tuzsuz yemeğe benzer...
edit: başlığın başa kalması durumu.
(absent, 23.11.2005 19:49 ~ 01.03.2009 15:52)
seks olmasada sevişmenin içinde bulunmasıyla tensel arzuların giderilebilinecek olması gerçeğidir.bazen seks haricinde bir dokunuş yeter de artar.hatta bazen bakışlar deler geçer yüreğimizi.
(bkz:
adım samuel 25 yaşım)
(bkz:
seks herşey mi canım)
yurdum gençliğinin yapmak zorunda olduğu acı şey.
telefonda oynanan oyun gibidir. aşkın şarjının oldukça erken bitmesine sebep olur. aşkı, seks ve sevginin toplamıyla beslenerek yaşayan bir canlı gibi düşünebiliriz. ikisinin birden aşırıya kaçması aşkı şişirir, çirkin hale sokar ve çekiciliğini kaybettirir. aynı şekilde ikisinin eksikliği zayıflatır, güçsüz bırakır ve sonunda öldürür. boktan bir şey.
bir klişe olarak filmlerde ekseriyetle köpüksüz biraya ya da şekersiz tatlıya benzetilir
(mavio, 22.03.2006 22:12)
"ulan benle yatmak için mi birlikte acaba?" ya da "tatmin edemiyor muyum yoksa?" gibi sorularla uğraştırmayan aşktır.
seks ne içinidir ya da aşk? sadece bakışmak mıdır? yoksa yanında hissetmek midir? aşk yoksa sürekli beraber olmak mıdır? aşk bir şeyleri paylaşmaktır, bu bir ev olabilir yada bir cafe masası da olabilir veya bir yatak ve bir çocuğu da denebilir yani aşkın asıl amacı sekstir,erkek ve kadının kaçınılmaz sonu, aşk ya da başka bir deyişle seks aslında bir çocuk yapmak için yapıldığını unutmamak lazım, sadece şehvet için değil.
girisi olmayan sözlüğe tekabül eder.
başlığı gördüğümden beri birkaç kez içimden tekrarlamama rağmen bir türlü doğru telaffuz edemediğim söz öbeği. nedense hep "sessiz aşk", ya da "zevksiz aşk" şeklinde dilim dönüyor. anlamındanmıdır bilemedim.
sessiz, zev
ksiz aşk gibi bbir çağrışım yapıyor, ondan olsa gerek.
arada yasal bir bağ olmadığı sürece olması mantıklı olandır,, aksi takdirde gönlü bir hatundan diğerine, ya da bir yağız delikanlıdan diğerine kolayca kayıveren insanoğlunun, onlarca insanla yatmış olması, olayı anlamsızlaştırır,,
sonunda aşksız sekse dönüştürür ilişkileri,, her kavramın içini boşaltan insanlık böylece sevmenin sevişmenin de içini boşaltır,, "her aşık olduğumla yatıcam, uygarlık bunu gerektirir" diye düşünür, her önüne gelene aşık olur, her önüne gelenle yatmış olur,, yazık,,
türk filmlerindeki aşktır. adamın omuzuna kafalarını koyarak hamile kalırlar. bazen de ağaçlar arasında kovalamaca oynarlar ve tosuncuk bir çocukları olur.
çocukluk aşkı olarak yaşanıyorsa iyidir, birbirinine bakarken gözünün içi gülen bir tonton nine, dede ikilisiyseniz harikadır, saygı duyulasıdır.
ha öyle değil de iki olgun, ruhen, bedenen sekse hazır insanın çeşitli tabular yüzünden seksten uzak durmasıysa, birşeyleri eksik kalan aşktır bence. seksin aşkın temeli olduğuna inanmamakla birlikte, mutlaka yenilmesi gereken en güzel meyvesi olduğunu düşünmekteyim. seksi aşktan ayırıp tamamen bir hayvansal içgüdü olarak değerlendirmek ne kadar uzaksa gerçeğe, aşkı seksten ayırmak ta o kadar uzaktır.
(dawsan, 17.07.2008 16:13 ~ 16:17)
bir ilişkide yakınlaşma olmadan ne erkek kızı nede kız erkeği kolay kolay etkileyemez.sonuçta aşkta olmaz diye inanıyorum.en azından
ben böyleyim.
tahinsiz pekmeze benzer.bu haliyle de güzeldir ama daha güzel yapma imkanı elinizde vardır.seksi aşka,tahini pekmeze katar gibi katarsınız.müthiş bir haz verir,yemeye devam edersiniz,yedikten sonra da tadığı bir süre damağınızda kalır.sonraysa ağzınızdan tadı gider ve biter.aynı aşk gibi.sonra belki yeni tahin pekmezler ararsınız
aşksız seksten çok daha güzeldir.
toplumsal cinsiyet.
aşklı seksten güzel değildir.