görseller
semih kayasemih kaya
semih kaya 
belki ilginizi çeker
  1. · hasan şaş
  2. · fabricio coloccini
  3. · 24 mayıs 2009 beşiktaş galatasaray maçı
  4. · 19 mart 2009 galatasaray hamburg maçı
  5. · galatasaray altyapısı
  6. · 19 nisan 2009 ibb galatasaray maçı
  7. · 19 mayıs 2009 galatasaray fenerbahçe maçı
  8. · harry kewell
  9. · semih şentürk
  10. · 12 mart 2009 hamburg galatasaray maçı
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · günün tek kelimelik özeti
  2. · ibrahim üzülmez
  3. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  4. · okan bayülgen
  5. · günün tek şarkılık özeti
  6. · marjinal isim meraklısı aile
  7. · sözlük yazarlarının itirafları
  8. · check up
  9. · ka

semih kaya  

1. galatasaray'ın gelecek vadeden defans oyuncusu. asparagas bir haber değilse arsenal talip olmuş.

(bkz: http://fanatik.ekolay.net/...)
    (galliani, 13.12.2007 17:28)
  2. yaklaşık 4 ay önce bir paf maçında çapraz bağları kotuğu için sezonu kapatan 16 yaşındaki stoper.gelecek sezon a takımla idmanlara çıkarsa şaşırmayalım
    (substance, 29.05.2008 15:00)
  3. cem sultan ile beraber son yıllarda galatasaray altyapısının yetiştirdiği en büyük oyunculardan biri.
    geçen seneki beşiktaş maçında aldığı darbe sebebiyle beyin zarında kan pıhtısı olmuşmuştur.
    ameliyata girerken de ufak bir dialog vardır.

hemşire : ameliyattan çıktığından fenerli olacaksın
    semih : çıkartmayın o zaman.

kendisi bugün itibariyle sağlığına kavuşmuştur. çok geçmiş olsun.
    (timmy, 04.07.2008 00:30 ~ 00:31)
  4. stoper,sağ back ve sağ kanat gibi mevkilerde onayabilen yıldız adayı.arsenal ve inter'in talip olduğu bir zamanlar yabancı kaynaklarda da haber olmuştu.
    (menemene benzeyen picasso tablosu, 04.08.2008 02:11)
  5. as monaco fc tarafından izleniyormuş.
    (thedewil, 09.01.2009 16:58)
  6. kanaatimce bülent korkmaz'ın galatasaray teknik direktörlüğü görevine gelmesi en çok kendisine yarayacak. biraz sabredip çalışmaya devam ederse, gitmeyi kafasına koymuş meira'nın da takımda yer bulamayacağını düşünürsek emre güngör ve servet çetin'in arkasından takımın bir diğer stoperi olabilir. ki çok sakat verdiğimiz düşünülürse ilk 11'de bile görebiliriz kimi zaman.
    (sycrone one, 24.02.2009 22:52)
  7. meira'nın zenit'e transferinden sonra düzenli bir şekilde oynamasını beklediğim galatasaray'ın alt yapı futbolcusu.vincent kompany, philippe senderos gibi savunmacılar henüz 18 yaşlarında büyük turnuvalarda boy gösterebiliyorlarsa ve kendilerine bu imkan veriliyorsa semih ve onun gibi nice genç türk oyuncusu için de bu şanslar yaratılmalı.galatasaray'ın geleceğini servet veya emre aşık'lar oluşturmayacak.semih kaya ve onun çevresindeki diğer alt yapı oyuncuları bu misyonu üstlenecektir.
    (no reply, 10.03.2009 11:58)
  8. böyle büyük bir stresi kaldıramayacağından dolayı 12 mart 2009 hamburg galatasaray maçında oynatılmaması kanımca doğru bir karar olan galatasaray'ın genç stoperi
    (mulder, 13.03.2009 10:03)
  9. trabzon maçında her ne şekilde olursa olsun oynaması gerektiğine inandığım futbolcu. asy deki hamburg maçına hazırlanmalı bence.

hayatında hiç a takımda oynamamış adamı hamburg maçına koyarsanız biter o adamım futbol hayatı. dün de söyledim başarılı olsa göklere çıkarılacak götü kalkacak, hata yapsa yerden yere vurulacak. o yüzden lig maçında pişmesi gerekirdi. lakin yumurta göte dayandı. sanıyorum ki trabzon maçı asy deki hamburg maçıyla karşılaştırıldığında daha az önemlidir. benim için öyle en azından. hani biz gs yiz ikisinin de altından kalkarız da diyemiyorum açıkçası. bu yüzden trabzon maçını riske atıp bu çocuğa şans vermeli ve hamburg maçında 11 deki yerini almalı diye düşünüyorum.
    (iyi vurur oralardan vuruyor ve tac, 13.03.2009 10:06 ~ 10:10)
  10. bülent korkmaz'ın 12 mart 2009 hamburg galatasaray maçı'nda oyuna sokmak için "soyun" talimatı verdikten sonra korkudan yüzünün rengi bembeyaz olduğu söylenen makedon asıllı futbolcu.akabinde hocası talimatını geri çekmiş ve saha içerisinde harry kewell'ı stoper mevkisinde oynatmıştır.

(bkz: http://gayin-sin.net/...)
    (mücrim, 17.03.2009 02:31 ~ 02:32)
  11. tecrübesiz diye kaç maçtır ısrarla oyuna alınmayan adam. bu futbolcuları yedek kulübesi koltuğuna oturtuyorsun, kendiliğinden tomurcuk tomurcuk tecrübeleniyorlar böyle. yaradanın hikmeti.
    (thedewil, 22.03.2009 20:43 ~ 20:46)
  12. ilk maç tecrübesizliği yaşayıp heder olmasın diye sürekli kenarda tutuluyor bu adam ikinci maçla birlikte giricek sahaya. çözüm arıyor üst düzey yöneticiler ilk maç oynanmadan ikinci maç hatta ve hatta üçüncü maç nasıl oynanır diye du bakalım teknoloji de baya ilerledi zaten yapılabilir yakın zamanda genç çocuk zaten daha otursun klübede.
    (seroo, 22.03.2009 21:02)
  13. hayatında ilk 11 çıktığı ilk süper lig maçında kırk yıllık futbolcuymuş gibi oynadı. helal olsun sana semih. umarım galatasarayım ve milli takım için vazgeçilmez olur.
    (substance, 19.04.2009 18:56)
  14. mücadeleci, hava toplarında etkili, kesici olmak gibi klasik stoper özelliklerinin yanı sıra, top tekniği de oldukça iyidir. geriden oyun kurma konusunda da oldukça başarılıdır. daha sık şans bulur ve patlama yaparsa galatasaray ve türk futbolu yeni bir popescu kazanabilir.
    (halimiz duman, 20.04.2009 21:05)
  15. kuzenimin sınıf arkadaşıymış kendileri. dersleri berbatmış, hocalar sorduğunda futbolcu olacam dermiş. yeni öğrendim. hatta aynı köydenmiş. böhü çok safım sözlük.yazları gittiğimde bu çocuk maç yaparken falan arkada kikirdeyen kız gruplarına karışabilseydim belki bi şansım olurdu. çok safım çok. gitti futbolcu, gitti galatasaraylı.*
    (valla ben onlarin yalancisiyim, 10.05.2009 02:36)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil