mandalinası mükemmel olan, acı limonu, sodası ve toniği de satılan, gazlı içecek markası
süper reklamları olan içecek markası.
reklamlarında çeşitli hayvanlar seslendirilmişti.
4-6 yaşlarında çocukkene gidip alırdım birkaç çikolata fiyatına , nedendir bilemem ama içine şeker atardım 3-4 tane deli gibi köpürürdü sonra o köpükleri ayrı bir bardağa dökerdim , en sevdiğim içecekti...
(skuba, 30.12.2004 22:54)
içki ile tüketilmesi daha bi keyifli içecek.
emperyalistlerin farklı maskelerinden biri.
bitter lemon u harika olan mandalinası tadından içilmeyen reklamlarını internetten harıl harıl aradığım içecek markası.
kavun aromalısı da çıkmış, nefis
votka ile muhteşem bir uyum sağlayan içecek. kabarcıklı alkol hissiyatı verir. kolay tüketilir.
ufak, tek içimlik şişeleri pek bir güzel görünen içecek. mandalin aromalı olanı kesinlikle fanta'ya tercih edilebilir. tadı sıcakken bile güzel yahu.
toniğini cinle denemenizi tavsiye ederim.
90 lı yıllarda her eve giren bir gazoz markasıyken,sonraları yok olmuş,o güzel mandalina tadını özletmiş,seneler sonra farklı bir konseptte,farklı bir kitleye hitap edercesine çıkmış,kokusu duyulduğunda o eski günleri hatırlatan marka.
yıllar sonra içildiğinde tadının hiç değişmediği hemen farkediliyor.leziz.
2003 yılından itibaren
coca cola tarafından pazarlanmakta.
karizmatik bir leoparın başrolde olduğu "
hayvanlı" ve "
konulu" reklamları -bu iki tanım lütfen kimseyi yanıltmasın çocuklar da güvenle izleyebilir- mükemmeldir, hatta bir tanesi çok feci yarar öyle böyle değil. ayrıca bilhassa leoparın türkçe dublajı orjinalinden çok daha iyidir, ecnebicesini izledim düş kırıklığına uğradım. ayrıca o leoparı bulana ya da getirene yüz bin lira veriyorum, hatta yazıyı kendisinden bir alıntıyla kapamak gerekirse:
(bkz:
fil severim ama tamamını yiyebileceğimi sanmıyorum)
bitter limonu su dışındaki içecekler arasında susuzluğu en iyi gideren içecek, özellikle de spor yaptıktan sonra.
son zamanlarda neredeyse bağımlısı olduğum içecek
kavunlusunun kabak yemeğiyle harika olduğu mükemmel içecek.
içinde ferah bir kıpırdama başlamışsa,
yerçekiminin seni yeterince etkilemediğini düşünüyorsan,
ağzınla kulakların arasındaki mesafe gittikçe kısalıyorsa,
ve bu durumun sürmesini istiyorsan,
schweppes'ten bir yudum daha almanda fayda var
(yiiit, 31.03.2007 19:18)
sıcaklardan bunalıp farklı içecekler aramamla keşfettiğim, bunca zamandır neden denemediğime hayıflandığım içecek. mandalin adıyla satılanı süper. buzla denemekte fayda var.
küçük şişesi
çevir aç kapak ile üretilmeye başlanmış kıpır kıpır içecek.
*
mandalina aromalısının cam şişesinin tadı, plastikten farklıdır. ee cam şişe farkı.
bir diğer cam şişe fark yaratır reklamı için;
(bkz:
kahverengi tombul şişe)
bitter limonu muhteşem olan , serinlik veren ama 1lt olan şisesinin tadı nedense 250ml'lik olandan farklı olan içecek.
bardaktaki duruşuyla size masum bir meyve suyu izlenimi verebilir ancak içince,asit oranının ne kadar fazla olduğunu hissettiğinizde
hiçbir şey göründüğü gibi değildir demekten kendinizi alıkoyamazsınız.işte schweppes böyle bir şeydir. bu arada elmalısı müthiştir tek geçerim.
suni soda denilen, tadı tuzu olmayan, su görünümünde ki sudan tatsız şeyi üreten firma.
(sylar, 29.09.2007 15:27)
şişesi kafaya dikilmelik mandalina ziyafeti.
(heidi, 11.11.2007 21:47)