belki ilginizi çeker
  1. · cvtr net
  2. · kariyer net
  3. · kariyer siteleri
  4. · secretcv
  5. · secretcv com
  6. · kariyer
  7. · yenibiris com
gündem
  1. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  2. · bir kadının bilmesi gerekenler
  3. · her yerinden öpüyorum rüştü
  4. · uludağ sözlük
  5. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  6. · beşiktaş
  7. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  8. · son sınıf psikolojisi
  9. · rıdvan dilmen

secret cv*  

1. sahibi itülü olan kariyer sitesi.
    (bkz: http://www.secretcv.com)

benzerleri için
    (bkz: kariyer.net)
    (bkz: yenibir.com)
    (balta, 13.03.2006 03:39 ~ 10.06.2009 08:26)
  2. her gün mail kutumu dolduran site
    (ozge, 13.03.2006 08:03)
  3. kariyer.net'ten daha başarılı bir cv oluşturma sihirbazına sahip site.

oluşturduğunuz cv'yi görüntülediğinizde ne kadar kullanışlı, estetik ve çarpıcı bir cv hazırladığınızı daha iyi anlıyorsunuz.
    (balta, 23.03.2006 00:37)
  4. gereksiz ik sitelerinden, gereksiz mail sarfiyatı yapan, irrasyonel eşleştirmeler yapan web birşeylerinden biri.
    (ven, 05.05.2007 22:22)
  5. (bkz: cvtr.net)
    (makaveli, 13.07.2007 08:55)
  6. iş ararken yurtdışı ilanlarına nasıl ulaşacağınız hakkında bir kısayolu olmayan tırt ik sitesi. gerçi buraların insan kaynaklarıyla da uzaktan yakından alakası yoktur ya isimleri böyle kalmış. şimdi ben x ülkesinde iş aramak için illa "anahtar kelime" yerine "x" mi yazmalıyım?
    (gospodin petro je dosao ponovo, 11.04.2009 20:29)
  7. iş arama siteleri arasında en kullanışlı arayüze sahiptir.
    (ahead full, 27.04.2009 15:53)
  8. iş bulma potansiyelinin yüksek olduğu bir diğer kariyer sitesi, birincisi için;
    (bkz: kariyer net)
    (hacktor, 27.04.2009 16:12)
  9. insan kaynakları sitesi mantığı yerine para kazanma ve satış firması olarak çalışan insan kaynakları satışı firması.
    (dondiego, 27.04.2009 16:33)
  10. (demonic, 17.05.2009 02:34)
  11. başka firmaların ilanlarını verebilen ama kendi iş ilanlarını veremeyen cinslerle dolu site.

şimdi ilanımıza göz atalım;

kurumsal satış yetkilisi / izmir
    (ref:ksti0902)

secretcv izmir bölge ofisinde görevlendirilmek üzere "kurumsal satış yetkilisi" aramaktayız.

iş tanımı :

kurumsal alanlarda yeni müşteri portföyünün yaratılması, güncel projelerin takibi, sıcak satış ve yoğun müşteri ziyaretlerinin yapılması.

aranılan nitelikler :

- üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
    - satış alanında ilerlemeyi hedefleyen,
    - tercihen alanında min.1 yıl deneyimli,
    - ms office ve ınternet kullanımına hakim,
    - dinamik, sonuç odaklı, prezentable,
    - bursa'da ikamet eden,
    - sürücü ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen,
    - bay adaylar için askerliğini tamamlamış / min.2 yıl tecilli.
    - bay / bayan.

daha kendi ilanlarında koordinasyon yok tutmuşlar eleman arıyorlar. sanırsam yakında van ofisi için edirnede ikamet edecek eleman arıyacaklar. e iş yerine yakın ne de olsa.
    (guenhwyvar, 20.06.2009 01:12)
  12. şahsen anlamıyorum neden böyle bir iş arama sitesinin olduğunu ve ne bokuma yaradığını.hergün bombok haberlerle mail yollayıp duran, yok yeni iş fırsatlarımız, yok size uygun iş ilanları falan.lan yok bakıyorum hadi belki birşeyler çıkar diye ama gönderdikleri işleri hangi kriterlere göre uygun olduğunu saptayıp yolluyorlar anlamış değilim.gereksiz gereksiz, verilen bilgiler dışında işe yaramayan ne varsa seriyorlar insanın önüne.heh bi de yok şöyle bekledim, şu şu zamanda iş sahibi oldum diye örnekleri de çıkıyor ya insanın karşısına, şans bi bana vurmuyor lan demek ki.sorun benim ben, çözdüm.
    (exodus, 02.11.2009 01:54)
  13. oluşturduğunuz cv'yi kafasına göre uçuran site.
    "sitemizdeki iş fırsatlarından faydalanabilmek için cv oluşturmanız gerekmektedir. "
    daha yeni güncellediydim ben onu yepisyeni olduydu. nereye gitti lan!!
    (ya herşeyim ya hiçim, 02.11.2009 10:04)
  14. ingilizceyi tam bilmeyen ve iş alanı elektrik elektronik olan benim gibi birine hindistanda yazılım işi bulan iş bulma sitesi.
    kullanıcılarını gereksiz ve manasız birsürü mail ile bıktıran ve kaydını silip mail yollamasını engellemenin bile zor olduğu kene gibi yapışan bir sitedir aynı zamanda.
    (lantis, 02.11.2009 10:45)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil