görseller
semra özal 

belki ilginizi çeker
  1. · türbansız first lady
  2. · turgut özal
  3. · semra sezer
  4. · sağ kişiye rahmet okumak
  5. · hayrünnisa gül
  6. · mhp nin kanlı tarihi
  7. · first lady
  8. · çapraz ateş
  9. · avrasya partisi
  10. · ünlüler çiftliğinin maslak kampüse taşınması
gündem
  1. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  2. · okan bayülgen
  3. · sanal seks yaparken hamile kalmak
  4. · boylumlama
  5. · erkekte ses tonu
  6. · tunceli alevileri dinsizdir
  7. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  8. · gord10
  9. · nevizade

semra özal  

1. 8. cumhurbaşkanı turgut özal'ın eşi olan yakışıksız kadın.
    (where is my mind, 30.05.2004 14:03)
  2. kadın kollarının başındaydı bir zamanlar. papatyalar gibi bişeydi bu oluşumun ismi. yakın kaynakların söylediğine göre "en taze" papatyaları kendisi yemiştir * *
    (tainakan, 24.06.2004 18:53)
  3. ağır meşrep
    (mavio, 08.09.2005 11:34)
  4. ülkenin önde giden marka, yabancı mal düşkünü bayanlarından, hatta bu alanda başarı sağlamış ilk bir kaçından biri.
    (bınar, 24.09.2005 14:19)
  5. çocukluğu 80'li yıllarda geçenler için, yüzü kocaman gözlüklerden ibaret, sarışın kabarık saçlı, gün teyzesi formatının sosyetik(!) hali.
    (famenoth, 24.09.2005 14:32)
  6. tombul parmakları ile cayır cayır halis mulis havana purosu yakan, vakt-i zamanında mercedes'in sunroof'undan turgut ile beraber kafasını çıkaran ağır teyze,beton raziye.
    (keyif pezevengi, 27.03.2006 03:23)
  7. eşinin* eski başbakan* olması dolayısı ile;
    o dönemde, darbe sonrası büyük boşluklardan da yararlanarak ülkede yabancı sermaye ve serbest piyasa ekonomisini hortlatmayı kolaylıkla başardığını düşündüğüm muhterem sosyete papatyası.
    öyle ki, gösterişe ve sükseye olan aşırı zaafı dolayısı ile, eşinin; karısının ülkedede refah içinde yaşaması için bunca reformu(!) yaptığına inanmak geliyor içimden.
    (anarsist, 09.10.2006 16:42)
  8. semracığım şu teybe bir kaset koy da neşemizi bulalım. böyle demişti rahmetli eşi ona. onlar mercedesleri ile boğaz köprüsünden neşe ile geçmişlerdi ama o günden sonra vatandaş hala neşesini aramakta...
    (dreams2, 09.10.2006 22:26)
  9. londra'da kanuni sultan süleyman hakkındaki bir serginin açılışında bir konuşma yaparken söz konusu pahişaha law (kanun) kelimesini yanlış teaffuz etmesinden dolayı love maker diyen hanım.

(bkz: harem)
    (karlfazer, 14.01.2008 21:50 ~ 21:51)
  10. yüz varlıklı kadınla, türk kadınını güçlendirme ve tanıtma vakfını kurmuştur.
    (la fragola dolce, 03.05.2008 12:30)
  11. turgut özal la ilgili her sohbette "onu ailesi bitirdi" sözcüğünün sarfedilmesine sebeb olan iki kişiden birtanesi.diğeri için (bkz: ahmet özal)
    (rafinevinterize, 18.11.2008 23:04)
  12. çok küçükken bebeğime taktığım isim. 3-5 yaşlarındayken sarı kısa saçlı, tombul suratlı bir bebeğim vardı. ben ona semra bebek diyordum. yani açık açık semra özal'dan esinlenmiştim. o bebek paramparça oldu ama hala oynamaya devam ettim. öyle ki boynu koptu anneme beyaz iplikle diktirdim, oynamaya devam ettim. yüzünü gözünü boyadım, iğrenç oldu ama ben oynamaya devam ettim. öyle de büyük bi semra aşkı vardı içimde.
    (kumdan kız, 18.11.2008 23:29)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil