belki ilginizi çeker
  1. · genaro
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · marjinal isim meraklısı aile
  2. · uludağ sözlük
  3. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  4. · onur öymen
  5. · erkekte ses tonu
  6. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  7. · kurban bayramı vahşeti
  8. · hiç aşık olmamak
  9. · epitaph

selymus  

1. üçüncü nesil taptaze yazar. hoşgelmiş. ekonomi ile ilgili terimleri sözlüğe kazandırmaya başlamış. elleri dert görmesin. umarız devamı gelir.
    (eksiksizuyum, 02.03.2006 01:48)
  2. sözlüğü bir yatırım finansman ara birimi olarak gördüğüne inandığım, şu sıralar sol frame'i şirketlerin borsa kodları girileriyle şenlendirmeyi* kendine görev edinmiş arı.
    (theone, 14.03.2006 03:40 ~ 03:59)
  3. yazıları bir tarafıyla okuyup mesajla yazarı taciz eden, insan gibi cevap verildiğinde söyleyecek laf bulamayan, ağzından köpükler saçarak demagoji yapmayı, hakaret etmeyi tercih eden, üstüne bunlar için özür dilemeye de gerek duymayan değerli şahsiyet. ilgili mesajları sildiğime yanıyorum, kendisinde yada yönetimde duruyorsa isteyen okusun kendi karar versin. bu halini okuduğu okuldan ayrı kendi kişiliğine bağladığımı da belirteyim, sonra insanlar yine vay boğaziçine işe yaramaz, dallama dedin demesin. malum buluttan nem kapma durumu var.
    (genaro, 16.04.2006 00:29)
  4. imaj delisi, gönderilen mesaja cevap vermeyip, nickine entry yazılınca konuşacak kadar tribünlere oynayan, başkasına neyi yazıp yazmamasını söyleyecek, "insanı hasta etme de sil şunu" diyebilecek kadar zorba ve saygısız insan. bu mesajlardan ve yazımı silmememden sonra sözlük hayatımda ilk defa entrylerimin en sevilenlerde olanlar dahil görmediğim bir hızda sıradan geçirilerek kötülendiğini de belirteyim. evet benim bir sözlük yazarı için düşündüklerimi hakaret etmeden sözlük kuralları içinde ifade etmem yanlış, kendisinin gönderdiği mesajlardan (bkz: @774904) sonra başkaları okuyor diye bana ne yazıp yazamayacağımı saygısızca dikte etmesi, durduk yerde entrylerimin statüyü 25 puan düşürecek derece kötülenip oy verme sisteminin suistimal edilmesi doğru. sözlüğe saygı, yazarlara saygı böyle bir şey olsa gerek. yarın size de bir mesaj gelir, birileri yazdığınız entryi sözlük kurallarına uyduğu halde hoşuna gitmediği için silmenizi isterse şaşırmayın, hatta size kahve ağzıyla "insanı hasta etme de sil şunu" da diyebilirler. evet bu derece hazımsız insanlar da varmış, (bkz: get a life), (bkz: seviye), (bkz: saygı).
    (genaro, 23.04.2006 15:04)
  5. eleştiriye yanıt vermek yerine ilkokul polemiği yaparak haklılığını savunmaya çalışan yalancı insan. nasıl biri olduğunu herkesin anlaması için ilerde nickimin altına yazdığı entrysini silmemesini rica ediyor, kendisine hayatta başarılar diliyorum, (bkz: @787381), ayrıca (bkz: @788470). bir de hiç umudum olmamasına rağmen (bkz: seviye).
    (genaro, 25.04.2006 00:55 ~ 05.05.2006 04:53)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil