selam verilen kızın ardından kıçına bakmak   

adana çık aradan

1. (bkz. ayıp etmek)
    (illusion, 14.07.2004 16:12)
  2. belki yüzü süzülmüştür bunun ardından iyi niyetli arkadaşı acaba genel bi problem mi yoksa bir iki günlük yorgunluk mu diye kontrol amaçlı haraket etmektedir.
    (bkz: polyanna mode on)
    (bir bilen, 30.03.2007 23:46 ~ 23:46)
  3. (bkz: terbiyesizlik)
    (nothing, 21.04.2007 12:05)
  4. (bkz: ikiyüzlülük)
    (leplebi, 21.04.2007 12:15)
  5. kızın kıçını kızdan ayrı bir parça olarak benimseyecek kadar beğendiyse kişi, ona da bakmıştır.

önemli not: malum insan dişisinden cinsel olarak bir beklenti yoksa aslında orasına burasına bakmamak lazım. ahlak kuralları değil de mantık çerçevesinde düşünürsek, eğer seviyeli bir arkadaşlık ilişkisi isteniyorsa insanın aklına diğer konulara dair en ufak bir düşünce gelmemeli. ne kadar uğraşırsa uğraşsın içindekileri dışarıya belli ediyor insan.
    (nox, 21.04.2007 12:45 ~ 13:12)
  6. pantolonu gösteren ütüdür, hatunu gösteren g.....dür felsefesinden yola çıkılarak,sadece arkadaşlık boyutuyla işi sınırlandırmak istenmediği amacı anlaşılan,kararı kıçına bakılanın vereceği davranış.

a-)ya bakıldığının farkında olup sallaya sallaya yürümeye devam edecek (kalça erkeğe karşı silahdır felsefesi) o da arkadaşlık boyutuyla sınırlandırmak istemiyordur belki de.
    b-) farkında değildir masumane yürümeye devam edecek.
    c-) farkına varıp değişik olumsuz tepkiler verecek.
    d-) bir daha selam vermez herhalde
    e-) ebenin "e" si

"sizi kulağıyla değil de kıçıyla dinlediğini farkettiğiniz kızın ne anladığını saptama çalışması olarak da nitelendirilebilir"
    (luto, 21.04.2007 13:15 ~ 08.05.2007 23:13)
  7. erkek milleti selam verse de vermese de her hatuna bakar. istisnası yoktur, bakar yani. yalnızca kabasına değil, ayağına bakar, pantolonuna bakar, eteğine bakar, tshirtüne bakar. bakar da bakar.
    "eüü götümü kesiyor" yaklaşımında olmayalım lütfen, art niyet yok ortada.
    (bkz: kız arkadaşının yanında başka kızlara bakan erkek/!azureel)
    - abi çok güzel saçmalıyorsun
    - savunma avukatı olcam ben, yaşasın demagoji.
    (azureel, 21.04.2007 13:23)
  8. - merhaba.
    + merhaba.

<çocuk arkasını döner, kız farkeder>

- yardımcı olabilir miyim?
    + yoo öyle bakıyorum.
    - !?
    (hansvoralberg, 22.04.2007 22:17)
  9. yıllardır çözemediğim bir başka şey.en son içgüdüsel yapılan bir davranış olduğunu ve eğitimle bile nafile yok edilemedği kanısına vardım.(bkz: içgüdü)
    (hepgülserçe, 22.04.2007 22:23 ~ 22:41)
  10. vakt-i zamanında epey bir vakit geçirdiğim ve iyi bir sevgili olma potansiyelimiz olan kızın başına gelmişti böyle bir olay. her zamanki gibi kendisini güzide bir mekana götürmüştüm. çok güzel vakit geçirmiş, gönlümüzce eğlenmiştik. kendisini evine bırakmak için daha önceden söz verdiğimden mütevellit evinde doğru yol almaya başlamıştık.

neyse efendim. kızın evine doğru yaklaştıkça ikimizde de belirsiz bir heyecan gözlemlenmeye başlanmıştı. bir süre tek kelime dahi edemedik. sanırım o da benim gibi bu heyecanın nedenini, neden bir anda böyle bir ambiyansın oluştuğunu merak etmekteydi. evet buraları skim gibi, hiçbir katkısı olmayan ayrıntılar olduğu için geçiyorum.

nihayet kızın evinin önüne gelmiştik. artık vedalaşma vakti gelmişti. işte tam o anda yaşlı bir teyze bize doğru yaklaştı ve kızı incelemeye başladı. ilk önce mesafe biraz uzaktı lakin, teyze gittikçe bize doğru yakınlaştı ve kızı daha da yakından incelemeye başladı. tabii bu durumda teyzenin ne yapmaya çalıştığını kavramaya çabaladığımdan dolayı büyük bir şevkle ben de teyzeyi incelemeye başladım. sonra teyze dile geldi ve yanımda bulunan kıza hal hatır sormaya başladı. lakin şüpheli bakışlar atmaya devam etmekteydi. o anda teyzenin bakışlarındaki sırrı ancak ben çözebildim. o bakışların ardındaki sır, "bu kızı bir yerden tanıyorum ama nerden?"di.

bir müddet sonra teyze konuşmayı bitirdi ve uzaklaşmaya başladı. biz de yapmamız gereken en doğal şeyi yaptık ve yavaş yavaş yürümeye başladık. daha sonra bahsi geçen kişinin, yanımdaki kızın g.tüne baktığını farkettim. zaten hemen ardından "selmaaaa! sen miydin kızım annenler nasıl, iyiler mi?" şeklinde, büyük bir sevinç gösterisi olan bir cümle kurdu. o anda kadının üzerine yürüyüp, "ulan kızı g.tünden mi tanıyorsun?" deyip, sövmek arzusunda bulunsam da, yaşına olan saygımdan dolayı böyle bir davranış içine girmedim.

çok önemli bir ayrıntıyı da es geçmemek gerekir. bu olaydan sonra kızla tüm ilişkimi kestim. g.tünden tanınan bir kızı ne yapayım lan?
    (okunandeğilsadeceyazanbiryazar, 24.12.2007 19:47 ~ 25.12.2007 12:56)
  11. çaktırılmadığı sürece bakan tarafından güzel olan eylemdir. tapılası bir göte niye bakılmaya diye sorulur hatta ama eğer bakılan edilgen kişiye bu durum çaktırılmışsa bir daha sizin suratınıza bile bakmayacak olduğu eylemdir ama bu tabi ki kızın potansiyeline görede değişir kimi böyle bakılmalardan hoşlanır o apayrı o zaman öyle kızlara da sırf bakılmaz zaten.
    (mark denver, 24.12.2007 20:39)
  12. kızlar arasında gayet doğal olan bir şeydir. çünkü ''arkamı kontrol etsene, bişey var mı'' şeklinde kendisi rica etmiştir.
    (applepie, 24.12.2007 20:41)
  13. (bkz: evet yaptım)

(bkz: hatalıysam arayın)

(bkz: abazan memleketimizin içgüdüsel ihtiyacı)

en son da (bkz: zaman kötü kolla götü)
    (chucky1903, 24.12.2007 21:13)