belki ilginizi çeker
  1. · ruh adam
  2. · atsız
  3. · geri gelen mektup
  4. · osman pamukoğlu
  5. · şuurlu demokrasi
gündem
  1. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  2. · ezel
  3. · bir kadının bilmesi gerekenler
  4. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  5. · prison brake
  6. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  7. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  8. · aydın doğan ın itü sözlük te yazar olması
  9. · karadeniz sahil yolu

selim pusat  

1. atsız'ın ruh adam adlı romanının ana kişisidir.
    (choban, 26.12.2006 17:35)
  2. aynı zamanda nihal atsız'ın kendisini temsil eden roman kahramanı.
    (neyzen, 07.09.2007 23:25)
  3. 6. nesil yazar.

bu nickte uludağ sözlük yazarı da vardı. transfer olmuş olabilir. göreceğiz.
    (albastropos, 30.07.2009 22:38 ~ 22:40)
  4. türk tarihi ile ilgili girilerinde kaynak gösterse tadından yenmeyecek yazar.
    (nokia şarzı, 31.07.2009 06:54)
  5. hoş gelmiş, pek bir sevindirmiş yazar.
    daha ne cevherler var da saklıyor şimdilik. takipteyiz.
    (mandalinaya parmağımı soktum parmağım şişti, 12.08.2009 21:44)
  6. atsız'ın romanlarındaki erkek karakterler zaten tahmin edileceği üzre maçonun önde gidenidir. yalnız ben bu selim pusat kadar nefret edip aynı zamanda acıdığım bir başka karakter tanımıyorum! yahu, bu kadar mı kadın düşmanı olur bir insan? bildiğin homoncolos, okan bayülgen'in 1940'larda yaşamış modeli! ama bu kadar mı derinden âşık olur, sürünür böyle bir insan? valla atsız-matsız demem, yazarın hakkını teslim ederim: edebiyat dünyamızda adeta bir dostoyevski romanındaki gibi derinlikli, muhteşem bir karakter yaratmıştır "selim pusat" adı altında.
    (hikaru, 12.08.2009 21:50)
  7. turnusol kağıdı misali vatan hainlerini tek tek tespit etmekte ve gereken küfür/hakaretleri bir bir sıralayarak ağızlarının payını vermektedir. tebrik ediyor, beğeniyle takip ediyoruz...
    (janken, 16.08.2009 05:40)
  8. uzun süredir kendisinin atsızcılar forumuna üye olduğundan şüphelenmekte olduğum sözlük yazarıdır. kullanıcı ismi de tüm şüphelerin üstüne tüy dikmekteyken (bkz: @3777234) numaralı girisiyle tüm şüphelerim nihai olarak doğrulanmıştır. yazarlık stajını atsızcılar forumunda tamamladığını direkman belli eden bu girisiyle ve "ben bana karşı şiddete başvurulmadıkça şiddetle karşılık vermem, ama bi tane şakirt dövmüşlüğüm var" kelam ettiği özel mesajıyla engellediğim sözlük kullanıcıları koleksiyonumun en nadide parçalarından biri olmuştur.

kendisine ttk diyerek selam eder, dört harflilerden gök tengriye sığınırım (!)
    (janken, 02.09.2009 15:34 ~ 16:29)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil