çok çekici bi hatun ismi. "özledim seni selen gel. bana inanıp bana sığınıp sana verdiklerime şükredeceksin. sonsuz bi biat içinde geçecek ömrün bebeğim." demek geçiyor içimden. kendimde bu aralar müthiş bi aşık olma potansiyeli hissediyorum. nasıl desem, ufak bi ilgi gösteren her esmer-güzel yavruya gönlümü kaptırabilirim. ve kadınımı gerçekten çok mutlu ederim. sırılsıklam aşık olmaya ihtiyacım var.
müzikte bir notayı oluşturan en küçük sessel değerdir. bir notanın 9 koma sesten oluştuğunu söylersek; selen içinde her bir komayı oluşturan sessel parçacıklardır diyebiliriz. selenler insan duyma eşiğinin altında frekanslardadır, fakat selenlerin yoğunluğu duyma eşiğindeki seslerin tınlayışında etkilidirler. herhangi bir ses sisteminin kalitesinde selenlerin tınlayış yoğunluğu bu sistemin kalitesi ile doğru orantılıdır.
kullandığım nickten ötürü sıkça da üzerime kalan isim ayrıca; yazarlarda bir "ohhşş, seleeenn" durumu oluşmasının nedeni. asılmalar, kibarlanmalar, şahsımı dişi sanmalar... yapmayın lan!
ha yok mu sözlükte gerçek selen? var tabi, arayın bulun...
fakir, çiğ, üçkağıtçı ve şark kurnazı tipli, namusçu cahil kızlar olan kezbanların, babası zengin olanı, akmerkezde, kanyon'da dolaşan versiyonuna verilen isimdir.
-aşkişkooooom
-efendim selen.
-aşkişkoooom hadi hoomstoora gidelim bebeyiiim.
eski yunanda ay tanrıçası anlamında olmakla beraber ses,seda anlamına gelmektedir.özellikle 80'li yılların sonu ve 90'lı yılların başında doğan kız çocuklarında oldukça sık bu isme rastlamak mümkündür.
kardeşimin adı. nasıl taşıyor adını, anlatamam. ambulans sireni gibi sesi var bebekliğinden beri. yani ben annemin çocuğa içirdiği bıldırcın yumurtalarına bağlıyordum bu durumu ama yok, kız bildiğin ismini taşıyor.
böyle de saçmalarım gece vakti. acaba benim adım ne olabilir...