|
|
- insanın sinirlerini bozandır.
bilenler bilir, selami şahin isimli bir müzisyenimiz var. müziği nedir, ne değildir bilemem. yer yer piyasada dönen bilindik şarkıların birçoğunun bestekârı olduğu söylenir, durur. kendisinin müzik kariyeriyle ilgili bilgi sahibi olmadığımdan fikrim de yok ama bu kişinin şaka kariyeriyle ilgili hatrı sayılır bir altyapım sözkonusu.
efendim, bu selami şahin kişisi belli periyotlarda televizyonda beliriyor. alışılageldik konuk tarzının dışında, bir iki şarkı icra etmesinin akabinde hemen esprilerle programı manipule etme çabasına giriyor. şener şen taklitleriyle ortamı ısıttıktan sonra, ilkokul seviyesindeki kelime oyunlarıyla seyircinin gönlünde taht kuruyor. sonrasında sorduğu ölügüldüren bilmecesiyle zirveye oturuyor. kaçmak mümkün değil, kabus gibi adam. bir şekilde maruz kalıyorum şakalarına.
hani zımba, simit tarzı mazoşist eğilimli çocuk oyunları vardır ya. her mahallenin de bir kurbanı olur mutlaka, ebe olunca herkesin ölesiye vurduğu. işte efendim, selami şahin'in de böyle bir çocukluğu olduğunu tahmin ediyorum. bu yaşında böyleyse, çocukluğunda hiç çekilmez lan o!(finch, 07.04.2008 23:33)
- selami şahin başlığında bol bol işlenmiş konudur.
|