22 mayıs 2012 salı
günün başlıkları: 1355 tane
günün başlıkları: 1355 tane
- ·
- ·
- ·türk kızı vs eşek (16)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·insanlar (2)
- ·
- ·
- ·
- ·house md (21)
- ·
- ·
- ·slav kızlar (23)
- ·hasta olmak (2)
- ·gemlik (3)
- ·ftmbook (3)
- ·
- ·
- ·
- ·
selva erdener
- ankaralı opera sanatçısı.kalan müzik'ten çıkmış bir albümüde vardır. türküleri çok güzel yorumlamıştır.
- 2004 mart ayında çanakkale'deki sarıcaeli müfrezesinde 15 günlük nöbetteyken, dışarı çıkmak yasakken, tek eğlencenin radyo olduğu bir ortamda trt fm'de "çarşamba geceye doğru" adlı programda dinleyip tutulduğum, nefis ötesi bir ses! "yarim senden ayrılalı", "gökyüzünde tüten olsam", "sabahın seherinde -trio aksak kadar olmasa da-" türkülerini güzel yorumlamış opera eğitimli sanatçımız, konservatuvar'dan hocasıyla evlidir.
- http://www.selvaerdener.com/
- hacettepe mezunu ankaralı bir değer. dinlendikçe -özellikle canlı- hayat iştahını kabartanlardan. bülbülüm altın kafeste'yi ve bilumum azeri türküleri muhteşem yorumlar. sen sen sen ve sabahın seherinde gibi bilindik iki yorum, ordövrdür ay gız ve bülbülüm altın kafesteden önce.
- çok güçlü bir ses albümü ''sen sen sen'' harika tüm parçaları muhteşem. piyasa şarkıları değil operayı sevmek ve sevdirmek istiyorsanız alın ve hediye edin bence.
- (bkz: sen sen sen)
(bkz: sabahın seherinde) - turkuaz şarkılar adlı konser projesinin sahibi,turgay erdener'in eşi.
- ibrahim yazıcıyla birlikte yaptığı yeni albümü düşlerimin toprağı müzik marketlerde satışa çıkmış olan sanatçı.
- güçlü ses. bütün güzel eserlerin arkasından hep bu kadın mı çıkar bilemedim.
- müthiş bir ses ve yoruma sahip opera sanatçısı. sevilen türküleri yorumlayarak hem operaya hem de türkülere yeni bir soluk getirmiştir. çok geç keşfettim ama geç de olsa keşfettiğim için bir şey kaçırdığımı düşünmüyorum.
kafanız boşken, dingin bir gecede dinleyiniz. ya da dolu kafanızı boşaltmak için.
tadımlık: http://www.youtube.com/...