belki ilginizi çeker
  1. · sex kazaları
  2. · korunmasız seks
gündem
  1. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  2. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  3. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  4. · beşiktaş
  5. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  6. · uludağ sözlük
  7. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  8. · atatürk görmüş türkiye vs hitler görmüş almanya
  9. · yön duygusu olmayan insanlar

seks kazaları  

1. deep_diver; cinsiyet: kadın; yaş: 27; il: istanbul
    adiloşbebe_76'ya ithafen. bir gün eski sevgilimle sevişirken kaşı yarılmıştı. o an çok gülmüştük. ancak sonradan izi kaldı. acaba eşine o izin gerçek sebebini söylemiş midir çok merak ediyorum.

adiloşbebe_76; cinsiyet: kadın; yaş: 28; il: antalya
    sevişirken eşimin kaburga kemiğini kırdım! bunu başarabilen başka biri daha var mı çok merak ediyorum. doktora bile gerçek nedeni söyleyemedik. sadece itiraf.com'la paylaşıyoruz. eşim de, ben de aklımıza geldikçe gülüyoruz.
    (eglaia, 13.03.2004 01:32)
  2. partnerli veya tek başına yaşananlardır. yaralanmalı ve ölümlü sonuçları bile mümkündür.

tek başına yaralanmalar bir nevi sakarlıklardır aslında. aşırı mastürbasyondan deri kopması, çük dönmesi, kuku patlaması gibi çeşitleri vardır. tek başına seks yaralanması yaşayan kişiye önemli tavsiye, bu satırları burada bırakın, zaten yatın hemen. bu kadar mı beceriksiz olur insan?

önemli olan partnerli yaralanmalardır. partnerli yaralanmalarda eşe dosta ve mahalleye rezil olunan sonuçlar alınmaktadır.

dişinin göbek deliğini zorlama nedeniyle tahriş: ilk kez cinsel deneyim yaşayacak erkeğin yol açtığı yaralanmadır. hayvan herif sohbet anında böyle yaptım şöyle ettim der, ancak deliğin yerini bulamaz. göbek deliği tahriş olur. tendürdiyot ve idiyot ile tedavisi mümkün.

pipi kopması: ilk kez cinsel deneyim yaşayan dişinin sebep olduğu yaralanma şekli. dişi ilk göz gördüğü pipiyi, dinamit lokumu zannedip karakola götürmeye çalışmasıyla başa gelebilecek kazadır. yerinden sökmesine engel olunuz heyecanlanmadan.

dişinin meme yapması: sadece motorlu araçlarda buji meme yapmaz. dişi de meme yapabilir. erkek hayvanı diş darbeleriyle yerinden oynayan meme başları, ayrı bir meme görüntüsünde olur ve dişide üçüncü dördüncü memeler meydana gelir.

kırmızı giyen kalbini, kondom takan komple hayatını sever, akılda kalsın. kondomsuz kaza kurşununun tedavisi yok denecek kadar zor. zahmetli.
    (dertli bahattin, 05.04.2009 19:41)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil