scorpeo 

adana çık aradan

1. "aaa yoksa sen de mi ** da oturuyosunn o zaman beraber binelim servise" ya da "hadi görüsürüz ben servisi beklemicem polatlıdan döncem" esprilerim baymıs olsa da hala sakin kaldıgı icin minnettar oldugum süper bi insandır. cok zeki ve esprilidir. çok iyi ve temiz kalplidir de. bi de karizmatiktir kendileri, artizz de denebilir
    (epoca, 03.02.2007 23:47)

2. çaylaktı,yola çıktı,geliyordu derken dün 96 girisi olduğunu görerek dumur olduğum fakat gelişiyle itüsözlükü şenlendiren eğlenceli şahsiyet,meslektaş.derslerde yaptığı esprilerle geçen sene beni sürekli güldüren hatta fizyoloji hocasından duyduğum ve sonra üstüme yapışan "pembiş yanaklı arkadaşım" lakabını almamın sebebi insan.
    ayrıca önemli bir ortak özelliğimiz de 1 yıl arayla olsa da aynı gün doğmuş olmamızdır.
    (piedra, 08.02.2007 12:04)
  3. aaa değerli program arkadaşımda buralardaymış diyerek bi çığlık atmama sebep olan şahsiyet... alpiş&bıcır showun süper üyesi tiyamin eksikliği grubunun kurucusu.. sigara içmesede zippo taşıyarak bayanların sigarasını yakan centilmen (bkz: gentelman)kişilik... ankaralı travolta*
    (karışmasınkimselerbana, 08.02.2007 15:05 ~ 20:16)
  4. "taş" tabiriyle anılan bütün hatunlarla ilgili durmadan espiriler patlatan, müzik beğenisini de taktir ettiğim, elektrosuyla bütünleşmiş, dersi dinlediği zamanlar nadir de olsa şıp diye nasıl kavrayabildiğine hayran kaldığım, kıvrımlı beyninin ön lobu gelişmiş arkadaşımız!
    (dr87, 14.02.2007 21:51)
  5. sözlüğe adım attığından beri esprilerini artık internet ortamında da takip etmeye başladığım, bazen kaptırdı mı geyiğin dibine vuran, bütün sınıfı güldürmeyi başaran insandır kendisi. her türlü spora çağırıldı mı düşünmeden ben varım diyebilen biridir, kondisyon zengini olarak tanımlanabilir...

aynı zamanda sözlüğe gelmesiyle yaran diyaloglar ya da iğrenç espriler başlıklarına bol bol kaynak sağlayacağını düşünmekteyim..
    (ardaarda, 14.02.2007 22:18 ~ 22:19)
  6. "go, go, go johnny go, go
    go johnny go go
    go johnny go go
    go johnny go go
    johnny b goode"

şeklinde gece gece yerimde duramadan kıpırdanma sebebim olmuş yazar.. bana melekama kanadı yok diyerekten mutlu etmiştir. tekilamı istemekle beraber kalbe esen ılık rüzgarlara sevgilerimi iletirim*
    (karışmasınkimselerbana, 27.03.2007 00:45)
  7. eski lisemin başlığnı karıştırdığım anda bi anda nick ini gördüğüm, yoksa o mu diyip kalbimi pıt pıt attıran ve o olduğuna kanaat getirdiğim yazar. uzun yıllar yan yana oturmuşluğumuz, zamanında birçok ilkleri konuştuğum, elimde bir adet çay bardaklı-tekilalı tersten çekilmiş bi fotoğrafı bulunan, "3 diyince silgiyi fırlatıyoruz" diyerek beni gaza getirmiş ama sonradan beni ööle bırakmış, şu sıralar aşık olan yüce şahsiyet tunga diyim sen anla.
    (havuç varyermisin, 01.07.2007 02:44 ~ 23.07.2007 02:56)
  8. şu aralar uzaylılarla mesajlaşıp duran şahsiyet. ulan o kadar konuşmuşken çarşamba günkü sınav sorularını da sor rahat edelim.

(bkz: uzaylılardan gelen ilk mesaj/@2005624)
    (bkz: uzaylılardan gelen ikinci mesaj/@2011125)

bir de söylemeden geçemeyeceğim;
    (bkz: allah muhabbetinizi arttırsın)
    (ardaarda, 14.10.2007 17:49)
  9. sözlük için harika malzeme veren insan. o kadar çok ki çoğunu yazamadan aklımdan gidiyor*

(bkz: @2194983)
    (ardaarda, 29.01.2008 01:06 ~ 01:07)
  10. bana ayar verdiği söylenen, oysa çok güzel lafı oturtmuş çok mantıklı konuşan bir insandır. kendisine kızmamışımdır hatta bravo hiç aklıma gelmedi demişimdir. beni aydınlattığı konular için kendisine teşekkürü borç bilirim *
    (epoca, 06.03.2008 16:20)
  11. verdiğim ukteleri hakkını vererek dolduran yazar. özellikle @2288976 numaralı girisi ile beklentilerimi de aşmış sanatını konuşturmuştur*.
    (ardaarda, 24.03.2008 00:46)
  12. sözlüğe üye olmamı sağlamış olan dostum. kaliteli esprileriyle beni çoğu kez gülmekten kalp krizinin eşiğine getirmiştir. geyik muhabbetinin yanında ciddi konularda da konuşmaktan keyif aldığım birisidir; çünkü son okuduğu kitap cin ali'nin maceraları olan üniversiteli insan populasyonundan çok farklıdır kendisi.aynı zamanda kurulması hayal edilen ismi bile daha konulmamış rock grubumuzun gitaristidir. müzik çalışmalarımız tıp fakültesine rağmen devam ediyor ve edecektir. çok güzel şarkı sözü yazdığına bizzat şahit oldum. beste yapmayı da denemeli diye düşünüyorum.
    (dreadful, 29.03.2008 02:29)