belki ilginizi çeker
  1. · melih gökçek in ankara halkını uçuşa geçirmesi
gündem
  1. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  2. · dünyanın en seksi şarkısı
  3. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  4. · yasaklanması gereken şeyler
  5. · uludağ sözlük
  6. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  7. · bir kadının bilmesi gerekenler
  8. · çok acıyacak mı
  9. · ölümün olduğu yerde daha ciddi ne olabilir

seçimlerden sonra cinnet geçirmek  

1. az sonra şu zavallı naciz bedenimin içinde bulunma olasılığının çok yüksek olduğu eylemdir.

kısa sayılabilecek 20 küsür yıllık hayatımda bundan daha fazla çirkinleşebilcek her hangi bir yerel seçim daha görmedim, üstelik dalaverenin allah'ı dönmüştür seçimlerde, elektrik kesintileri, sandık çalınması, sistemin çökmesi gibi bir çok etken tansiyonumun çıkmasına neden olmuş ve üstüne melih gökçek'i televizyonda ankarayı uçuracağını iddaa ederken izlemem üzerine cinnet geçirme durumu kaçınılmaz bir hal almıştır.

beddua etmeyi sevmem ama ankara allah belanı versin deme isteği içimde sonsuz bir hal almıştır ama zaten dememe gerek yoktur vermiş vericeği kadar belayı. yatacak yeri olmayan adamlar yine oyuncakla oynar gibi oynayacak bizimle, senin ben amına koyim ankara.
    (herkese 10 bana 0, 30.03.2009 01:40)
  2. gayet normal bir eylemdir, sandık görevlileri olsun biz normal vatandaşlar ve yazar arkadaşlar için olsun. şahsen sıkılmış bulunmaktayım, eksileyen eksiler. kabağı da geçti be! yeter ya yeter bir şey de abartılmasın sanki. seçimse bitti gitti kardeş. forum mu ki bura... karı kız başlığı açılsın ama seçim denmesin lütfen be ya.
    (idiot, 30.03.2009 01:51)
  3. (stellar wind, 30.03.2009 01:54)
  4. (moonlight, 30.03.2009 01:55)
  5. ankarada her seçim sonrası gerçekleşen, rutin olay..

(bkz: cinnet geçirmekten sıkılmak)
    (bkz: yeter ulan hep cinnet hep cinnet)
    (bkz: melih gökçek in kalpleri ısıtan gülümsemesi)
    (bacanga, 30.03.2009 01:57 ~ 01:57)
  6. (brain damage, 30.03.2009 02:00)
  7. ah ankara ahh! ülkeyi terk etmek isteyenlere bakış açımın değiştiği andır.bekleyin ben de geliyorum
    (nisanart, 30.03.2009 02:04)
  8. sanıyordum ki bir ben böyle hissediyorum. meğerse, durduralamayan heyecan ve kontol edilemeyen öfke nöbetleri konusundan muzdarip olan biricik sözlükçüler varmış. acınızı paylaşıyorum arkadaşlarım.terk-i diyar kaçınılmaz oldu.ne yapmalı bilmem.belki sakinleşmeli ama nasıl?
    (zahidem gurbanımov, 30.03.2009 02:15)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil