yazıma başlamadan önce hemen belirtmek isterim ki bu giride fotoğraf linki bulunmamaktadır, heyecanlananlardan özür dilerim.
türk medyasının geldiği son noktadır. gelişen teknolojiyle beraber gazeteler veya dergiler kısmen internet ortamına taşındılar. ve herhalde büyük uğraşlar vererek, çok uzun zaman üzerinde çalışarak hatta hatta isviçre'den bilim adamı
* getirerek yurdum insanını nasıl daha fazla gazete, haber okumasına teşvik ederiz diye uğraşmışlardır. ve en sonunda böyle bir çare bulmuş olacaklar ki her gazete sitesinde beş haberden ikisi veya üçü bu şekilde bitiyor.
x'in seksi fotoğrafları için tıklayınız. amaç nedir niye yapılır ben henüz anlamış değilim anladığım zaman ilk işim yazmak olacaktır. ama herhalde işe yarıyor olacak ki git gide bu tip haberler artıyor.
mesela bugünün gazete sitelerine bakalım, türkiyede belli bir satışı olan büyük gazetelerden birin
* internet sayfasına bakıyorum şu an.
günün önemli haberlerinin olduğu üst tarafta hemen yazıyor başlık
yirmisine gelmeden servet kazanan ünlüler* ( bu arada alın size canavar gibi anket saldırın), tıklıyoruz efendim haber linkimize, üç dört satır yazı yanında iki tane güzel bayan resmi (biri bikinili, diğeri hafif dekolteli) ve üzerinde kocaman fotoğraflar için tıklayınız.
bu da linki dayanamadım veriyorum yine:
http://www.milliyet.com.tr/...
hemen başka bir gazetenin
* sayfasına geçelim bakalım burada ne gibi haberler bizi bekliyor, yako söz sende:
- evet sevgili itüsözlük okuyucuları ve yazarları burda göz gözü görmüyor, çok bomba türkiyenin gündemini belirleyecek haberler var işte haberlerden seçmeler
sütyensiz tuğba- fotoğraflar için tıklayınız
külot giydi mi- fotoğraflar için tıklayınız.
cüratkar yıldıza nişan- fotoğraflar için tıklayınız.
gördüğünüz gibi sevgili sözlükçükler bunlar sizin için seçtiğimiz en bomba ve en son haberler. iyi seyirler.
bu arada;
yako'nun seksi fotoğrafları için tıklayınız