belki ilginizi çeker
  1. · zeki müren
  2. · rakı ile iyi giden şarkılar
  3. · insana yalnızlığını hatırlatan şarkılar
  4. · recep tayyip erdoğan ı çok sevmek
  5. · sevemezsin
  6. · rakı lazım dedirten şarkılar
  7. · ben yazmalıydım dedirten şarkı sözleri
  8. · kamuran yarkın
  9. · türk sanat müziği
  10. · depresyondayım playlist
gündem
  1. · google wave
  2. · 8taş deyip f3n3rbahç3 lafına bozulan ezik fenerli
  3. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  4. · boylumlama
  5. · günün tek cümlelik özeti
  6. · çok istenip de olunamayan meslekler
  7. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  8. · ramazan düzağar
  9. · 24 kasım 2007 odtü dördüncü yurt baskını

sen kimseyi sevemezsin  

1. çok güzel bir zeki müren şarkısı. sözleri şöyledir

sen kimseyi sevemezsin
    sevmeyeceksin
    rüzgarların önünde
    kuru bir yaprak gibi
    sürükleneceksin sürükleneceksin
    şefkat nedir
    aşk nedir
    ömrünce bunu bilmeyeceksin
    aah bilmeyeceksin
    (bambuk, 13.05.2006 09:30 ~ 09:43)
  2. dinlemekten büyük zevk aldığım harika eser.
    (kızılkırmızı, 21.07.2006 22:10)
  3. (lefteyenine, 12.05.2007 20:00)
  4. duygularından emin ol(a)mayan yengeç burcu için söylenebilecek serzeniş.
    (melodis, 12.05.2007 20:02)
  5. eski sevgili tarafından söylenirse "sana mı tapuluyum lan?!" dedirtecek olan cümle.
    (sageeth, 12.05.2007 20:18)
  6. çok acıklı ama çok acıklı,içten içten beddua içeren zeri müren şaheseri.
    bu kadar duygu yüklü değilim öyle sille yemişliğim de yok ama neye keramet bilmiyorum bu şarkıyı her dinlediğimde çok sevmiş de terkedilmiş hissediyorum.unutulmuş hissediyorum bi de... hem de bi öküz duygusuz öküz yüzünden.
    of aman aman
    (berryberry, 23.05.2007 19:30)
  7. zeki müren'den dinlenildiği takdirde, içeride orta şiddette zelzeleye sebep olabilecek türk sanat müziği şaheseri.

'sen kimseyi sevemezsin, sevmeyeceksin!
    rüzgarların önünde kuru bir yaprak gibi sürüklenecek
    sürükleneceksin...
    şefkat nedir aşk nedir
    ömrünce bunu bilmeyeceksin!'

gibi bir isnad yapılması fikrimce 'sevgilinin kimseyi sevmemesinin istenmesinden' mütevellittir.
    (muglak, 27.05.2007 00:39 ~ 00:41)
  8. gidenin arkasından soylenir (her gidenin değil) alkolle beraber alınmaması tavsiye olunur zira yan etkileri agır yaralayıcı olabilir.
    (des, 13.06.2007 17:17)
  9. kamuran yarkının unutulmaz bestesidir.
    (abdurrahmanshowtv, 12.12.2007 14:39)
  10. sevdiğiniz biri tarafından kızgınlıkla söylenen veda cümleleri arasındaysa eğer, baya canınızı yakar. hatta arkasından söylenecek "sen kimseyle mutlu olamazsın!" gibi bir cümle iyice sizi canınızdan bezdirebilir.
    (sphinks, 12.12.2007 14:49 ~ 09.02.2009 13:27)
  11. sözleri çok dokunaklıdır bu şarkının.zeki mürenversiyonu özellikle tavsiye edilir.
    "sürükleneeeeeceeeksin" kısımları sürüm sürüm süründürür.o derece yani.ahah!
    (kobalt, 30.12.2007 16:39)
  12. sözleri doğan ışıksaçan'a bestesi kamuran yarkın'a ait nihavend parça. zeki müren'in yorumu ultimate olarak kabul görmüştür
    (togisama, 18.10.2008 10:03)
  13. (sickthread, 18.10.2008 11:48)
  14. hüner çoşkuner'den dinlemesi ayrı bir tad olan alkolle birlikte alındığında daha bir etkileyici olan türk sanat müziği eseridir.
    `rüzgarların önünde kuru bir yaprak gibi sürükleneceksin` sözüyle sevgiliye yanlış yollara sapma ne varsa bende var ayarı veren şarkıdır ayrıca.
    (karyatid, 24.01.2009 14:01)
  15. bir büyük içerim ben bunla ulan şarkısıdır. avare bir şekilde oradan oraya gideceksin, çünkü beni sevmedin, kimseyi sevemezsin der.
    (eni, 25.04.2009 11:08)
  16. sözlerinin yazılmasına vesile olan hazin bir hikayesi olan tsm şaheseri. bir kaza sonucu sakat kalan bir doktorun eşi tarafından aldatılması sonucunda yazılan şiire kamuran hoca nihavend makamını uygun görmüş çok da iyi etmiş. aldatılanlar dinlemesin ya da dinlerken alkol almasınlar.
    ve illaki sanat güneşinin yorumu;
    http://www.youtube.com/...
    (bostorgay, 12.11.2009 19:59)
  17. kamuran yarkın'ın çok sevdiği dostunun başından geçen bir olaya ithafen yazdığı, zeki müren'in mükemmel bir şekilde yorumladığı harika eser..

sayın kamuran yarkın'ın çok sevdiği doktor bir dostu ve onun sevdiğinin hikayesini anlatır şarkı.. kamuran yarkın'ın doktor dostu elim bir olay sonucu felç kalır ve çok sevdiği eşi ona bakmaya gönüllü olur.. lakin bir müddet sonra felç kalan doktorun eşi doktora olan ilgisini azaltmaya başlar ve neticesinde hazin son yaşanır, felçli doktor bir başkası için terk edilir.. bunun üzerine de kamuran yarkın bu eseri meydana getirir..
    (kowalski, 26.11.2009 15:39)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil