|
|
- (bkz: seks yaparken iyi giden şarkılar)
dört kişi üstüste çıktığında hiç de sanıldığı kadar zor olmayan, bilakis çekyatın o kadar süre nasıl sağlam kalabildiğine şaşırdığımız durum.
bilimadamları açıklamış, bikinili kadın gören erkekler sağlıklı düşünme yetilerini kaybediyormuş. sanırım bu durumla benzerlik gösteriyor. o an için sağlıklı düşünemiyorsunuz. kırıldıktan sonra da iş işten geçmiş oluyor.
(bkz: grup seks yerde yapılır)
- (bkz: geçen yine seks yapıyorum)
- seks yapanların kilolarına da bağlı olarak gerçekleşebilecek eylem.köpekle seks var,atla seks var,morsla seks var...
(bkz: insanla seks yapan kendini bilmez insanlar)
- (bkz: bir öğrenci evi efsanesi)
(celibon, 22.06.2008 10:44 ~ 06.07.2008 00:22)
- (bkz: ben sekiz yüz kez seviştim)
(bkz: sevgili sözlük ben bugün seviştim)
- çok afedersiniz çatır çatır zikişmek deyiminin yanlış bir biçimde fiiliyata geçirilmiş halidir..
- bu erişilebilecek son nokta gibi duruyordu aklımda fakat gazetede şu haberi görünce sarsıldım;
(bkz: gerdek gecesinde eşinin belini kıran adam)
- (bkz: yok devenin bale pabucu)
- (bkz: türk usulü kanapede)
- yamulmuyorsam briana banks'in başına gelmiş hadisedir.
o yüzden işin öğrenci evi ile din,dil,ırk ile hiçbir alakası yoktur.çekyat çürük falandır olur biter yani...
- seks yaparken soba yakacak,kalorifer parası ödeyecek para olmadığından ısınmak maksatlı ek iş olarak çekyat kırmak,parçalamak,yakmak için hazır hale getirmek.
(bkz: hayalgücü geniş insan profili)
- (bkz: hanım koş sözlüğe çıktık)
- sekse daha da bi lezzet kattığı aşikardır.
ç:çattt!!
x:aşkım o nee
y:çekyat kırıldı bebeğimm
x: neee ahahaha
y:devam aşkımmm devamm hahah
x:ahhh uhhh ahah..
y:ooohhh ehhh.
- zaten kırılacağı olan çekyatın osururken değil sevişirken denk geldiği için "vay anam ne performans arkadaş!" gereksiz gazını insana veren hede.
- (bkz: insan gibi değil hayvan gibi sevişmeni istiyorum)
- (bkz: kıryat)
- (bkz: insan insanı siker mi)
- (bkz: geçen dişi ayı attıydım eve)
- megalomanitede sınır tanımayan insan kişisinin "nasıl insanım ben be, deliler gibi sevişiyorum vallahi" demesine sebebiyet verecek olay.
- (bkz: bir fili sikmek)
- (bkz: çek yat dedik seviş demedik)
(bkz: tabi kırılır)
|