görseller
screw you guys im going home 

belki ilginizi çeker
  1. · screw you guys i m goin home
  2. · eric cartman
  3. · sikerim böyle işi ben gidiyorum amünüm
  4. · arzum onan
gündem
  1. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  2. · itü sözlük
  3. · günün tek şarkılık özeti
  4. · darwin i bitiren balık
  5. · günün tek kelimelik özeti
  6. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  7. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  8. · sinirli hatun tripleri
  9. · aşk

sayfa  / 2
  1. aramıza yeniden takılmış hoşgeldinlere boğulası yazar.
    (karyatid, 26.06.2009 15:47)
  2. can lan bu herif..
    ne de çok alışmışım meğer varlığına..
    hiç takmadığınızı düşündüğünüz anın hemen ardından deliler gibi özlediğinizi ve sohbet etmek istediğinizi hissediveriyorsunuz. işte o an "seviyorum" deyiveriyor diliniz, kalbiniz, beyniniz..
    iyi varsın küçük adam.
    hoş geldin..
    (evolet, 26.06.2009 16:18)
  3. (kido, 26.06.2009 16:19)
  4. eric cartman'in dillere pelesenk olmuş repliği. bir cartman hastası olarak da yeni yazarımıza hoş geldin diyorum.
    (hübsches baby, 26.06.2009 16:24)
  5. gecenin gölgesi düşer yavaştan ruhumun arşivlerine.. bir gölge memur belirir, karıştırır seninle olan anılarımızı az ama kabarık dosyalarımızda. 26 da durur bakar gözlerimin içine . açar dosyayı bir ışık alır içeriyi yok olur karanlığa dair herşey, yok olur aslında herşey, var olur aslında herşey sen de mevcuttur. milyonlarca yıldızın ağartamadığı göğü ağartır bir ışıkla. güneşte yıldızdır der çok bilmişler.güneşse de benim , yıldızsa da derim.. alır dosyamı otururum yosun tutmaya meğilli akıl duvarlarımda.. sallarım ayalarımı aşağıya yine eskisi gibi hani küçükkenki gibi.. ağzımda o minik gülümseme , sarılmış dosyaya kıvrılırım. üstüme bir battaniye örter melekler.bir müzik başlar hafiften, dans eder periler bırakıp asalarını bu gece. kuzular çitten atlamaz o gece uykusuz kalır minik çocuklar. kırmızı başlıklı kız kurda hiç rastlamaz ertesi sabah. uyuyan güzel uyku hapı atar o günden sonra ve sihirli battaniyemin altından sana fısıldarım 'iyi geceler' diye.. yankılaır sesim titrer yeni bir gelinin ilk gecesi gibi yayılır fezada kulaklarına erişir seni seviyorum gibi temiz.. bir diğer yankıda yakalarım gerçek sesi ve doğrulur haykırırım ardından seviyorum diye...

(screw you guys im going home, 26.06.2009 21:38)
  6. (spitzer, 26.06.2009 22:34 ~ 22:35)
  7. (yata yata paslandık, 26.06.2009 22:35)
  8. hoşgelmiş yeni yetme yazar. kendince efkarlanıyor yine. hayırlısı. zibidi.
    (yaşlı çocuk, 28.06.2009 03:11)
  9. dağcı lan bu adam.. sözlükte dejavular yaşayan bir adam.. sanki burdaymış da sigara içmeye çıkmış gelmiş gibi. bir kaç kişi evlenmiş , kimi ayrılmış.. statüsü fırlamış kiminin, kimi halen eksileniyor. geyiğinde kimi , kimi hala şerefsiz. dejavular... hoşgelmişim lan taze taze...
    (screw you guys im going home, 02.07.2009 12:39)
  10. sözlük aracılığyla tanışıp yüz yüze görüştüğüm ender insanlardan bu küçük dev adam. her ne kadar ben ona "sert sulu minik elmam" desem de, o elma şekeri kadar tatlı sohbeti ve yazılarıyla tekrar aramızda. (ne dedim lan ben, beni de kendine benzettin)*

nickaltına yazıp kim olduğunu ifşa etmek istemezdim ama bay geveze bu işi kendisi başarılı bir şekilde üstlenmiş durumda. gelir gelmez "özlemişim" dedi böylece bana "ben demiştim" diyebilme imkanını kendi elleriyle verdi.

hani atıp tutuyordun küçük bey, noldu, nasıl sözüme geldin ama, ben özlersin dememiş miydim? *
    (jassmine, 03.07.2009 16:06)
  11. bana sitemlerde bulunmuş yazar kişisi.karışık olduğum dönemlerden birine denk gelmiş uçurulması.iyi ki haberim olmamış zira girilerini okuyamayacak olmak beni üzerdi.tekrardan aramıza hoşgelmiş.
    (anjeliq, 07.07.2009 13:12)
  12. nikini tepki amaçlı seçmiş yazardır. cartman'a bayılsada amacı farklıdır..
    (screw you guys im going home, 08.07.2009 21:34)
  13. (photographer, 09.07.2009 18:43)
  14. bir gün biri gelse abi elemanın birinin götünde şey patlamış, ne patlamış bilmiyorum tam olarak ama götünde patlamış bu kesn screw you guys im going home'dur derim, arayıp hadi lan yine iyisin ha derim. öyle yani.
    (yaşlı çocuk, 10.07.2009 14:24)
  15. @3690303 ile beni alıp uzaklara götürmüş yazar. insan bu kadar mı güzel anlatır bisikletin keyfini... hayır gören de yıllardır bisiklete binmiyorum sanır, daha 3 saat önce üstündeydim. grup halinde eskişehir'in altını üstüne getirdik, götüme kadar terledim. nasıl eğlenceliydi... şimdi duşumu almış, temiz kıyafetlerimi giymiş olarak bu giriyi yazıyorum. ama araziye çıkıp daracık patikalardan aşağı sallanmayı çok özlemişim bak. umarım bir gün birlikte pedallama şansımız olur da, güzel bir coğrafyada akşam güneşi altında sallanıveririz bayırlardan.
    (janny, 11.07.2009 00:57 ~ 01:05)
  16. dün gece kafamı yastıga koydum sonra "güzel gündü yaa" dedim screw you guys im going home da iyi cocuk dedim ve uyudum..

mutlu uyandım.. mevsimler geçmek istiyorum..
    (evolet, 11.07.2009 12:48)
  17. sanırım kardeşim lan bu adam benim. öz sayılır. bana göre. ulan hakkaten düşündüm de, kardeşim olabilir lan, eğer öyleyse kardeşliğin güzelliğini yeniden anlamış oluyorum şu an. kardeş olmak için aynı anadan doğmak şart değil de mi? zaten aynı anadan doğan herkes kardeş olacak diye bir şey de yok, biz de böyleyiz, ana baba bambaşka ama sanırım kardeşiz.
    (yaşlı çocuk, 11.07.2009 23:51)
  18. dinleyendir.

sadece dilinizden dökülen kelimeleri duymaz siz anlatırken. sesinizdeki tınıyı hisseder, yüreğinizdeki titreşimleri hisseder. her ne kadar kendisi inkar etse de duygusal keratanın tekidir vesselam.
    (jassmine, 12.08.2009 11:15)
  19. uzun zamandır sesini soluğunu duymadığım, bana yaşam belirtilerini göstermeyen kuzumdur. özlediğim, canım, kardeşimdir.. nerelerdedir, ne haldedir bilinmeyendir.. "ci e" diye çıkıp mutlu etmesi beklenendir..
    (evolet, 26.09.2009 17:23 ~ 28.09.2009 10:07)
  20. ayrılmış diyorlar ... yok yok ölmüş... adam değil diyorlar... klasik diyenlerde varmış... iyi çocukmuş ...iyi çocuk... iyi çocuktu... tu...
    (screw you guys im going home, 14.10.2009 02:23)
  21. doktor dedi ki yaşayacak..
    (screw you guys im going home, 13.11.2009 17:15)
  22. (mental retardasyon, 16.11.2009 17:36 ~ 17:36)
  23. yazıyor bir şey, başlıyorum okumaya, ilkokulda aynı türkçe dersine girmemize rağmen bu çocuk neden bu kadar boktan yazıyor diyorum, dibilgisi denen şeyden niçin kimse bahsetmemiş buna, yada bahsettiler de bu malın kalın kafası almadı mı acaba? okumaya devam ettikçe kendime sorduğum soruyu unutmaya başlıyorum, sonra aklımdaki diğer şeyleri de unutuyorum, onun yazdıkları ve hatırlattıkları haricinde hiçbir şey kalmıyor aklımda. konuşurken genelde kafa siken bu adam yazarken bambaşka alemlere götürüyor beni, diyorum amk biz bunla aynı dersleri almadık mı ilkokulda? neden ben böyle yazamıyorum, ben tuvaletteyken mi anlattı hoca bunları? biraz gurur duyuyorum, biraz mutlu oluyorum, yazdığınının soktuğu ruhsal dururumdan kurtulup hayatıma devam ediyorum.

bu yavşak eminim ki şarj aletinin kablosu diye bi başlık açsa, yazsa bir şeyler, orada bile bu boktan türkçesine rağmen duygulandıracaktır beni. başkasına da benzer şeyler hissettiriyor mu bilmiyorum ama statüsüne bakınca biraz fikir ediniyorum gibi.
    (yaşlı çocuk, 16.11.2009 17:49)
  24. sikrüv yu gayzz eym göin höööm diye ortalıkta dolaşmaya sebebiyet cartman repliği.

ayrıca da nickiyle gülümseten bir yazar.
    (lazarus, 16.11.2009 17:57)
  25. (perfectlynothing, 16.11.2009 17:57)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil