seks yapmak için dil öğrenmek 

adana çık aradan

1. bildiğim diller kısmına biraz almanca, biraz rusça yazan her türk gencinin biraz içinde bulunduğu durum.

bir insan biraz rusça ile ibraz almancayı nasıl öğrenilir konulu tezimi yarın bitireceğim. ama öncelikle bu durumu gözden geçirelim. uluslararası bir şirkette gelen özgeçmişleri okumakla görevliyseniz - ben değil- karşılacağınız cevaplar arasında vardır bu biraz ikilisi.

arkadaşlarından aldığı gaz ile almanca, rusca öğrenip antalya' ya akan kuku meraklısı gençlerimiz davay ve vudenbah ı öğrendikten sonra pörofösör zannediyorlar kendini. halbuki gerizekalı profesör yazmasını bile bilmiyor. bkz. bir cümle öncesi.

şimdi bu arkadaşların yaptığı o kadar kötü bir şey değil tabi ki. sonuçta bilgi birikimlerini kuku uğruna bile olsa arttırıyorlar. takdir ediyorum. ama diğer yandan kültürleri artmadığı için pez.menkler gelen turiste bir öpücük verdiği zaman g.tleri kalkıyor. sanki üç gece seks yaptı ib.neler.

en sevdikleri cümle dil dile değmeden öğrenilmezdir. kesinlikle. ama henüz dokandığı tek dil yanağına değen ıslak rus dili ise davay da kalıyorlar o zaman. sanki davay deyince kızlar atlıyor üzerlerine.

atlamıyor oğlum. rus kızları senden daha namuslu. en azında davay diye girmiyorlar olaya, cesaretleri var. özgüvenleri var lan. senin gibi elini karşı cinsin omzuna koyabilmek için g.tleri üç buçuk atmıyor.

eğer çok istiyorsanız dobra vecir deyin. kesin veriyorlarmış lan. ahaha. elinizi s.kersiniz ancak.
    (christian troy, 27.12.2007 00:04 ~ 00:27)

2. seks yaparken dilin önemini kavramış bünyelerin, kendilerini geliştirme programıdır.
    (luto, 27.12.2007 00:06)
  3. zaman kaybı eylem.

vücut dili neyine yetmiyor..
    (applepie, 27.12.2007 00:13)
  4. (bkz: da)
    (yata yata paslandık, 27.12.2007 00:17)
  5. barça' da oynadığı dönemde yediği hatalı gollerden sonra sorunun kaynağının defans oyuncuları ile arasındaki lisan farklılığının olup olmadığına dair rüştü rençber'in verdiği cevabı, msn iletisi yapılası özlü sözü akla getiren önerme:
    " üç şey için dil bilmeye gerek yoktur. futbol, müzik ve seks. "
    (kahvedekiler ınının diyor ınının ınının ınının, 27.12.2007 00:25)
  6. (bkz: are you sex)
    (hector, 27.12.2007 00:41)
  7. (bkz: seks yapmak için c plus plus öğrenmek)
    (ocimen, 27.12.2007 00:58)
  8. dil kıvraklığıyla edinilen yetenek durumudur; potansiyel ister; hızlı olmak ön koşuldur, seks yapmak için dil öğretilen kurslara girmek için yetenek sınavlarında hızlı olabilmek avantajdır; babadan gelme yetenektir.
    (mark denver, 27.12.2007 00:59)
  9. " bir dil bir seks, iki dil iki seks " fikrinin hayata geçirilmesidir.
    (luto, 27.12.2007 01:00 ~ 01:20)
  10. - vaayy ipneeee dil kursuna yazılmışsın, kimi gözüne kestirdin lan,
    + ya ne alaksı var be abi, günümüzde tek yabancı dil yetmiyor, biliyorsun,
    - oooo grup seks olayına mı daldın, güzeel, bizide görürsün artık,
    + ...
    (nickime kadar, 27.12.2007 01:01)
  11. (bkz: seks yapmak için partner bulmak)
    (horasco, 27.12.2007 01:14)
  12. (bkz: dil öğrenmek için seks yapmak)
    (deadclown, 25.07.2008 15:29)
  13. (bkz: french kiss)
    (spongebob, 25.07.2008 15:30)
  14. tam tersidir. dil öğrenmek için seks yapılır. dil dile değmeden dil öğrenilmez!
    (azwepsa, 25.07.2008 15:31)
  15. kuşadası' ında denk geldiğim olaydır. dükkanlarının önünde tavla atıp çay içerken bir yandanda geçen yabancı turistlere ingilizce "seni arzuluyorum" , "seni istiyorum" şeklinde birkaç kalıp öğrenip laf atan bazı esnaflar buna en iyi örnektir diye düşünüyorum.
    (koyumavi, 25.07.2008 15:58)
  16. yarak derdinin yabancı dil öğrenimi için nasıl büyük bir motivasyon teşkil ettiğini gösteren durumdur.
    (seashell, 25.07.2008 16:08)
  17. antalya da özelliklere rus turistlere karşı yapılan girişimdir.kilit kelime mojnadır.mojnayı öğrendin mi ,hele birde cümle içinde kullanmaya başladın mı tamamdır.rus karı,kız zaten hazır, o tiplere vermeye;yok efendim böyle birşey,inanmayın...esas oğlanlar otellerin önünde,parkta,denizde,barda,diskoda bu kelimenin gizemini kullanıp oltalarını sallamaktadırlar.ne uğruna tüm bu çabalar,sarışın bir rus fıstıkla bir gece geçirmek.aferin sana.hayır işin ilginci ,ruslar bu tipleri artık ezberlemişler.takılıyorlar onlarla herşeyi bedavaya getiriyorlar ve puf ,ortadan kayboluyorlar.resepsiyonistlik yaptığım dönemde çok eleman gördüm ,kapıda kızı bekliyor;ama kız otelden bir daha geri çıkmıyor.elemanda bekle bekle ,çekip gidiyor.

ertesi gün yine aynı eleman ve aynı kız.eleman istediğini almak için çok bastırıyor;ama nafile.üç beş kelime öğrenip,rus fıstıkla yatacağını zannederken ,cebinde ne varsa bitiyor.sakın sizlerde bu tuzaklara düşmeyin.kemere tatile gelin, x otelde kalın güzel güzel ,bu yollara başvurup ,kendinizi kaptırırsanız;parktaki banklardan öncelikle rezervasyon yaptırınız.

(bkz: mojna disko,mojna seks)
    (shin, 25.07.2008 16:45)
  18. (bkz: james bond: tomorrow never dies)
    (lord hypnos, 25.07.2008 16:49)