belki ilginizi çeker
  1. · hello malatya
  2. · hello malatya sendromu
  3. · deniz coşkun
  4. · zoraki başkan
  5. · zoraki başkan
  6. · hello malatya
gündem
  1. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  2. · her yerinden öpüyorum rüştü
  3. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  4. · ibrahim üzülmez
  5. · ugg
  6. · bir kadının bilmesi gerekenler
  7. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  8. · sebepsiz sıkıntı
  9. · pawanekani

selen görgüzel  

1. hello malatya adındaki şarkısıyla yıllar sonra facebook sayesinde meşhur olmuş şarkıcı.
    (hayri potur, 10.04.2009 01:32)
  2. trt için çekilen zoraki başkan dizisinin sinop'taki çekimlerini "tacize uğradım" deyip terkeden oyuncu hatun. tacizcilerden ferdi akanur "evet doğru taciz ettim, istedim ama vermedi, valla vermedi." diyerek şaşırtıcı bir cevap verirken yapımcı nihat özcan taciz iddialarını yalanlıyor.

saba tümer le bu gece programında sergilediği tavırlarla "reklam kokan hareketler bunlar" izlenimi verse de ben olsam ben de taciz ederdim diye düşündüren bir hatun.

bu arada hello malatya adlı klibin kendisine ait olmadığını açıklamıştır.

saba tümer'in "79 doğumlusunuz, 10 yaşında kızım var diyosunuz ama" sorusuna, "napiyim lisede çok ders boş geçiyodu" yanıtını vermiş ve bir parça yarmıştır.
    (behçet nacar, 15.04.2009 00:03)
  3. zoraki başkan' ı skandallarla gündeme taşımış, sonrasında da yan çizmiş hatun. dizinin yapımcısı yasal süreci başlatmış, selen de açıklamalarını geri almış, hayır sadece anlaşmazlık yaşandı demiş, ancak yakayı kurtaracağını sanmıyorum. saba tümer' e konuk olduğu programda " ben tacize uğradım, nihat ve ferdi denilen adamlar beni sette zor durumda bıraktılar ekip buna şahit. buna en yakın şahit oyuncu arkadaşım deniz coşkun' dur. çok çirkin bir davranış" açıklamasını yapmıştır, ertesi gün gönderdiği basın bülteninde ise, "taciz falan bunlar çok çirkin, adımın karışmaması gereken şeyler, oyunculuk kariyerimle gündemde olmak istiyorum, ben ülkenin en çok izlenen dizisinde* oynuyorum, bunlar çok çirkin iddialar, zoraki başkan dizisinden kurtlar vadisi çekim takvimim yüzünden ayrıldım." demiştir. sanırım bu durumda göte giden coşkun olmuştur.
    (kurdeşendöken, 16.04.2009 02:09 ~ 21.04.2009 01:26)
  4. trt için çekilen zoraki başkan adlı dizinin çekimlerinde tacize uğradığını ve bu yüzden diziden ayrıldığını iddia eden kişidir. ama tacizi yapanın kimin olduğunu söylemeyip tacizciyi koruyan bir anlayış içinde olması da acaba reklam için uyduruyor mu sorusunu da akıllara getirmiyor değil.
    (iştahsız tospa, 27.08.2009 10:10)
  5. şaka mı bu yoksa ben mi uykumu alamadım? hayır,bu gerçek olamaz.

(bkz: hello malatya sendromu)
    (mojojojo, 27.08.2009 10:23)
  6. çok şaşırtıcı bir şekilde beni facebook da listesine ekleyen kadıncağız. kim acaba bu diye baktığımda oldukça güzel bir profille karşılaştım ve akabinde hemen birkaç mesaj yazdım. ama ünlümsü biri olduğundan haberim yoktu. beni ne amaçle eklediğini falan sordum, hiç cevap gelmedi. kafaya taktım, her gün bir mesaj yazmak sureti ile hatırlattım kendimi. ancak sonu gene hüsran oldu. sonra bir gün "aman beya" diyerekten sildim attım listemden. hello malatya kendisinin olamaz ayrıca. çünkü şarkı 91 çıkışlı. bu küçük hanım 79 doğumlu. 1991 yılında çekilen klipteki kızın memeleri falan var taş gibi bir karı, oysa selen o tarihte 13 yaşında olmalı. insan doğasına aykırı bu.
    (comfortably numb, 23.09.2009 22:29)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil