belki ilginizi çeker
  1. · o0o0o0o00o0o00o0oo0o0oo0o0oo0ooo0o0o00o0..
  2. · akp ye oy veren zavallı
  3. · ama ben seni arkadaş olarak görüyorum
  4. · sözlük yazarlarının yüzde altmışı aptaldır
  5. · özel olmadığını anlamak
  6. · bi siktir git dedirten erkek modeli
  7. · eski sevgiliye ayar amaçlı şarkı
  8. · shake it up şekerim
  9. · kedi erişemediği ciğere mundar der
  10. · sihirli değnek
gündem
  1. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  2. · darwin i bitiren balık
  3. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  4. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  5. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  6. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  7. · kar yağarken hissedilen duygular
  8. · michael jackson
  9. · mükerrem sarol

senden çok var  

1. seninle akraba gibi olduk uzaktan
    elimi uzatsam tutar alırdım çoktan
    seni sana benide bana vermiş veren
    şaşırttım mı, bunalttım mı?
    çok afedersin üzgünüm..

biiir çok sıkıldım
    ikii yerim çok dar
    ooooo senden çok var
    benimi buldun şimdi
    çok işim var

biiir çok sıkıldım
    ikii yerim çok dar
    ooooo senden çok var
    benimi buldun şimdi

hadiii...

seni bir arkadaş bir dostum gibi sevdim
    sen oturmuş bana aşktan dem vuruyorsun
    bende sevdiğin çok şey var adı aşk değil
    çağırdım mı, ayarttım mı?
    kendin geldin şimdi dinle

biiir çok sıkıldım
    ikii yerim çok dar
    ooooo senden çok var
    benimi buldun şimdi
    çok işim var

hadi çok işim var..
    (kakarakikiri, 05.01.2007 20:01)
  2. genellikle ayrılma arifesinde olan çiftlerin birbirlerine hakaret niteliğinde sarfettiği cümle.
    (ohannesburger menu, 08.01.2007 23:45)
  3. rober hatemoyu hem zagaya hem de beyaza konuk ettirdiğine göre, bayağı bi tutacak olan şarkı.
    (spotlessmind, 09.01.2007 13:26)
  4. bu yaz diskosundan tut, kokoreççisine kadar her yerde bu şarkı çalacak. kusacaksınız bu şarkıyı dinlemekten. aha da buraya yazıyorum.
    (coban, 29.01.2007 02:27)
  5. küstah sözleri olan bir şarkı ama nitekim gerçeklik payı hayatta insanın karşısına farklı senaryolarla ama aynı mana ile dökülmektedir.
    (hepgülserçe, 19.02.2007 18:35)
  6. "senden çok var" nasıl bir hakarettir aman yarabbi? bana biri diyecek "senden çok var" diye, yemin ediyorum iki gün uyuyamam derdimden.. bana özgün değilsin, sıradansın demek istemiş ama çok ağır lan.. senden bir tane, ne biri, yüzbir tane daha bulurum demiş.. allah muhafaza ya, uf.. *
    (blue danube, 19.02.2007 20:39 ~ 20:39)
  7. (bkz: http://www.youtube.com/...)

"hayde"sine, "a a a"sına, şarkının sonundaki konuşma tonuyla söylenen "hadi çok işim var"ına kadar her şey aynı. bravo diyorum, bu kadar güzel ilham alınabilir.
    (pastaci, 21.02.2007 00:36)
  8. nasıl bir dürtüyse durup dururken aklıma geldi bu şarkı. girdim sölerini okudum ve bu kadar adi, pislik, kendini beğenmiş, kıl, göt şarkı olmadığına karar verdim. yazık değil mi lan karşındakine pis herif. karşısındaki insanın muhtemelen söylediği seni seviyorum, aşığınım sözlerine karşılık

"seni bir arkadaş bir dostum gibi sevdim
    sen oturmuş bana aşktan dem vuruyorsun
    ehe mehe eğlenelim..."

diye eğlenceli bir şarkı yapmak adilik değil de nedir? hiç mi saygın yok, hiç mi insafın yok? ona da yazık değil mi? böyle bir şeyle eğlenilir mi lan?
    (olahabeoy, 31.05.2007 13:37)
  9. yıldız tilbe' nin, wer wie was adlı kitaptaki wir lernen deutsch isimli duygusal çalışmadan çok etkilendiğini düşündürten şarkı. zira sözler büyük benzerlik göstermekte.

senden çok var:

"biiir çok sıkıldım
    ikii yerim çok dar
    ooooo senden çok var
    beni mi buldun şimdi "

ve wir lernen deutsch:

"eins zwei drei und vier
    deutsch lernen wir"
    (charlienin dorduncu melegi, 18.07.2007 21:45)
  10. sözlüğe kabul edilme sürecinde belki de benim için seslendirilecek şarkı. "a kardeşim senden çok var, ha bire futbolla ilgili şeyler karalamışsın, bu tip yazıların sözlüğü istilasını önlemek lazım " derlerse ya. o zaman sözüm sana ey moderatör; öss hazırlık yıllarında demezler miydi sınava önce en iyi bildiğiniz bölümden başlayın, önce o kısmın sorularını çözün diye. e ben de önce hakim olduğum konulardan başlıyorum itü sözlük sınavına. umarım onda on gelir. söz sonra diğer konuların soru(n)larını da çözerim.
    "elinde çekiç olan her şeyi çivi sanır" diyorlar ya gavurlar; yok yok, bende çekiç yok sadece, takım çantam yanımda. şimdilik sadece çekici sallıyorum o kadar.
    (eşek köpek kedi horoz, 18.01.2009 10:49 ~ 11:12)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil