belki ilginizi çeker
  1. · koskoca devletin adı osman lan
  2. · altıncı nesil yazarların sözlüğü boka çevirmeleri
  3. · ali tutal
  4. · yaram yarimdir
gündem
  1. · aşk
  2. · galatasaray
  3. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  4. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  5. · onur öymen
  6. · hz ayşe günümüzde yaşıyor olsaydı ugg giyerdi
  7. · aklidengegorecelibikavramdir
  8. · absürt insan isimleri
  9. · diş macunu ile traş olmak

seçtiğiniz nick 50 karakterden uzun olamaz molamaz  

1. sözlüğün kayıt esnasında alınabilecek nickin 50 karakterden fazla olamayacağını söyleşi. 4. nesil yazar aynı zamanda.*
    (galak, 04.11.2007 21:34)
  2. en uzun nickli yazarlar istatistiğinde 9. sırada olmaktan başka hiç bir esprisi olmayan yazardır.

(bkz: altıncı nesil yazarların sözlüğü boka çevirmeleri/!seçtiğiniz nick 50 karakterden uzun olamaz molamaz)

girisinden sonra, "ulan adam bu sözlüğe yıllarını vermiş, ter dökmüş, parmaklarını bu uğurda harcamış herhalde" diyerekten araştırmak istedim, ne yapmış, ne etmiş bu güne kadar diye. sonra,

üşenmedim açtım göz gezdirdim bu güne kadar yazdığı 216 giriye. bu girilerin 170 kadarının birer cümleden, geriye kalanın büyük bir yüzdesinin boş bakınızlardan oluştuğunu görünce hayal kırıklığına uğradım. şu ana kadar yazdığı en uzun girileri buldum aralarından ve beğeninize sunmak istedim;

(bkz: @2546082)
    (bkz: @2067117)
    (bkz: @2242412)
    (bkz: @2212048)
    (bkz: @3024434)

tamam iyi, hoş, güzel herkes süper bir yazar olacak, yüzlerce satırdan oluşan giriler yazacak diye bir kural yok. eyvallah. ama arkadaşım sen kendi götüne bakmadan altıncı nesil yazarların sözlüğü boka çevirmeleri gibi bir başlık açar ve siktiriboktan bir genelleme yaparsan benim gibi damarına basılmış, geçen haftanın en beğenilen girilerinde iki üç haftadır tabiri caizse çılgın atan altıncı nesil yazarlar tarafından eleştirilirsin. demedi deme sonra.
    (ya arkadaşım bi dinle önce, 17.02.2009 01:29 ~ 01:31)
  3. sözlüğün cassio de souza soares lincoln'ü bi oynasa sikertecek de. olsun lan çok iyi adam oğlum. vallaha bak.
    (galak, 25.03.2009 03:29)
  4. yazarı tanımam etmem ama koskoca devletin adı osman lan ile en beğendiğim kullanıcı adı.*
    (trt2dekiressam, 25.03.2009 03:55 ~ 03:55)
  5. o kadar çok ki nezdimde.. gizlerini anlayabilmek, sırlarına vakıf olabilmek için feda edemeyeceğim şey yok gibi.. dinlemeyi seçiyorum ama " tanıman gerek" deyip kestirip atıyor. gözlerimdeki hayreti görmek istemiyor belli ki.. kelimelerin işe yaramaz olduklarını öğretti bana. söyleyebildiği üç beş heceyle öyle güzel anlatıyor ki derdini, tüm sözcüklerimi rafa kaldırdım. ne yaparsa yapsın ona kızamıyorum, bir fotoğrafında gözlerine baktığım anda elimden tek bir şey geliyor, gülümsemek. hayatımda bıraktığı binlerce ayrıntıdan habersiz yaşayıp gidecek.. belki hiç görmeyeceğiz birbirimizi.. bense muhtemelen bu gece gibi hep canlı hatırlayacağım onu.

ha, sade dondurma.. ta kendisi!
    (sezenehir, 21.06.2009 02:58 ~ 03:05)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil