düşünüyorum da yazık lan. çok acıyorum ben bu insana vallahi.
belli bir süre boyunca her gün çeşitli siyasi partilerin kiraladığı o otobüslerle her yeri akşama kadar deli gibi dolandıkları yetmiyormuş gibi, bangır bangır çalan şarkı, şiir, türkü, slogan karışımı sinir bozucu şeyleri tekrar tekrar en az 5000 kere dinlemek zorunda bu insan lan.
şimdi bi de yerel seçim yaklaştı tabi, herkes etrafında görüyordur, sinir oluyordur filan ama bi o arabanın içindeki adamı düşünsenize lan. kendinizi onun yerine bir koyun. öyle bir işi yapabilmek için gerçekten ya çok meteliksiz ya da o partiye gönülden bağlı biri olmak lazım kanımca.
trafikte yol verin bu çilekeş insana. camından içeri çiçek fırlatın. saygı duyun.
gece uyurken rüyasında seçim otobüsünü sürüp arka fonda çalan şarkıları dinlediğini düşündüğüm sabır taşıdır.
- fark var seninle benim aramda kocaman bi fark var
+ mahmut uyan sayıklıyorsun !
- dur daha mahalle bitmedi nebahat ! yeniden yeniden mahalleler yeniden
+ uff bitse de seçim kurtulsak ne bu ya
- kılıçlar çekildi bu bir düello
+ oofff !
kulağına kulaklık takıp metal müzik dinleyen birisi olmalıdır. bütün gün sokakların arasında salak salak türkü parçaları ve anonslar beyninin ebesini sikerteceğinden, kesinlikle simsponlar'ın okul servisi şoförü otto gibi kulaklıksız çıkmamaları gerekir.
not: bu arada otto'nun soyadı mann mıymış lan? "...otto_mann.jpg" diyodu aldığım site?
not2: evet google'a otto mann yazınca otto abimiz çıkıyor. bildiğin "osman"mış bu...