belki ilginizi çeker
  1. · kafa bir milyon
  2. · kişinin büyüdüğünü anladığı an
  3. · sedurt
gündem
  1. · sonisphere festival 2010
  2. · pelin batu
  3. · hastası olunan sözler
  4. · yakışıklı erkeğe yakışıklı diyebilen erkek
  5. · içinde ekmek kırıntısı olmayan klavye
  6. · hayatın ne kadar ibne olduğunun anlaşıldığı anlar
  7. · yaran diyaloglar
  8. · vatan caddesi
  9. · yaran belki ilginizi çeker sonuçları

sedürt  

1. sayemde sözlüğe adım atmış bulunan 4. nesil yazardır...hoşgelmiştir.
    (indis saralonde, 02.08.2007 14:40)
  2. bu senenin hayatıma kazandırdığı, hiçbir zaman beni yalnız bırakmayan, beni çok iyi anladığını düşündüğüm canım arkadaşımdır.hayata her zaman tebessümle bakabilen ve benim karamsarlığımdam kurtulmam için az çaba sarfetmemiş kazanıldığında kaybedilmemesi gereken insanlardandır.iyiki vardır.
    (indis saralonde, 02.08.2007 14:45)
  3. sene başında gn ile telefonda o kadar uzun konuştuğu için sinir olduğum sonra msnde tanışmanın nasip olduğu şahıs... hele bir de tıp okuduğunu öğrendim ya tamamdır zaten ilk konuşmamızda da sakın bana tıpla ilgili birşey söyleme demiştim (kazanamadım ya kıskandım )... space' e benim hakkımda yasdığı yorumdan ötürü ilk defa henüs tanışmadığım biri yüsünden gözümden yaş inmiş insandır. vee nihayet kütahya'ya geliverdim de gali tanışıverdik çok sevinmiştim afyon'dan bizim için kütahya'ya aileden kaçak gelince... ya o akşam çok güseldi be sedürt'e teşekkür ederim...
    (innoitus, 10.08.2007 02:55 ~ 11:31)
  4. sahip olunabilecek en hakiki dosttur kendisi.gerçekten gün geçtikçe kıymetini daha fazla anladığım nadir insanlardan..ben ağlarken süzülen damlalardan gülücükler yapar, her taraf siyahken onda bütün renkleri bulabilirsiniz, o renksiz hayata renk katmaktır tek derdi...başkaları mutlu olsun ister hep...bencilliğimden kendimden başkasını göremezken ihmal ediyorum bazen sedürtü, hiçbir zaman çıkma sedürt hayatımdan.yoksa ben ağlarken kim güldürecek beni...

mutlu olmak için mutlu etmek yetmiyor değil mi sedürtüm...
    (indis saralonde, 28.08.2007 04:02)
  5. aslında arkaplanda durmaya çabalamama rağmen, beni deşifre etmiş yazardır. * kendisine teşekkürler bildiğim yazar, ama keşke beni deşifre etmeseydi. *
    (spaindustrial, 16.09.2007 03:03)
  6. 27 temmuz 2008 metallica istanbul konseri yoldaşı, kardeşi. hayırlısıyla gidip gelelim inşallah.
    (eomer, 15.04.2008 22:10)

© 1923 - 2010 itü sözlük (buraya numaratör koyduk yılı kendi artırıyor artık)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük duyurular  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil
havadis:  itü sözlük blog  ·  twitter  ·  friendfeed  ·  facebook