yaşın kesinlikle önemi yoktur bu söze maruz kalmak için hiçbir insan özellikle küçük kardeş kurtulamaz bu yakıştırmadan. ama neden ebeveynler çoğunlukla işlerine geldiğinde kullanırlar bunu? çocuksan çocuksundur büyüksen büyük. birgün olur da hiç yaşınıza uygun olmayan bir hareket yaparsanız veye bir istekte bulunursanız dün sen daha çocuksundiyen insanlar şuna bak sen büyüdün artık derler.ben de karar veremedim ben neyim diye belki çocuk kalmak isteyen bir yetişkin...
- sen daha çocuksun!.. kendilerini birşey sanan yetişkinlerin sarfettiği cümlelerdir.aslında yetişkinlik şart değildir insan kendini bi bok sansın yeter...
lisede yaptığım ilk çıkma teklifine benden 1 yaş büyük kızdan aldığım tepkidir. önceden çok büyüklerle çıkmış ta hayatı öğrenmiş. lise 2 de okuldan ayrılıp evlendi, haklıymış öğrendim.
sonunda "- büyü artık...-" gelir bu cümlenin.lan ne alakası var çocuk olmayla kıskanmak çocukluksa bırak öyle kalsın ve eğer yeni sevgilinle beni gördüğünde işte bu da by eldat eski sevgilim deyebilmekse büyümek al senin olsun büyümüyorum.