görseller
selin özkök karacehennemselin özkök karacehennem

belki ilginizi çeker
  1. · evlilik koçu
  2. · turkmax
  3. · ortaçağ büyücüleri
  4. · selin karacehennem
  5. · yaran insan isimleri
  6. · evlilik sanatı
  7. · tadında aşk var
  8. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  2. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  3. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  4. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  5. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  6. · aylin aslım
  7. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  8. · scrubs
  9. · bir yaş büyük sevgili bul seneye de çıkarsın

selin özkök karacehennem*  

1. bir tür evlilik danışmanı.elmax tv de program yapıyor.arayan bayanlara evliliklerini nasıl yürütmeleri gerektiğiyle ilgili tavsiyeleri oluyor kendilerinin.evlilik sanatı merkezi de varmış akmerkezin tam karşısında.her eve lazım bir teyze.
    (fitnefücur, 19.11.2006 01:21)
  2. kendisine "erkek arkadaşımla kavga ettim, arayıp kendisini boğazdan atacağını söyledi"diyen bir kadın izleyiciye "amaann bırak atsın bee atsınn oh bi iyilik yapsın" diyen kadın
    (ovid, 21.08.2007 13:33)
  3. soyadı karacehennem olan birinin evlilik danışmanlığı yapması baya bi ironik..
    (dream with the fishes, 21.08.2007 14:02)
  4. kusura bakmasın ama tv programında ortaçağ büyücüleri gibi bir mizansene sahip teyzedir. o makyaj o kostümler aman allahım.

bir de ses tonu var ki, fantastik ötesi. böyle duygusal bir mesleğe sahip biri için gayet korkunç bir sese sahip.

evliliğini kurtarmak için bu teyzeye gelen çiftler bu ses tonuyla karşılaşınca şöyle bir durum oluyor sanırım:

- (lan geldik ama dayanılmaz ki bu sese de be. çekilmez bu. 'he' deyip geçelim) hee.. he evet selin hanım. valla barıştık biz artık hiç ayrılmıcaz. hadi kaçalım artık. hee.. *

ondan sonra selin hanım da "ben bana gelen çiftlerin hepsini barıştırarak yolluyorum" diyor. iyi iş valla..

edt: bu arada soyadının ayrıca hastasıyım.. ortaçağ falan, bunlar güzel şeyler.
    (rasmus, 16.05.2008 09:12 ~ 09:15)
  5. yaşının ve yaptığı işin tam tersi bir kadın. güven vermiyor bir de. ne giymesi, nasıl giyilmesi, nasıl oturulması, açılan yerin nasıl kapatılması gerektiği hakkında yardım alması gereken bir hatun.
    (özlemce, 16.05.2008 09:16)
  6. evlilik dansı adlı garip programda jüri üyeliği yapmaktadır. programın garipliğiyle doğru orantılı fikirlere sahipmiş onu da görmüş olduk. yine de sevenler var tabii kendisini. saygı duymak gerek.
    (misuf, 06.07.2008 00:57)
  7. türkmax da evlilik sanatı adlı programı ifşa eden evlilik danışmanı bayan bazen çok yararlı bilgiler verebiliyo
    (futuringteacher, 06.07.2008 01:01)
  8. -selin hanım kocam beni aldatıyor, aynı zamanda eve uğradığı zamanlar dövüyor. arada çocuk da var ne yapmalıyım?
    +canım de cicim de alttan al.
    -peki.

-selin hanım kocam benimle sinemaya, dışarda yemek yemeye falan gelmiyor. ne yapmalıyım?
    +başka yerde akrabaların var mı?
    -evet almanya'da teyzemler var.
    +onlara kaç.
    -peki

-selin hanım kocamla ilk evlendiğimiz zamanki gibi heyecanlı ve hevesli değiliz. bana karşı büyük bir isteksizlik duyuyor. ne yapmalıyım?
    +uzaklaş ondan biraz, o sana gelecektir kedi gibi.
    -peki.

-selin hanım şu an bir nişanlım var ve ailesi benim okumamı veya iş sahibi olmamı istemiyor. ne yapmalıyım?
    +boşver kızım, sen okumana bakıcaksın. sana adam mı yok?
    -peki.

bu tip şeyler söylüyor bu teyze. kara cehennemler içinde bir melek adeta.*
    (weirdlola, 06.07.2008 01:19)
  9. genellikle lacivert farları, kırmızı allığı, pembe rujuyla ve joker*i andıran gülüşüyle karşımıza çıkan pek sempatik bir evlilik psikoloğu ve danışmanı.

ayrıca çok kibar ve görgülü bir hanımefendidir selin karacehennem*. evlilik dansı isimli yarışmada jürilerden cenk eren beyfendinin sürekli muhalefetine ve selin hanım bir zamanlar amerika'da yaşamış diye sürekli bunu başına kakmasına ses çıkarmamış ve canım cicim deyip alttan almıştır. sırf amerika'dan gelmiş diye ikinci bir oray eğin vakasıymış gibi bir muameleyi hak etmiyor kendisi.
    (demiurge, 06.07.2008 14:36)
  10. bundan birkaç sene önce bir alış veriş merkezinde kitap reyonunda yeni çıkan kitaplara bakarken rastlamıştım kendisine... bu buluşma çok korkunç ve sancılı olmuştu. kendisinin yeni çıkmış kitabı, birileri tarafından arka yüzü gelecek şekilde konulmuş ben de merak edip kitabın arkasına yönelmiştim...okudum fakat pek ilginç gelmedi. derken o an geldi... kitabın ön tarafını çevirmemle ödüm patladı.(bkz: http://kapak2.netkitap.com/...) insan bir fotoğrafta bu kadar korkunç mu çıkar hem görülmüş şey mi kitabın ön yüzüne konuyla alakasız fotoğraf, resim konulması? ilginç bir kadınmış. hem kanımca evlilik, insanlar kalıplara göre mi? bir kalıbı bir ölçüsü mü var? herkes farklı farklı huydadır,karakterdedir; dediği yöntemler herkeste işe yarayacak diye bir kaide yok ki...
    (jane, 06.07.2008 14:46 ~ 14:51)
  11. turkmax'ta program yapıyordu bir ara, sanırım hala yapıyordur. o program esnasında çaresiz evkadınlarından birisi aradı, başladı anlatmaya. kocası çok kıskançmış, amcasından, dayısından, kardeşinden bile kıskanıyormuş kadıncağızı. bi de her kıskanmasında yatak odasına götürüyor, soyup çıplak fotoğraflarını çekiyor ve herhangi bir hatasında bu fotoğrafları kullanacağına dair tehdit ediyormuş. tabii şiddet uygulamaktan da geri kalmıyormuş bu arada.

adam belli ki psikopat, selin hanım da bu doğrultuda konuştu epey. sonra yeterince ikna edici olamadığına kanaat getirmiş olacak ki patlattı bombayı; 'bak kızım, hemen boşanıyosun o adamdan! bir gün bi öldürür seni, bi daha da kendine gelemezsin!'
    (bir film hilesi ask, 21.01.2009 20:27)
  12. bi yerlerinden kendisine meslek uydurmuş kişidir. (bkz: ilişki koçu)

(bkz: yürü be koçum kim tutar seni)
    (dereye inip taş bulamayan adam, 21.01.2009 22:57 ~ 22:58)
  13. ne güzel ortadan yok oldu diye seviniyordum ki bugün fox tv'de çakma yemekteyiz tipinde bir programda koçluğunu(!) devam ettirdiğini gördüm.soyadı kendini yansıtıyor bence.
    (hart hurt, 21.01.2009 23:01)
  14. türkmax' ta program yapan çogunlukla ismini vermek istemeyen seyircilerin aradığı evlilik terapisti.sadece gülmek için bile izlenmesi önerilir.
    (boleynkızı, 22.01.2009 00:11)
  15. ilişkilerde sürekli taktiksel yaklaşan yahut yaklaşılmasını öğütleyen kadın. şöyle yaparsanız eşinize böyle olur, şunu derseniz böyle ılımlı hava estirirsiniz falan. çok güzel de bu şekilde davranınca sahip olunan ilişkiden ne hayır gelicek? tartışma anında susun, şu zamanda bunu söyleyin bilmem ne. iki kişilik bi ilişkide olaylar davranışlar inanlara göre şekillenmez mi? ayşe'nin ilişkisinde susmak iyiken belki fatma'nınkinde başka bişey daha yapıcı bir davranıştır. insanlar birbirlerini tanıyarak yaklaşımlarını şekillendirebilirler. selin karacehennem kaçımızı tanıyor ki öğüt veriyor anlamış değilim. bi rahatsızlığın varsa kocana/karına bunu açıklar makul şekilde çözmeye çalışırsın, sevdiği insanı takmıyosa zaten selin karacehennemi hiç takmaz.
    (digitalis purpurea, 22.01.2009 00:24)
  16. yaşına başına bakmadan dekolte giyip genç kız imajı vermeye çalışan, her sabah türkmax'da evlilik sanatı diye program yapan dişi kişi. güzel olduğunu sanıyor ama keisnlikle değil, annem yüzünden izliyorum zaten seni. hayır kendisi sanki ideal dişi imiş gibi başlarına akıl veriyor, vermeye çalışıyor adamı sabah sabah komaya sokuyor. bak bu saatte bile dellendim sana.
    (ykrog, 22.01.2009 00:26)
  17. (bkz: evlilik koçu)

-napıyosun müfit nasıl pozisyon o yaa!!!
    +haklısın koç. çalışmalıyım.
    (müslüm, 22.01.2009 16:40)
  18. anadolu kadınına ve anadolu erkeğine asla hitap etmeyen evlilik terapisti.kaynana,görümce sorunları olan karadenizden bir geline "ben seni seviyorum annecim de,gerçekten sev.eşine de anneni çok seviyorum ama beni bazen kırıyor diye anlat" öğüdünü veren,ömrü boyunca hiç ama hiç kenar mahalle veya kırsal bölge evliliği görmediğine emin olduğum şahsiyet.al adamı karşına konuş diyor.hangi adam ayol?çoğunluğa değil azınlığa hitap eden,kişisel gelişim kitaplarından fırlamış gibi olan.
    (deliyayla, 22.01.2009 17:15)
  19. kocası (tunç karacehennem) itü inşaat fakültesinde öğretim üyesi olan evlilik danışmanı.
    (jamesjoyce, 22.01.2009 17:38)
  20. boşanmak için bile danışılmaması gereken cehennem türü.
    (john voxville, 23.04.2009 23:30)
  21. şimdi fark ettim, bu kadın evlilik konusunda danışılacak biri olabilir... kendi evliliğine bakalım. sevmeyen bi kadın karacehennem soyadlı biriyle evlenmez gençler.. misal, bana kalsa evlenmem, yaptığı programda da diyeceğim en baba söz "ucunda boşanma tazminatı almak varsa her evliliğe evet deyin" tarzı bi şey olur.. *
    (rasmus, 18.08.2009 02:07)
  22. soyadından ötürü kaybetmeye mahkum danışman.
    (skuba, 18.08.2009 02:20)
  23. dünkü programında "özür dilemek de yani en sinir olduğum şeylerden biri, ne o öyle boynunu büküp gelmek falan.. bazı şeyleri davranışlarınızla belli edeceksiniz, alttan alıcaksınız, gönlünü hoş tutucaksınız, pışpışlayacaksınız, o özür yerine geçer zaten" - tamam itiraf edeyim pışpışlamak falan, hatırlamadığım için ben tamamladım sonunu ama bu doğrultuda konuştu - diyerek beni hayretlerden hayretlere sürüklemiş kadındır. gerek yaptığı mesleğin türkiye'de şu an için çok yaygın mesleklerden biri olmaması, gerek dış görünümü, gerek soyadı ile taşak malzemesi olmasına rağmen ben ciddi anlamda kendisinin verdiği tavsiyelerin çoğuna katılırdım, özellikle "kadın bazı şeyleri hisseder, başınızın etini yemek için konuşmaz, sorunu bulmaya çalışır" sözü hep savunduğum bir şeydi ve hayatımın her döneminde de doğruluğunu ne yazık ki görmüşümdür; bu cümleyi duyduğumdan beri kendisine deli gibi bir sempatim vardı, ama bu son sözüyle gözümde eksi puan almıştır. özür dilemek önemlidir, sorunun konuşulmasını ve belki bir daha asla tekrar etmemesini sağlayabilir, ayrıca samimi bir eylemdir, selin hanım'ın vurgulamaya çalıştığı noktayı az çok anlayabiliyorum ama yine de ben şahsen özür dileyemeyen biriyle beraber olmak istemem,özür dileyebilme özelliği olmazsa olmazımdır yani.

ayrıca hitap ettiği kesim de bellidir, 13 yaşında görücü usülü evlenip 8 tane çocuk yapmış kadının evliliğine bu kadının tavsiyeleri yaramaz*, çünkü bu kadının "uzmanlık alanı" birbirine saygılı fakat belli ufak rötuşlara ihtiyacı olan ilişkilerdir. bir de selin hanım nedense çocuklar konusunda türk toplumunun hiçbir zaman tam olarak benimseyebileceğine inanmadığım bir tavır sergiliyor, biraz daha amerikalı ya da avrupalı toplumların yaşantısını baz alarak konuşuyor, zira 22 yaşındaki kızıyla sorun yaşayan bir anneye kızına "bak kızım, sen benim evimdesin, ya bu kurallara uyarsın ya da çekip gidersin" demesini öğütleyebiliyor. savunması da artık bu yaşa kadar getirip büyütmüşsün, ya ayakları üstünde dursun beğenmiyorsa sizi ya da paşa paşa bu şekilde yaşamına devam etsindir. ama biz duygusal bir toplumuz, bunu asla yapamayız, benimseyemeyiz.

sonuç olarak iki tane sevmediğim yönü vardır, ama tavsiyeleri ve özellikle konuşma biçimi sevimlidir, program esnasında bazen sinirlenip saçma sapan konuşmalar yapabiliyor kekeleyerek, izleyenler anlayacaktır neden bahsettiğimi. eğlencelidir, hastasıyız.
    (charlienin dorduncu melegi, 26.08.2009 12:54 ~ 12:57)
  24. program yapan aynı zamanda program sayesinde kendisine müşteri bulan evlilik şeysi.
    (dextare, 01.11.2009 22:39)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil