seksi fotoğrafları için tıklayınız 

sayfa  / 3
adana çık aradan

1. yazıma başlamadan önce hemen belirtmek isterim ki bu giride fotoğraf linki bulunmamaktadır, heyecanlananlardan özür dilerim.
    türk medyasının geldiği son noktadır. gelişen teknolojiyle beraber gazeteler veya dergiler kısmen internet ortamına taşındılar. ve herhalde büyük uğraşlar vererek, çok uzun zaman üzerinde çalışarak hatta hatta isviçre'den bilim adamı* getirerek yurdum insanını nasıl daha fazla gazete, haber okumasına teşvik ederiz diye uğraşmışlardır. ve en sonunda böyle bir çare bulmuş olacaklar ki her gazete sitesinde beş haberden ikisi veya üçü bu şekilde bitiyor. x'in seksi fotoğrafları için tıklayınız. amaç nedir niye yapılır ben henüz anlamış değilim anladığım zaman ilk işim yazmak olacaktır. ama herhalde işe yarıyor olacak ki git gide bu tip haberler artıyor.
    mesela bugünün gazete sitelerine bakalım, türkiyede belli bir satışı olan büyük gazetelerden birin* internet sayfasına bakıyorum şu an.
    günün önemli haberlerinin olduğu üst tarafta hemen yazıyor başlık
    yirmisine gelmeden servet kazanan ünlüler* ( bu arada alın size canavar gibi anket saldırın), tıklıyoruz efendim haber linkimize, üç dört satır yazı yanında iki tane güzel bayan resmi (biri bikinili, diğeri hafif dekolteli) ve üzerinde kocaman fotoğraflar için tıklayınız.
    bu da linki dayanamadım veriyorum yine: http://www.milliyet.com.tr/...
    hemen başka bir gazetenin* sayfasına geçelim bakalım burada ne gibi haberler bizi bekliyor, yako söz sende:
    - evet sevgili itüsözlük okuyucuları ve yazarları burda göz gözü görmüyor, çok bomba türkiyenin gündemini belirleyecek haberler var işte haberlerden seçmeler
    sütyensiz tuğba- fotoğraflar için tıklayınız
    külot giydi mi- fotoğraflar için tıklayınız.
    cüratkar yıldıza nişan- fotoğraflar için tıklayınız.
    gördüğünüz gibi sevgili sözlükçükler bunlar sizin için seçtiğimiz en bomba ve en son haberler. iyi seyirler.

bu arada;
    yako'nun seksi fotoğrafları için tıklayınız
    (yako, 01.03.2007 12:37 ~ 13.03.2007 16:24)

2. özellikle milliyet ve hürriyet gazetelerinin internet sitelerinde bolca görülen haberlerdir. sayfada bulunan haberilerin büyük bir kısmını oluştururlar.

hatta bir tanesi internetteki serbestliği kullanarak televizyonlarda sansürlü yayınlanan bir defilede meme açılma hadisesinde sansür bile göstermemektedir. fevkaladenin fevkinde hakikaten, erotik resim sitesi aramaya hiç gerek yok, hem gündemi yakalayın hem de datmin olun.

yiyin gari.

not: gelen replere göre link vericem.
    (sycrone one, 01.03.2007 12:42 ~ 14:30)
  3. bir haber sitesi ritueli.
    (fluminense, 01.06.2007 18:09)
  4. milliyetin ortalıkta gezen abazaları web sitesine cekmek icin yaptığı yeni tuzak.
    (scurtel, 01.06.2007 18:12)
  5. magazini haber statüsüne sokan bir takım gazete, televizyon sitesinde, bir manken, kişi oyuncu vs haberi(!) çıktığında kişinin isminden sonra gelen yazı.
    abcd'nin seksi fotoğrafları için tıklayınız.
    ağlasam mı gülsem mi bilmiyorum.
    (options, 01.06.2007 19:55)
  6. (bkz: x in seksi fotoğrafları için tıklayınız)
    (sycrone one, 15.06.2007 14:57)
  7. (bkz: sylvia saint dedin rambo 3 çıktı ne iş)
    (tatito, 15.06.2007 15:07)
  8. bunu alanlar bunları da aldı:

(bkz: ünlülerden gaflar)
    (bkz: fıkra gibi haberler)

örneklerin sayısını artırmak mümkün. sonra da taksim meydanı'nın göbeğine bir sayaç yerleştirip, türkiye'nin en çok hit alan internet sitesi reklamı yapılır tabi.

(bkz: sex sells)
    (finch, 15.06.2007 15:12)
  9. http://www.thuglove.org/...
    (anfinindistortiondugmesi, 15.06.2007 16:20)
  10. bir kampanya sloganı gibi duran, sonuçta seksi fotoğraf sayılarının artmasını sağlayan yalvarış, talep çoşturucu. arz ve haz arttırıcı.

tıklayın, oylama devam ediyor. o fotoğraflara on binlerce kez tıklandığı zaman, başka seksi fotoğrafların da o siteye konulmasının kapısı açılmış oluyor. tamam "sex sells" de, kime?

ek : (bkz: @373081)
    (ornitrin, 13.09.2007 21:47 ~ 21:51)
  11. kadınlarımızın teşhir edilerek kullanılmasını, bundan reyting elde edilmesini kınıyoruz ve sitemizdeki kadın galerisini kapıyoruz diyerek milletin sevgisini kazanmaya çalışan hürriyet adındaki gazetemsi şeyin sitesinde halan bol miktarda bulunan gizli bakınız.
    (sageeth, 13.09.2007 22:04)
  12. hürriyet gazetesinin birkaç ay önce gayet ciddi bir biçimde internet sitesinden ilan ederek aldığı önemli kararla, yani cinsel teşhircilik yapmayacaklarına, erotik manken-ünlü fotoğraflarını sergilemeyeceklerine dair okurlarına verdiği sözle artık vazgeçtiklerini iddia ettikleri gazetecilik anlayışının cümleleşmiş halidir. erkek milletini siteye çekme amacını taşıyan bu anlayış sayesinde hürriyet, amerikanın ve avrupanın önde gelen gazetelerinin internet sitelerini bile tıklama sayısında sollayarak liderlik koltuğuna oturmuştur.

sonra bir de birinci olduk diye övünürler, kendilerini haber yaparlar, müthiş bir başarıya imza atmış gibi. yarı çıplak kadın fotoğraflarını siteye koyduktan sonra tabii ki tıklanırsın, mesele new york times gibi, the independent gibi, washington post gibi çıplak kadın teşhir etmeden, sadece kaliteli ve düzeyli habercilikle okunma adedini artırmaktır. siz ayrı kulvarlarda yarışıyorsunuz; biriniz kadın teşhiri temelli gazetecilik kulvarında, diğeriniz gerçek gündeme dayanan nitelikli gazetecilik kulvarında. elma ile armutu birbirinden ayırmakta fayda var.

sonuç olarak, hürriyetin bu rezil yayın anlayışının, okurlarına verdiği sözü tutmayışının hesabını soracak bir basın-yayın kuruluşu olmalıdır kanımca.
    (küller, 13.09.2007 22:31 ~ 15.09.2007 00:19)
  13. toplu gösterim butonunun yerine getirilmiş,yaran buton.

edit: butonun üzerine gelince toplu gösterim yazısı çıkmakta.(iyi mi kötü mü bilemedim)
    (yata yata paslandık, 15.11.2007 02:26 ~ 02:28)
  14. (bkz: üye olmadan linkleri göremezsiniz)
    (bkz: emeğe saygı)
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 15.11.2007 02:38)
  15. "facebook" başlığına girilmiş son girileri okurken gördüğüm, "ne oluyor lan" diyerek dona kaldığım, olayına idrakına sonradan vardığım yaran buton...

moderatörlere buradan sesleniyorum: yapmayın-etmeyin canlar, yeni uykudan uyanmış şu sefil bünyeye bu kadar yüksek dozda adrenalin salgılatmayın...
    (van den budenmayer, 15.11.2007 08:07)
  16. kadim'in alt tarafında toplu gösterim butonunun iki tarafında bulunan gotik barok antik sürrealist kübist anadolu motiflerinin arasına sığmayan yeni sözlük yönlendirgeci, güzel espri.
    (chaghdash, 15.11.2007 08:28)
  17. sabah sabah beni benden almış,moderatörlerin yeni icadı.üzerine gelince toplu gösterim yazdığında ise''nasıl yani'' ''yok artık'' gibi nidalarla tepki vermem ise ayrı bir konu.
    (jugador, 15.11.2007 10:01)
  18. itü sözlük'ün günden güne kendini yenilediğini, durduğu yerde durmayan hiperaktif bir çocuk misali kıpır kıpır olduğunun ispatı olan yeniliği. *
    (jassmine, 15.11.2007 10:07 ~ 19.11.2007 11:03)
  19. ben merkezci bir insan olduğum için, online olmadığım sürede oylanmış girilerime bakarken fark ettiğim, ilk anda 'hay anasını akşam çok içmişiz seksi fotoğrafımız çekilmiş' tepkisini verdiğim sözlük esprisi. 'haşmet asilkan, seksi fotoğrafları için tıklayınız' yazıyo lan! ha beynime kan gitmeye başlayınca koptum tabi, moderasyonun ellerine sağlık diyor, gülüyoruz.
    (haşmet asilkan, 15.11.2007 10:31)
  20. kadim stilinde arıza çıkaran yeni toplu gösterim butonu. camel bi' el atıver..
    (korialstrasz, 15.11.2007 12:45)
  21. toplu gösterim için gereksiz bir uygulama, çünkü bizim devamlı olarak takip ettiğimiz bu siteye günde binlerce kişi arama motorlarından gelmektedir. çalışma sistemi hala birkaç ziyarette kavranamayacakken daha da karmaşıklaştırmak nedendir sorarım. son kullanıcı nimetimizdir !
    (gibigibi, 15.11.2007 14:12)
  22. (bkz: hadi hadi hadi hadi hadiiii)
    (abece, 15.11.2007 14:44 ~ 15:21)
  23. toplu gösterime basmak için refleks olarak tıkladığım, adını farkettiğimdeyse "a-ha şimdi you are the 999 999th visitor lambası yanacak korkusuyla beklemeye başladığım buton. meğer toplu gösterimmiş! pek esprili güzel bi uygulama ama sıkar uzun vadede. umarım "toplu gösterim" adına dönüş, yakında yapılır.
    (akarui, 15.11.2007 17:21 ~ 17:35)
  24. biraz önce sözlükte tanık olduğum ve içimden bir "anaa" nidası vermeme neden olan toplu gösterimin yeni ve cazip şekli.
    (hani karlarda açan çiçektim, 15.11.2007 17:32)
  25. her "seks" kelimesini gördüğü yeri bloklayan websense'in gözünden kaçan hede.
    (karizmatik, 15.11.2007 17:55)
 sayfa  / 3