|
|
- 27 şubatta virtualde yatay zeka nın çıkması nedeniyle programına sadece 2 kişinin gittiği sexi pop şarkıcısı.
(bkz. yatay zeka)
- itici hatun.
- klibi neden güzeldi? cünkü hatun güzel.yoksa ne ses ne bişe.breh breh.
- eski okulumuzdaki seçkin isimli canlı varlığın dalga konusu olmasına sebep veren güzel kız *
(okang, 07.04.2004 01:21)
- number one'daki programında konuşma özrünü bol bol icra etmesine rağmen herhalde sırf seksapalitesinden dolayı halen ekran diye düşünmeme neden olan gereksiz manken/şarkıcı kombinasyonunun elemanı.
(pudra, 29.05.2004 17:56)
- az önce show tv de yayınlanan kavga-dövüş programında arkası dönük salladığı yumrukumsularla, tekmesilerle dövüşmüştür. evet fecii yenilmiştir, ağlamıştır, acımıştır ipeksi bedeni ama gönüllerimizin şampiyonu da olmuştur.
- kick boks literatürüne "tepmeli vuruş" tekniğini kazandıran ünlü manken.
- arada sırada bronx semalarında da görülen kişi. fazla şaşırmamak gerek.
- bir kick box maçında "ama hakem bey çok sert vuruyoor?" şeklinde izlenim uyandıracak biçimde bakışlar atan nazik hatun.
(bkz: kick box senin neyine)
- çılgın dersane filminde, dersleri takmayan zengin kız üçlüsünün üyelerinden biri.
makinaya konuk olduklarında gerçekten dudak uçuklatıcı güzelliktelerdi. okan bayülgen "bayan meme adında bir karakteri canlandırıyormuşsunuz filmde." dediği anda "hayır ben öyle bir karakteri canlandırmıyorum." şeklinde çıkışmış olmasına rağmen filmin web sitesinde canlandırdığı rol 'bayan meme' olarak görünüyor.
bkz: http://www.cilgindersane.com/(dragini, 20.02.2007 15:26 ~ 15:30)
- tuğçe kazaz evlenip,dinini değiştirmiştir bunun üzerine muhabir seçkin pirilere sorar:
muhabir: siz müslüman olmayan biriyle evlenir misiniz?
seçkin p: ben kabuklu yemiş yemem!!(muvo, 30.03.2007 19:42 ~ 07.12.2008 23:08)
- dün itibari ile fox ta gerilmiş çarşaf üzerinde hoplatılıp zıplatılan ve kelimeleri anlatması istenen kızcağız.vallahi ben bile acıdım kendisine
- (bkz: seçkin pireler)
(bkz: pire sirki)
- bir içim sudur kendileri
- (bkz: kırmızı pabuçlar)
- kaanın bununla nasıl sevgili olduğunu merak ettiğim sarışın hatun.
- 2-3 hafta önce ankamall'de gördüğüm manken kişilik...
ya da;
yakından daha bi taş olduğuna karar verdiğim hatun..
- itici bi surata sahip olduğunu görüp şaşırdığım, kaan tangözeyle birlikte olduğunu duyduğumda daha şaşırdığım ayrıca tav olduğum dişi kişi.
(prozac, 08.07.2007 14:10 ~ 14:16)
- "en büyük hayalim albüm yapmak. benim için böyle bir girişim yapmasını isterdim. romantizmi seviyorum. kırmızı güllerle bir gün evi donatmasını isterim. paris veya venedik gibi atmosferi özel olan bir yerde de doğum günü sürprizi yaşamak isterim." gibi beyanat vererek en azından türdaşlarının yaptığı ben bana para döken adama giderim arkadaş hareketini mertçe dile getiren insan. aman aman uzak olsun bizden diyor, magazin servisine ara veriyoruz.
- hatırladığım kadarıyla tarkan, serdar ortaç, ilhan mansız, sergen gibi isimlerle takıldıktan sonra duman'a merak salmış, grubun 3 üyesini dolaşmış ve kaan'da karar kılmış sarışın manken.
|