|
|
- eğer bu soruyorsanız zaten cevabını biliyorsunuzdur..
- duyduğunuz anda sağır numarası yapılması yapılarak başka şeylerle ilgilenilmesi gereken sorudur.bu sorunun ardından kilo mu almışım sence,saçlarımı kestirsem mi acaba sorularının gelmesi büyük ihtimaldir.
- kız arkadaşın vazgeçemediği sorulardan sadece biri. eğer çıktığınız kişi güzel değilse dürüst olan cevap elbette 'ya ben seni tipin için sevmedim ki" olacaktır ancak bu karşınızdakinin duymak isteyeceği en son cevaplardan biridir. seçim sizin.
-sence güzel miyim???
-ya şimdi bilion güzellik göreceli bi kavram yani günümüz toplumunda o deil de niçenin bi sözü..
-cevap alamadım??
-bi alt dudak vereyim?(revan, 19.12.2005 20:56)
- +sence güzel miyim?
- hönk? nasıl soru la bu?
- -benü beğenüyür müsün?
- -sence güzel miyim ?
-sence ?
(bkz: sıyrılmak)
- verilecek her cevabın yeni bir soruyu, verilecek bazı cevaplarınsa büyük sorunları doğuracağı hanım kişi sorusudur. ne yapılırsa yapılsın bu soru için tatmin ve ikna edici bir yanıt vermek imkansızdır.
- aşık olunan kişiye açılma sonucu hiç bir sonuç alamyan kişinin en yakınındaki karşı cins arkadaşına sorduğu en sinir eden insanı strese sokan sorudur.güzel değilse hayır desen olmaz güzelse de evet desen olmaz mazaallah sonra aşk lafları atılır ortaya o da olmaz,
" hay allah ne desem"dir.
- - sence güzel miyim?
- 10 numara, sus da devam et.
- zamanının çoğunu aynada geçiren kızlar sorar genelde bu soruyu.o kadar süslenmenin sonunda karşısından "vay süper olmuşsun , çok güzelsin vb.." gibi laflar alamayınca başvurdukları çare.
-sence güzelmiyim been?
-he he ( he de geç)
- isviçreli bilimadamlarının bile bir seni benden başka siken oldu muda bir de bu soruda çuvalladıkladıkları ortadadır.
- -sence güzel miyim ?
+hımmm.. einstein a kalırsaa... evet.
- o zaman çıkarabilirmiyim şu kese kağıdını artık!!!
- (bkz: erkeğin bittiği an)
- bir diğer alternatifi de ben hiç güzel değilim dir.iki cümleye de karşılık olarak aynı tepki beklenmektedir,biri soruya cevap,diğeri inkar,tek farkı budur.
cevabı bildiğini sanıyordur hayır çok çirkinsin denmez.
- bu sorunun bence güzelsin şeklinde yanıtlanması gerekir ki, hatun başkasına kaçmasın.dışarda gözü olmasın.
(ceyus, 27.06.2008 20:45 ~ 20:46)
|