|
|
- botokslu bir kadın. sosyeteden/sosyetik olduğunu iddia eden, ha unutmadan ıstakoz ve hamsi yemediğini aile terbiyesi aldığını kalkan ve lüfer yediğini ( kendi röportajındandır bu beyan, evet evet aile terbiyesi aldım ben, ıstakoz ve hamsi yemem, kalkan ve lüfer yerim cümlesini peşpeşe kullanmıştır. alakayı bulan mesajla beni de aydınlatsın lütfen. ben hamsi yiyorum vallaha) beyan eden kadın. halen istanbul sosyetesine ıstakoz satarak geçimini sağlayan kişidir. ayrıca buzda dans procesinde jüri üyesi.
(helena, 05.02.2007 11:49 ~ 11:55)
- (bkz: semanım)
(bkz: perihan mağden)
- "yüce türk milleti en iyi kayanı belirleyecektir"
- şu buz programına kadar ismini duymadığım türkçenin a. koyan kendini zatı şahane sanan, açıklamalarında tutarsızlıkla gram mantığı olmadığını gösteren hanım abla
- sosyetenin gülü,gururumuz,türkiye'nin ilk ıstakoz ithalatçısı mı neymiş bu kadın biz onu buzda dans'ta izleyene kadar.ama artık bu üstün sıfatlarının yanına bir yenisini daha eklemiştir.kendisi ünlüdür,kavgacıdır,çeşitli programlara katılır,saçma sapan röportajlar verir,ben gerekirse yer sofrasında da yemek yerim diyerek lütuf ettiğini sanır....fakat bunlar kesmez.henüz izleyemedim ama duyduğuma göre bir sabah programına başlamış,yanılmıyorsam hakim olup insanların dertleri,sorunları hakkında kararlar veriyormuş.ey sema çelebi benim de bir derdim var.armağan,oray,okan karacan,sen,yeşim salkım,nihat doğan,erol köse,şarkıcı hatice,ahmet hakan hep birlikte şöyle uzak bir yerlere 10 yıllığına bir tatile gitseniz diyorum ama nereye ve nasıl karar veremiyorum.hadi buna da bir çözüm bul...
- gereksiz ve sosyetik hatun
- gözleri açılmıyor bu kadının. ya da gözleri yok. yüz gerdirme ve kaş çektirme operasyonu sonucunda herhalde bu hale gelmiş.
- ıstakoz satan eleştirmen iş kadını.
- bu hanım beypazarlı (ankara) geçen gün yarışmada "bende ankaranın beypazarı köyündenim "dedi kalakaldık .yıllardır gelmediği aşikar
- ekranda olmasa daha iyi dedirten . korku filminden fırlamışda canını zor kurtarmış ve şok geçirmiş gibi . o esnada da kolundan tutulup ekran önüne koymuşlar zannedersem .
( filmin adı : istakozların intikamı )
- ilkokul arkadaşımın da aynı isme sahip olduğunu an itibariyle fark etmemle minik çaplı bir şok yaşamış bulunmaktayım.
|