    (casper, 24.06.2009 13:27)
  15. gereksiz cümle. eğer gerçekse, onu daha sonra sevenlerle senin yaptıklarını kıyasladığında, "beni kimse onun kadar sevmedi" diyecektir nasılsa. ha, başkalarıyla öpüşüp seviştikten sonra bunu anlamanın ona faydası olur mu? olmaz tabii. dönse de olmaz. "beni kimse onun kadar sevmedi" diyecek zaten. di'li geçmiş zaman kullanacak.
    (nasıl yazmışım ama süper di mi, 24.06.2009 13:33)
  16. (bkz: sevemez kimse seni benim sevdiğim kadar)
    (evolet, 24.06.2009 13:34)
  17. kimse seni benden çok sevemez olarak değiştirilebilir cümle. çünkü bir insan bir insan en çok ne kadar sevebilirsen ben seni o kadar sevdim.
    (iyi vurur oralardan vuruyor ve tac, 24.06.2009 13:36)
  18. bir zamanlar olduğu gibi,neyim varsa ortaya koymaktan korktum,kendimi geri almaya çalışırken harcadığım zamanı hatırladım.
    nerden geliyor bu saçma,senin tarafından korunmak isteme hissi?
    defalarca söyledim '' bu arzu beni yok eder''
    ayaklarının ucunda kalakalırım,sen benim özgürlüğüme tehdidimsin.
    belkide gizliden gizliye beni dizginlemeni istiyorumdur,beni senin yarattığın bir tutukluluk haline sürüklemeni..
    belkide ben özgürlüğümü senin rutubet kokan yalanlarına bırakıyorumdur.
    ezip geç beni! saçlarıma asılırken boşalt yalanlarını içime,taptaze bir özgürlüğü bir damla kanla yatağında kirlet.
    ama içimde kal,hangi yalanlarla olduğunun önemi yok.
    sen,benim içimde kal..
    ve sonra ben o ucube,örselenmiş aşkların şarkısını sayıklayayım sana;
    'seni kimse benim kadar sevemez'
    (maladie, 24.06.2009 13:41 ~ 13:43)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil