|
|
- türk şoförlerine türk ehliyet kursları tarafından ilk ders olarak verildiğini düşünüyorum. "arkanızda sizden daha hızlı bir araç selektör yapıp yol isterse bu size karşı yapılmış bir hakarettir. hem yol vermeyin hem de sizi sağınızdan geçmeye çalışırsa o zaman gaza basın ve sizi geçmemesini sağlayın. bunu sakın unutmayın" şeklinde bir telkinle yollara düşürülen nice sürücü var koltuklarında. genellikle bu eylemi erkekler çok yaparlar.zaten bayanlar araba kullanırken arkadaki aracın selektör yaptığını bile anlayamazlar.*
edit: bu arada başlığı açarken görmüş olduğum not beni yarmıştır. paylaşmak istedim.
" selektörü küfür olarak algılamak" şeklinde bir başlık açmaktansa örneğin "algılamak" başlığına "çok iyi selektörü küfür" yazsan daha hoş olmaz mı?
- düğün dönüşü gelin-damat olarak arabayla gelirken, ışıklar yeşile döndüğü halde ilerlemeyen arabaya selektör yapıldığında arabadan inen eli sopalı 4 orospu çocuğunun arabanızın camlarını indirip sizi eşinizin gözü önünde evire çevire pataklamalarına sebep olabilecek bir şey. dinlemesi bile çok üzücüydü...
- (bkz: @404016)
|