|
|
- kime kalmış bu dünya? sana bana kalmaz,
takarım belki iki kanat, ne yazık! kimse tutamaz,
itü sözlük bir başka alem, hesabı sorulamaz,
ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın
şiarına göre hareket edip, kendi rumuzunun altına ilk giriyi yazan, şairlik yeteneği sıfır utanmaz, arlanmaz arı
(bkz: blackozan)
- şöyle böyle konuşma fırsatını yakaladığım, mütevazı* , burdan da hoş gelmiş yeni, nesildaşım yazar.
ayrıca an itibari ile kanka listemde bulunan yazar, kendilerini yakın takibe almış bulunmaktayım.(meliades, 08.04.2006 15:36 ~ 23.08.2006 05:44)
- konuştukça konuşan ama adam gibi konuşup insanın başını ağrıtmayan, gazete okurken kendini kaybeden, muzlu sıcak çikolata gibi harika bir içecekten haberdar olmamı sağlayan, demek sende brütüs hadi gel balık ekmek yapalım o zaman dediğim zirvelere daha sık gelmesini istediğim izmir eşrafı yazarlarından.
(troke, 24.04.2006 01:41 ~ 15.05.2006 11:28)
- hayalinde canlandırdığı sarı renkli kolanın neden sarı renkli olduğunu bana soran yazar.
- zirvenin assolisti, sucuk ekmek insanı; bizi geleneklerimize davet eden sağduyunun sesi, hepten aykırı'yı sarı renkli kola sorusu ile ters köşeye yatırdı derken; anadolu insanımızın fanta dedikleri şey esasında sarı renkli koladır cevabı ile yarılan yazar.
(jellicle, 30.04.2006 22:16 ~ 01.05.2006 22:14)
- x'lerde çocuk olmak başlıklarını sonuna kadar irdelediğimiz yazar kardeş. hatta o kadar irdeledik ki gözlerimiz doldu. izmir'e gidince mutlaka göreceklerim arasındadır.
|