bugün okulun önünde arabanın yanında sigara içiyorum. karşıdan bi tip geliyo böyle kapşonlu falan yüzü gözü görünmüyo. o derece kapatmış kapşonu yani. boy desen
scorpeo kişisi ile
dreadful kişisi arası bişey. arkadaşa dedimki bu gelen
dreadfulmudur? yok dedi
scorpeo o. hmm dedim baktım hakkaten o dedim bende. yüzüde görünmüyo ama neye göre benzetiyoruz anlamadım. böyle kapşonun içi karanlık olur falan ya azrailin aynen öyle görünüyor. neyse bu yaklaşmaya başladı gitgide ben bakmaya devam ettim koşup koşup üstüne atlıycam nerdeyse o derece. ama neyse dedim az oturaklı ol sadece gülümse. bende gülümsedim ben gülümsüyorum o karanlıklar içinden bir ağız bir burun görünmeye başladı o da gülümsüyor. allah allah boyumu uzamış bunun dedim ama bana öyle geliyordur ben kısaldım heralde dedim. iyice yaklaştı yaklaştı artık burnumun dibinde resmen adam. tam selam vercem bi baktım başkası.. yav madem tanımıyosun beni 200 metredir ne diye gülümsüyorsun değil mi ama.. sanırım kız beni beğendi dedi kesişelim falan dedi ondan baktı anlamadım. o birşey değilde ben de bildiğin salağım heralde.. bu scorpeo falan okulda mecburen beyazları giymiyorlarmı eşofmanlı falan karanlık tarafa geçmiş bir adamı o hemşire kıyafetlerinin içindeki insanlarla nasıl karıştırabilirsinki.. oldu geçti işte ama bundan sonra
scorpeo sana sesleniyorum görüpte selam falan vermezsem bilki bundandır yani sonra kırılıp darılma olmasın