ukteci :
ev yapımı domates sosu
sen,
hayatıma yeniden anlam katan, hiç gelmeyeceğini sandığım. geldin ama mesafeler yaktı canımı. yokluğun acıttı hem de çok, acıtıyor da. sen olsaydın hayatım bu kadar boş olmazdı buralarda. sen olsaydın, her sarılmanla gerçerdi geçmişim, acılarım.
biliyorum çok kızdın bir gece bile haber vermediğim için. çok içmişim nerden bileyim telefonu bile unutacağımı? sen olsaydın içmezdim o kadar. sen izin vermezdin, sınırlarımı bilirdim. ama sen yanımda olsaydın zaten aşkınla, kokunla sarhoş olurdum.
sen olsaydın boşluğa dalmazdım aptalca. o güzel gözlerinde kaybolurdum yanımda olsaydın. günlerim sensiz çok saçma geçiyor burda, sen olsaydın yanımda beraber doldururduk o günleri. kimsenin canımı sıkmasına izin vermezdin sen olsaydın.
aramızdaki mesafe özlemlerimizi belki de daha çok arttırıyor, daha çok seviyoruz birbirimizi. evet, sen olsaydın buralar daha güzel, renkler daha farklı olacaktı ama hayatımda olman da yetiyor. sen olduğun için anlamlı artık her şey. kaderim sen olduğun için mutluyum. sen olduğun için...